2014-ben Babát tervezők (beszélgetés)
Juhúúúú! :DDD
Most már csak pisilni kell együtt mennünk és legjobb barátnők lehetünk :DDD
* fogamzásgátlóval való
Ilyen, amikor az ember utólag illeszt be egy szót és nem olvassa át :D
:D
Akkor egyszerre fogunk mensizniii, juhuu :DDDDDD
Bocsi, reggel van.
Köszi a választ!
Akkor már annyira nem aggódom! Ugyanis a fogamzásgátlóvaló leállás óta most kellene először megjönnie (holnap), de még se híre, se hamva, sehol a szokásos puffadás meg görcsök.
Viszont ma reggelre 3 tized fokkal leesett a hőm, akkor talán holnapra tényleg lesz valami :)
Megnyugtattál! :P
Jóreggelt csajok. Nekem tegnap este az autóban még meg is kellett magamat néznem,hogy megjött-e , teljesen olyan érzés volt. Aztán este is volt egy hasonló szitum, enyhe mensiszerű hasfájás, de tartott kb 2 percig. Ennyi volt, most is talán egy kicsit olyan érzésem van,mintha mensiznék, de lehet,hogy azért mert pont erről írok. Amúgy semmi másom nincs, egy kicsit megnőtt a cicim, de csak akkor fájdogál,ha hozzáérek.
Tegnap este mondta a férjem,hogy annyira ne éljem bele magam, nehogy kopp legyen... mondtam neki,hogy akkor veszek egy tesztet, megcsinálom, de tudjátok hogy van ez, húzom-halasztom, mert mikor megcsinálom, rögtön megjön :) ma 6. napja késik...
:(
Mikorra nem várod?
De aranyos vagy! :) Remélem nem fog! :)
De az miért van, hogy így görcsölök, ha ígyis benne van a pakliban, h nem jön meg? Lehet, nem érthető a kérdés... bocsi :D
Csajok nekem ez a hónap OFF, olyan erős görcsökkel ébredtem és folyamatosan tart azóta is.. ugye holnap lenne aktuális a mensi... A ciklus.hu is erre megküldte az értesítést.. ez már a vég... :D
De szinte biztos vagyok benne, h megjön, mert er
lég erősen görcsölök, már csak órák kérdése. Nembaj, majd máskor :)
Nekem is 9.én kezdődött a ciklus és 24-re tette a ciklus.hu a peteérést és a hőmérüzés szerint 23-án volt.Bár nekem semmi folyásom nem volt,mint a Góbi sivatag.
Viszont most kezd nedvesebb nap lenni.
Jó reggelt Mindenkinek!
Szerintem jó az ovuteszt, de csak hőmérőzés mellett. Különben, tényleg csak elpocsékolhatsz egy csomót. Illetve ha esetleg nem jön hamar a baba és elmész orvoshoz, Ő is kérni fogja, hogy hőmérőzz mielőtt bármi is történik. Legalábbis nálam így volt.
Köszönöm, igazán jól esik az elismerésed :)
Szerintem jók nagyon ezek az ovutesztek, de csak akkor, hogyha hőmérőzés vagy a korábbi tapasztalatok alapján tudod, mikor kéne ovulálnod! Ellenkező esetben lehet, hogy feleslegesen ellősz 15 tesztet egy hónapban.
Bár tényleg potom áron hozzá lehet jutni, ha a netről rendeled és nem drogériában veszed.
Az én adagom pont tegnap érkezett meg a postán, 1525 Ft-ért vettem 25 ovu tesztet és 10 terhességi tesztet. Ja, ebben már a 395 Ft. postaköltség is benne van, sőt, kaptam még 5 ajándék terhességi tesztet, mert volt egy kis félreértés az eladóval :DDDD
Még később sem feltételneül gáz, az is az esés hogyanjától függ!
Az én Keresztfiammal (most 1 éves) az édesanyja egy héttel a szülés előtt esett egy hatalmasat. Lépcsőn lefelé menet kiment a bokája és végiggurult egy fél emeletet. Össze-vissza verte magát, a hasát is többek között. Mindezt ráadásul a kórházban bírta végrehajtani.
Ott azt mondta Neki a dokija, hogy az anyaméh az egyik legbiztonságosabb hely a világon és a magzatvíz a legjobb lengéscsillapító :DDD Állítása szerint hacsak valami nem áll bele közvetlenül a hasadba (mint egy korlát, lépcsőfok széle, autóbalesetnél a kormány vagy ilyesmik), akkor a gyereknek semmi baja nem lehet, legfeljebb kicsit rázkódik a pocakban. Persze aki veszélyeztetett terhes, arra más szabályok vonatkoznak.
És valóban, hiába a nagy zakózás, a Keresztfiam egy héttel később makkegészségesen jött a világra mindenféle kék folt és egyéb kár nélkül :)
Ettől függetlenül mindenki nagyon vigyázzon magára, aki már babát vár!
Jaj, hát ennyire nagyon összeverted magad? :((( Szegénykém, gyógyulj meg hamar!
A korábban leírtakból én azt hittem, hogy csak megcsúsztál és picit megütötted magad, de hát ez szörnyű :(((
Hát akkor velem nagyon ki vagy segítve, mert én nem csak néha vagyok szőke, hanem a nap 24 órájában :DDDD Bár már nem sokáig, a baba miatt visszafestetem, mert azt mondta a nőgyogyi, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a festés nem árt a babának, de arra sincs, hogy árt.
Akkor én már inkább a biztosat választom és nem festetem, az senkinek sem árthat :P