2014-ben Babát tervezők (beszélgetés)
Szia! Üdv itt köztünk :) Én is egy hónapja bővítem a csapatot még csak, de következő hónapra "halasztottam" a nagy történéseket ;-)) :P
Sok sikert nektek! :)
Jaj, de jó, akkor még van kinek drukkolni :)
Akik meg már túl vannak a negatív teszteken, azoknak mindent bele, hamarosan jön a következő tökéletes alkalom :P
Mi sajnos továbbra is csak gyakorlunk a nagy feladatra :D De azt legalább alaposan :P
Szia!
Én egy hét múlva tesztelek, ha addig nem jön közben semmi.
Óóó, irigykedem :D Nekem a nagy zabálhatnék, az MINDIG megvan... :D
Jaj nagyon jó ár ez az 50Ft meg ilyesmik.. jajj nekem.. köszi a tippet, legközelebb onnan rendelünk! :D
Jaja, már én is néztem, lipizzlipizz és babatervezo nevű felhasználók adnak 50 ft/db áron teszteket.
Ha megjön a gyed veszek is egy nagy csomaggal. Elvégre nem romlik meg ez olyan gyorsan :-)
Még egy érdekes megfigyelés :) A gyógyszer utáni első menzeszemnél nem csak a görcsök távoztak az életemből, hanem a zabálhatnék is. :D Azelőtt mindig ki bírtam volna zabálni a fél hűtőt, mikor megjött, most meg semmi étvágyam, ami a diéta szempontjából kifejezetten hasznos :)
Van még valaki, aki mostanában készült tesztelni és várjuk az eredményét? Vagy már mindenki a következő hónapra készül?
Én is vezetem a ciklus.hu-n a kis táblázatomat, csak én utólag nyomtatom ki :) De én is szeretem a kézzel fogható változatot :P
Valóban nagyon jó ár, és amit kiküldtek, az pontosan ugyanaz a márka, amit a gyógyszertárban is kaptam egyszer.
A teszveszen keress rá az ovu illetve terhességi teszt szavakra, én a lipizzlipizz felhasználónevű fickótól vettem, ő valami egyéni vállalkozó, aki ilyen gyógyszeripari cuccokkal kereskedik, de a többiek ajánlatai is pont ugyanilyen jók :)
Különben nekem ma megjött. De nem kesergünk, sőt, talán jobb is, mert a vágyam volt erős rá, de testileg nem vagyok felkészülve még azt hiszem... Kicsit egészségesebben kéne kajálnom, meg edzettebbnek lenni, és a kivizsgálás se ártana előtte, h minden rendben van-e. Mindennek megvan a maga értelme :)
Következő hónap indul! :)))
És képzeljétek, mától én is hőmérőzöm, sőt, alaposan vezetek menstruációs naptárt, ami már nem csak abból áll, h behúzom a mensik napjait... :))))
Hanem voltunk-e együtt, nyákteszt, hő, ovu tünetek, egyéb testi tünetek, gyógyszer, stb.. :)) Kaptam egy szuper kinyomtatható táblázatot is hozzá. Bár tudom, hogy sokan vezetik pl. ciklus.-hu-n, én is ott is. De így tök jó, mert mindig kéznél van, és nem felejtem el feljegyezni a dolgokat, és azokat utólag be tudom vinni a gépen is a táblázatba. De én ilyen kis maradi vagyok, szeretem papíron kézben fogni a dolgokat :)
Én szállítási költséggel együtt 1525 Ft-ért vettem 25 ovu tesztet és 15 terhességit!
Egyébként az ovu tesztből érdemes az érzékenyebben rendelni, a terhességiből elvileg nem. Nekem legalábbis azt mondta a pacák, akitől kaptam, hogy jobb a kevésbé érzékeny tesztből egy későbbi, de erős 2 csíkos eredmény, mint a nagyon érzékeny tesztből egy kamu 2 csíkos... Nem tudom, mennyire igaz ez, hogy hozhat kamu eredményt, én rendeltem érzékenyet is, meg nem érzékenyet is a biztonság kedvéért :D
Találtam egy nagyooon jó oldalt!!!!
Itt aztán minden megvan egy helyen... :)
De a hoxa nem engedi berakni a linket... :( ahh ezt sosem fogom megérteni.. ez fórum, vagymi?!
Köszi :) Ez ovu tesztre is érvényes? Ott ezt írják:
Az ovulációs teszt az LH hormon szintjének a peteérés előtti emelkedését mutatja ki. A normál érzékenységű teszttel azt állapíthatjuk meg, hogy az LH szint mikor éri el a 25 mIU/ml értéket. Az extra érzékenységű pedig a 10 mIU/ml-es szintet jelzi.
Az esetek túlnyomó részében a normál érzékenységű tesztet kell használni. Viszont egyéni különbségek miatt szükség lehet az extra érzékenységűre is, ha az LH hormon szintje a ciklus teljes ideje alatt 25 mIU/ml alatt marad.
Azt javasoljuk, hogy ha először használ LH tesztet akkor válassza a normál érzékenységűt (25 mIU/ml). Amennyiben a normál érzékenységű teszt a ciklus során nem válik pozitívvá, úgy érdemes kipróbálni az extra érzékeny tesztet.
De mik a tapasztalatok, ez tényleg így van, vagy érdemes inkább érzékenyet abból is?
Bocsi, h ennyit kérdezek, de ha már csináljuk, csináljuk jól... :)
Csajok, a fertinet oldalán, ha rendelni akarok ovu tesztet meg terhességi tesztet, melyik érzékenységűt válasszam, melyik a megbízhatóbb? a 10-es vagy a 25-ös?
Lehet kapni csomagban is. Bp-iek közül esetleg érdekel valakit? Társulhatunk is egy csomagba...