2014 júniusi babák (beszélgetés)
Hu ez a masszás nagyon jó volt,azóta intenzívebb a fájás. Azt mondta a dúla sétálgassak,az is gyorsítja a folyamatot. És a masszás alatt elment a nyákdugóm!!!!! :-)
Még mindig elviselhetőek a fájások,de azt mindta a dúla,örüljek neki,hogy nem fáj annyira,amugy már sokkal intenzívebben fáj,remélem ebből ma már baba lesz.
A lényeg, hogy ebből baba lesz:-) mondjuk érdekes hogy az 5 perces fájások még gyengék?!
Ügyes vagy, bátor vagy, meg tudod csinálni.
Sziasztok! Aranyosak vagytok! :) Még itthon vajúdok,de votlam ctgn az sztk-ban,a gép is mutatta a fájásokat,de még nem elég erősek,hiába jönnek 5 percenként,szóval itthon vajúdok,bár a "csodás" dokim szerint menjek be a kórházba,de még felesleges,majd ha erősődnek,akkor bemegyek.
Ja és a nagy vajúdás közepette elfelejtettem,hogy 11-re jön a dúla,de nem is baj,hátha rásegít hogy hataékonyabbak legyenek a fájások.
Majd még írok. Gondoljataok rám és szurkoljatok,hogy sikerüljön simán szülnöm.
Igen, mindenki jól van végre. Szerencsére gyors lefolyású volt, de nagyon durva vírus volt....
Szülni???? Neeeem. Annyira nem érzek semmit. Se egy fájás,.se nyilalás, se húzódás, se semmi. Néha mocorog, jelzi, hogy ott van, jól van, de semmi egyéb...
Holnap megint mennem kell ctg-re. Annyira nem érzek még húzódásokat sem, hogy szerintem az egy ujjnyi tágulás is maradt, szerintem nem tágultam tovább.
DWAncsa, szorítunk!!! :)
Armi, örülök, hogy jobban vagy. :) Párod is meggyógyult? Kíváncsi vagyok mikor szülünk már mi is. Te mit érzel, megszülsz legkésöbb szombaton? Én úgy érzem én tuti nem...
Ha már így írod, akkor tuti szülés lesz ebből, de magyon drukkolok, várom, hogy írj!!!!!!!
Ezek szerint fájások jöttek a maguatvíz nem folyt el még...
Nagyon izgi, jelentkezz ha tudsz.
Dokit váltasz? Most? Az nem lehet egyszerű. De én megértekek. Az én dokimmal is vannak gondok, csak én úgy vagyok vele, hogy már nem váltok, mert természetes szülés lesz, ha nem jön be az sem zavar, nem kap akkor egy fillért sem. Nem akarok most dokiváltással szenvedni, mert az új dokiban sem tudnék jobban megbízni, hiszen a 40. hétben már nincs rá idő.
De nekem segített, hogy beszéltem vele a problémáról, és akkor ő is összeszedte magát.
Akkor jobbulást az egész családnak!!! Holnap jön házhoz a dúla,én is várom már,hogy milyen lesz. :)
Hát a mai nap se volt eseménytelen,de sajna nem jó értelemben.. Eléggé kiborultam a dokimtól,de erről most nem szeretnék beszélni,de úgy néz ki váltok is..
Amugy délután óta rendszeres keményedéseim vannak,amik tök jók lennének,ha fájások is társulnának mellé,de azok sanja nincsenek.
Bár úgy lett volna...
Mikor mész a masszázsra? Nagyon kiváncsi vagyok hogy hatni fog-e.