Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata fórum

2015. 01. 01. - Kezdő mocorgók és diétázók csapata (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6
11. *NoPa* (válaszként erre: 9. - Kömény81)
2015. jan. 1. 09:57

Nekem is pici mindkét fiam, így a mozgásforma hasonló elképzeléseken alapul. Bár időben még így sem tudom mikor fogom kivitelezni. ;D


Én imádok főzni. Nálunk mindenki jó étvágyú, édesszájú, úgy érzem a legnagyobb kihívás az lesz, hogy nekik csak főzzek, süssek, de abból ne egyek vagy csak mértékkel. :) Szerencsére én nem vagyok nassolós, de mindig van itthon süti... Nem tudom miként fogom kerülgetni.

10. sitoranna (válaszként erre: 6. - *NoPa*)
2015. jan. 1. 09:54

Ma mindenképpen kimegyek a levegőre, ha addig olvad, akkor futok, ha nem, akkor csak gyaloglok, tiszta jég minden, nem akarom kitörni a nyakam. Ha itthon tornázom, akkor csakis Péntek Enikővel, illetve amint tovább lesz világos, meghódítom a bicikliutakat.

Jelentkezhetek a naplód olvasására?

9. Kömény81 (válaszként erre: 1. - *NoPa*)
2015. jan. 1. 09:52

Szia!


Én is csatlakoznék, bár kissé nehézkesen indul a dolog. (Most derült ki, hogy epekövem van, műteni kell.) Viszont mivel ehhez is diétáznom kell, kezdetnek megteszi. :)


Nekem a kalóriaszámolás jött be idáig, most is ez lesz a fő irányelv. 2 pici fiam van, a férjem sokat dolgozik, úgyhogy majd az itthoni torna lesz az én barátom, illetve séta a fiúkkal. Persze a műtét után. 20 kg-tól szeretnék megszabadulni.


Nektek mi a gyengétek? Nekem sajnos az étkezések közötti nassolás. :( Ettől kellene elsősorban megszabadulnom. Ja, és a késői vacsora.

8. 388b941089 (válaszként erre: 5. - *NoPa*)
2015. jan. 1. 09:41
Ügyes vagy, hogy időben észbe kaptál! Menni fog!;)
7. *NoPa* (válaszként erre: 4. - 388b941089)
2015. jan. 1. 09:37
Köszönöm! :)
6. *NoPa* (válaszként erre: 2. - Sitoranna)
2015. jan. 1. 09:37

Szia. Sok sikert! :)


A teljes hozzávaló csere a terveim között szerepel, csak még a mit-mivel helyettesítsünk kérdés lóg a levegőben, de majd ötletet merítek Tőletek. :)


A legreálisabb cél, amit szeretnék megvalósítani az -6, -8 kg. Aztán meglátom hogy s mint sikerül. Ha lesz elég erőm, kitartásom, akkor megcélzom az egykori álomsúlyom, ahhoz pedig 15-18 kg-t kellene leadnom.


Fogalmam sincs mit fogok mozogni. Egyenlőre youtube-n néztem videókat és szeretnék venni egy szobabiciklit. :)


Te mit mozogsz?

5. *NoPa* (válaszként erre: 3. - Csibész25)
2015. jan. 1. 09:32

Nekem is a két fiam után maradt némi feleslegem - ezt szeretném leadni - és ha már belekezdek, úgy döntöttem az egykori álomsúlyig meg sem állok, hiába voltam elégedett magammal az évek óta tartó 64-66 kg közötti súlyommal. :)


Boldog babavárást! :)

4. 388b941089 (válaszként erre: 1. - *NoPa*)
2015. jan. 1. 09:28
Nem kell agyalni, egyel kevesebbet es iranya terem! Vagy mozogj otthon rendszeresen!;) sok sikert
2015. jan. 1. 09:27

Szia! Bár én most nem fogyózok / nem fogyózhatok, mivel babát várok. Nagyon próbálok figyelni, hogy ne hízzak el, vagyis annyit hízzak ami kell, ami majd a szüléssel le is megy. Kisfiammal még magasabb súlyról indulta, 15 kg-t híztam, 103 kg voltam a végére. Na most ezt nagyon nem akarom.


Nekem a kcal számolás jött be, mozgás és az alapanyag élelmiszerek szinte teljes lecserélése. Például nálunk már nincs sima cukor csak nyírfa, azt sem viszem túlzásba, kávé, tea mind cukormentesek, sima fehér liszt helyett tönköly liszt, félbarna rizs, nem iszom üdítőket csak néha, amúgy 90% ban víz (na még a mennyiség nem oké), sok sok gyümölcs, sok leves, zöldségek és kevesebb édesség (persze eszem de nekem ez a legnehezebb és magamhoz képest adagot csökkentettem). Még baromi sok táplálkozási hibám van, de már sok sok minden jobb. Mozgás nehézkes - alig van rá időm, nem vagyok itthon tornázgatós típus... Marad a sok séta a kisfiammal. Amúgy az előző terhességem után sikerült 17 kg-t fogynom, de sajna 4 visszajött, a többi tényleg nagyon tartós fogyás lett. Ha jön a tavasz akarok én is megint többet bringázni, esetleg kocogni. Addig séta.

2015. jan. 1. 09:04

Szia! Túl vagyok már néhány sikertelen fogyókúrán, és bár lefogytam, később vissza is híztam a leadott kilókat. A sokatígérő csodadiétákban Sosem hittem, de csináltam 90 naposat, meg a kalóriaszámolás is eredményes volt. Viszont mindig kattanás kellett hozzá, ami sajnos nem tart örökké. Az életmódváltásban hiszek. Abban, hogy fokozatossan lecserélem a szemét kajákat tápanyagdús ételekre. Nemma kezdem, Karácsony óta figyelek rá, mit eszem. Sajnos nem hibátlan, de nagyon igyekszem. :)

Még a mozgást kéne bevezetni a mindennapokba, szeretek futni, biciklizni, néha Itthon tornázni is. Te mit fogsz mozogni? Mennyit szeretnél leadni?

2015. jan. 1. 08:50

Sziasztok. Biztosan van rengeteg hasonló fórum, viszont én azon sorstársaim keresem, akik a közelmúltban, esetleg hozzám hasonlóan az év első napjával léptek/lépnek a tettek mezejére. :)


Részemről nem új évi fogadalom, egyszerűen csak ez az időpont jó kezdésnek tűnik.


Egyenlőre bolyongok a lehetőségek sűrű erdejében, a kalóriaszámolgatással szemezgetek - de fogalmam sincs mit, mikor, hányszor érdemes enni. Szívesen cserélnék recepteket, tapasztalatokat, mozgáshoz videókat, ötleteket, tippeket. Vagy egyszerűen csak beszélhetnénk a napjainkról, apróbb sikereinkről. :)

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook