2015 márciusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Kaptam antibiotikumot, a nőgyógyászom jóváhagyta és az előzmények miatt 1 héttel előbb kell mennem hozzá, szóval 15- én UH!
Én is sajnálom, hogy neked is volt :( De most minden rendben lesz! :)
Legközelebb mikor megyek már nekünk is lesz szívhang :D
Szia Jennymanó, üdv a csoportban. Sajnálom a Veled történteket. Sajnos nekem is volt már miss ab.-m, de legyünk pozitivak most minden rendben lesz!
Én csak 14-én tervezek orvoshoz menni, addigra már kell legyen szívhang. Zsezse mi volt az orvosnál?
Sziasztok!
Ma délután megyek a háziorvoshoz, mert elkaptam a kislányomtól egy kis tüszős mandulagyulladást.... Komolyan momdom egész évben kb. egyszer vagyunk betegek, hogy miért pont ilyenkor kell....
Jennymanó! Köszönöm! Azért így a progeszteron pótlással már biztosan minden rendben lesz mindkettőnknél!
Nekem kicsit hosszabb a történetem. 2008- ban volt egy spontán vetélésem 7 hetes terhesen, egyből utána terhes lettem és 2009. 04.18-án megszületett az első kisfiam, aki csak 15 napot élt. Down-szindrómás volt, ami csak a szüléskor derült ki! Rá pontosan két évre 2011. 04. 18-án született a kislányom Zselyke és 2012. 12. 23-án a kisfiam Domán. Most februárban ismét volt egy spontán vetélésem az utolsó menstruáció szerint 7 hetesen, de UH-on nem találták, úgyhogy biztos már korábban megrekedt valahol a dolog. Jártam is vérvételre, nézték a hcg-t, ami persze nőtt, úgyhogy felmerült a méhen kívüli esélye, de aztán elkezdtem vérezni.... Az orvos azt mondta nem kell várni, de mi az előzmények miatt kihagytunk 3 ciklust és csak utána kezdtünk újra próbálkozni. Most duphastont és utrogestant is kaptam. Bocs, hogy ilyen hosszú lettem....
Neked kell szedni valami hormonpótlást?
Hugom meg a férje a kórhàzban dolgoznak és a hcg sosem hazudik :) De attól megcsinàltam a tesztet is :)
Igen azért voltam ilyen koràn uh-án mert àpr. 28.-àn volt egy miss. ab-om(9+2hetes voltam).
2-3 hét múlva megyek vissza ha nincs panasz.
Sziasztok!
Már azt hittem, hogy senki nem jön, erre máris ennyien vagyunk március elejére! :-)
Gratulálok mindenkinek!
Tataci! Mikor mész orvoshoz? Mekkorák a tesók?
Jennymanó! Hogy-hogy vérvételre kellett menned? De jó neked, hogy már UH-on is voltál! Mikor mész legközelebb? Első baba? Én is eltettem mindegyik gyermekünknél emlékbe a tesztet!
Sziasztok! Először is gratulálok mindenkinek! :)
Én múlthét hétfő-kedd körülre nem vártam, szombati hcg vérvételem 1710 lett. És ma teszteltem egyet hogy eltegyem emlékbe, hugomnak is megvan :)
Én tegnap voltam orvosnál, ma léptem be az 5. hétbe. Szabályos petezsák látható. Március 3. a mi napunk :D
Szia! Gratulálok! Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Jó korán lett pozi a teszted! Kapsz valami progeszteron pótlást a vérzés miatt?
Első baba?
Sziasztok!
Várok mindenkit aki 2015 márciusra várja babáját!
Én 1 hete teszteltem pozitívat és a kalkulátor szerint március 4. a mi napunk! Július 22-én megyek orvoshoz. Ő lesz a 3. gyermekünk!