2014 júniusi babák (beszélgetés)
Igen, 30ast. Nekem elég volt, egy egy bontatlan doboz. Én is szedtem már szülés előtt is.
Hát én még nem mentem szülni 😦 pedig már mennék. Remélem hétvégén kibújik. Még itthon vagyok és várom hogy legalább jósló fájásaim legyenek de semmi csak ő mozog egész nap.
Lányok, valakinél valami? Vagy mindenki elment szülni? Legalábbis, akik maradtunk...
Én már nem akarok még egy melegfrontot kivárni! :)
Hát ha ő pontos,akkor nemhogy apasági,de anyasági tesztet is kérünk, ha megszületik, nincs kitől pontosságot örökölnie! :D Bár legyen úgy,legyen holnap! :)
Hozzánk már ideért a hidegfront!
Nekem a szülésznőm azt mondta, hogy a hidegfront inkább a korásokat hozza meg, a melegfront "használhat" inkább nekünk, akik nagyjából időben vannak már.Remélem a következő melegfronttal mi is jövünk ;-)
Köszi :) Én is ezekkel készülök, csak nem tudom elég lesz e mindkét szerből 1-1 dobozzal.
Arnica-t most is szedek, a 9-es higításút. Ott a 30-ast adták?
Azóta ment valaki szülni? Úgy hallottam jön megint a hidegfront. Tegnap este ketten voltunk a szülőszobán, ma megtelt a gyermekágy... Valami közeleg.
20 percenkét váltogatva kellett már a kezdődő fájásoknál szednem a caulopylumot (nem tudom hogy írják helyesen) és a cimicifugát 3 szemet, és asszem azt mondta, hogy a vizsgálatoknál orbáncfű olajat használt, ahogy a gátvédelemnél is, majd utána arnica 2*10 szem.
Ha holnapra vagy kiírva, holnap fog jönni. Ilyen egyszerű! Ő egy pontos gyerek lesz:-)
De ügyesek vagytok, mi vasárnap megyünk haza Fannival is minden rendben. A szopizással próbálkozunk, mert Emmánál nem igazán ment, nagyon sokat szenvedtünk, most szeretném ha jobban menne.
Armi
Gratulálok nektek! Szép nagy babó, hihetetlen ügyes voltál.
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, nagy-nagy gratula! :) Leesett az állam, mikor azt olvastam gátmetszés nélkül ekkora baba, ez igen! Sok boldogságot nektek!
(Ha van egy kis időd, meg emlékszel is rá, leírnád milyen homeós bogyókat adagolt neked a szülésznő a szülés alatt? Köszi!)
Gratulálok, Armi! :) Nagyon ügyesek voltatok! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok! Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem vagyok irígy! ;)
Gratulálok!!! Nagyon vigyázzatok magatokra, sok tejet,nőjjön szép nagyra Noel! :)
Én mondom hogy ez a gyerek már ki sem jön 18 éves koráig... :( Most voltam ctg-n, csak azért nem fordult minuszba a méhtevékenységet mutató görbe,mert ott már nincs értelmezhető tartomány... csoda lenne,ha most szülnék. Délután doki,de már nem várok semmit,szinte biztos vagyok benne hogy a helyzet változatlan...
Armi! Nagyon gratulálok,hihetetlen ügyes voltál. :) Szép nagy baba. Sok boldogságot és sok tejcsit kívánok! Mi ha minden igaz,holnap mehetünk haza. Már alig várom,otthon még könnyebb a felépülés,de így se panaszkodhatok,hamar regenerálódok.
Armi nagy nagy gratulacio a lanyhoz,szinte hihetetlen ekkora babát gátmetszés nélkül...:) És legalább te megszültél a születésnapomon hihi :) Pihenjetek sokat és jelentkezz ,hogy telnek a napok,minden rendben-e...De hát persze,hogy rendben lesz!:)
aszta, nagy gratula nektek, jó egészséget, ezt jó volt olvasni is:)
ügyesek voltatok, én meg mindenkit irigylek most már aki túl van rajta...
szép nagy béb!
Sziasztok!
Csütörtökön 20.39kor megszületett Fanni. A vajúdást nagyon jól viseltem, egy tünemény szülésznőt fogtam ki, Juliannát, aki homeopátiával kezelt, és mindent elmagyarázott. Szinte mosolygtam. A másfél-egy perces fájások alatt még sétáltam, amit nem is akartak elhinni. A kitolási szakaszig nem is feküdtem szinte. Aztán a kitolásnál jöttek a gondok, mert valamiért elakadt a baba, ésa az én erőm meg két óra után csak fogyott... A férjem segített, a szülésznő és a doki kérte hogy álljak fel, mert sehogy nem mozdul ki a baba. De a fájdalom miatt már nem tudtam állni, a férjem tartott, és ez valóban segített, méghozzá hála Juliannának gátmetszés, és minden egyéb szakadás, seb nélkül 4025 grammal 53 centivel megszületett. Kiderült, hogy rá volt csavarodva a köldökzsinór, és a szülőcsatornába is emiatt nem tudott forogni, csak egyenes jött szegénykém. De ő nagyon jól viselte, nagyon jól van, nagyon édes, és nagyon kis éhes:-)
Felettébb jól vagyok, kicsit görcsöl a hasam, de ennyi.
Gratulálok, mi is akkor születtünk meg. :) es mi is hétfőn délben jöttünk el. :) Jó egészséget nektek!
De szuper, gratulálok, jó egészséget :-)
Gyorsan kiengedtek, azta! Vigyázzatok magatokra ;)
Sziasztok ! Örömmel tudatom veletek, hogy pénteken 13-án megszületett Noel 3100 g-mal, császármetszéssel. Hétfőn délben jöttünk haza, nagyon gyorsan felépültem.
Gratulálok mind a két anyukának! jó hogy ti már túl vagytok rajta és a kezetekbe foghatjátok. Én még egybe vagyok a picivel a végén tényleg kihúzza 25.ig.
Mnikola nem lehet hogy nincs elég érzékenyre beállitva alégzésfigyelő, nekem első ejszak csináltt ilyen a nagylányomnálk, aztán átálitottuk érzékenyebb fokozata és nem volt gond
gartula az ujabb babákhoz
Armi neked jó szülést
Köszönöm!! :) Igen kívántam,de nem azt hogy ma megszülessen a fiam. Még ha nem is vagyok babonás mégis olyan rosszul éreztem volna magam, hiszen nekem az a fontos, hogy minden rendben legyen vele, nem pedig, hogy mikor jön. Így ám jöjjön amikor akar csak legyen vele minden rendben,legyen egészséges, ezt kívántam. Elég bután hangzik, hogy komolyan veszem ezt a szülinapi kívánság dolgot,biztos ezt is a hormonok teszik velem...:)
Ne aggódj,nem lesz semmi baj. A kislányomnál nálunk is besípolt többször a légzésfigyelő,mo is voltunk kivizsgáláson,de nem mutatott ki semmit. Nálatok se lesz semmi baj meglátod. Írj majd hogy mi a helyzet.
Köszönöm szépen. :) A lényeg hogy egészséges lett,legalább a vajúdás részét átélhettem.
További ajánlott fórumok: