2014-ben Babát tervezők (beszélgetés)
Nem minden esetben jó használni,ha a progreszterened jó akkor nem is szabad hiszem sok lesz a progreszteron a szervezetben és akkor nagyobb kár lesz mint haszna.
women secret sem túl jó mert tele van szeméttel,helyette a natpro ajánlott az 100 % ban természetes.
EEEEEZ: Gyengeségei egy kapcsolatban:
Nem túl jó az anyagiak kezelésében, a spórolásban
Nagyon rosszul viseli a konfliktusokat és a kritikát
A jelen pillanat élvezetére koncentrál
Néha lustának vagy lassúnak tűnhet
Szüksége van a saját életterére, nem szereti, ha valaki azt nem tartja tiszteletben
Hajlamos nem megosztani a gondolatait és érzelmeit, hacsak ki nem húzzák belőle
Túl cinikus néha
De az receptköteles, nem? (nem tudom, csak gondolom - én mesterséges hormontartalmú cuccot csak orvosi utasításra használnék)
Én lenmagot eszek, már kb egy hete. Most örülök, hogy ezen is segíthet legalább egy kicsti
Lányok! Érdekes dologra bukkantam ma (itthon hagytam a telefonomat így titeket nem tudtalak nyomon követni)
Én erről most olvastam először és bizony sok tünetben magamra ismertem.
Mivel a megfelelő progeszteron-szint felelős a terhesség megtartásáért, gondoltam hátha titeket is érdekel...
Hát lányok...
Kaptam az egyik kedves Hoxás barátnémtól egy személyisgéteszt linket:
Lehet, hogy láthattátok már máshol is.
Kitöltöttem, hát hihetetlen, mennyire én vagyok, ami kijött eredménynek :D
Egy dolog volt benne, amit eddig nem tudtam magamról... hogy kiváló anyatípus vagyok :DDD Kell ennél több felhívás keringőre? :D
Sziasztok!
Tegnap írtam, hogy voltam magán endo dokinál. Van egy kis problémám vele. Kötelezővé tették a dietetikus tanácsadást, ami 9 ezer ft. Oké, hogy mindent az egészségért....de azért ezt nem igazán tartom fer dolognak. Adtak időpontot febr. 11-re. Szerintetek hogy tudnám kijátszani, hogy ne menjek el?:D Elküldött a doki vérvételre, uh-ra, stb és azokkal az eredményekkel mindenképp vissza kell majd mennem. De mire mind ezt megcsináltatom, kb 1 hónap. Valahogy ki akarnám húzni az időt addig a dietetikussal... :D
Nálam mikor terhes lettem még a mensi előtt 2-3 nappal egyik éjjel arra keltem, hogy nagyon görcsölök. Akkor gondoltam, hogy jól van, ennek a hónapnak is lőttek. De aztán csak nem jött meg és kiderült, hogy baba van.
Szóval Lányok, amíg nincs mensi.....
Áucs :S
Lehet kéne neked is egy szuper fitnesz cipő, ami tompítja a rázkódást. Én olyat vettem, mert én is hasonló szuper ízületekkel vagyok megáldva... Ez mondjuk inkább ilyen jazz, hip-hop cipő, de pont arra van kitalálva, hogy a nagy rázkódásokat tompítsa... Én imádom! Rugalmas és nagyon vastag a talpa-sarka, és közben meg abszolút kényelmes, mert a talphajlatban nincs is talpa így még spiccelni is tudsz, emg szabadon lehet benne mozogni (mondom, táncosoknak van kifejlesztve, szóval csak jó lehet:)). Borsos az ára, de sokáig bírja, és megéri, főleg, mert egy jobb futócipő ennél sokkal többe kerül. Bár ez terembe való, de legalább ugrálós dolgokat tudnál benne csinálni.
És mivel magas szárú, a bokádat is fogja. Ajj, imádom :)
Bocsi az OFFért. :)
Hello Csajok!
Na csak nem bírtam ki,10 perce csináltam tesztet, x-epilt, nega lett...szóval ennyit, a testem szórakozik. én úgy gondolom,ha 6 napot késik, az elég ahhoz, hogy legalább halványan lenne csík..
Péntek Enikővel is régóta szemezek, gyűjtöm a bátorságot!
Sajna guggolni nem tudok, mert a térdeim is sz*rok, kb. 2-3 napnyi guggolás kell ahhoz, hogy utána 2 hónapig rettentően fájjanak minden lépésnél :( A sípcsontom is remek darab, egy hétnyi futás után beggyullad rajta a csonthártya a rázkódástól :( A szobabicótól nincs semmi bajom, meg a kickbox, láb-kar emelgetések, felülés és egyéb fekvésben végzett dolgok mennek nagyon :)
Ez tök jó! :)
Péntek Enikőt nagyon ajánlom neked! :) Én meg erre lehet benevezek: [link]
Többek között!
Egyelőre heti 3-szor 1 óra torna van beiktatva, meg kalóriát számolok :) 66 kilóról indultam, 55 lenne az ideális, úgyhogy van mit leadni :/
De már 63,1-nél tartok 3 hét alatt, úgyhogy a következő 3 hónapban csak sikerül legalább az áhított 55-ös közelébe kerülni :D
Jövőhéttől meg emelek heti 5 edzésre :D
Egyik sem esik nehezemre, mert alapvetően is zöldség-gyümölcs zabáló vagyok és mozogni is szeretek :)
Nem kell nagy edzésekre gondolni, otthoni R.Réka, Norbi, Alexandra és egyéb tornák, szobabicikli és hasonlók :)
No meg kétféle vitamint zabálok mellé :D
Muszáj ideális súllyal kezdenem, mert nagyon hízékony vagyok, emellett nagyon hátfájós és nagyon szar izületekkel megáldott! Saját érdekem, hogy ne legyek egy bálna :D