2014 áprilisi babák (beszélgetés)
Tegnap nekem is égett, de ma már nem! Hátha te is elfelejted holnapra:)
jajj, hát ezt nem lehet megszokni :(
Én a hányingert már szinte kezdem megszokni, viszont mától őrült módon ég a gyomrom. :((
Drukkolok :)
Azért én a szívhangban még nem bíznék...
Nekem 5+5 naposan csinálták az UH-t, akkor még embryó sem látszott, csak a petezsák.
Most már biztos látszana, de most még nagyon sokat kell rá várnom... most vagyok 7+5 és 12 hetesen lesz a követekező UH.
Ma rosszabbul vagyok megint :(
A héten már egész jól voltam, alig volt hányingerem, hányás meg egyáltalán nem volt.
Ma viszont megint iszonyúan émelygek... nem kívánok semmit enni, miközben érzem, hogy éhes vagyok. Szörnyű :(
holnap drukkoljatok! Kb. 9:45-re megyünk UH-ra, remélhetőleg látunk minimum egy embriót, és én a szívhang(ok)nak is drukkolok...bár még csak 6+1 leszek, de hátha!! Izgulok nagyon!!! :)
olyan lassan telnek a napok,már várom nagyon
Én kedden megyek, 7+2 napos leszek, remélem lesz szívhang! :-)
Szerintem, lesz szívhang.
persze,hogy lehet :) én pont akkor mentem,mielőtt a doki elment szabira és azt mondta,h szerinte pár nap múlva szívhang,most várhatok 3 hetet :(
Hjajj egyre több a hányinger is,de nem tudok hányni csak az inger.
Szerintetek hétfőn leszek menszi alapján 7hét 5 napos lehet szívhang?
Ja és első gyereknél nem kívántam semmit jobban, fel sem tünk. Most viszont nagyon érzem, hogy éhes vagyok. Egyik pillanatig nem kívánok semmit, aztán meg farkas éhes leszek és azonnal ennem kell valamit.
Én is félek, hogy ne hízzak sokat, de szerintem most is 20 kgot fogok.
Mondjuk nekem a szervezetem is reagál így, mert 25 kg fogytam és szerintem most igényli az enerigiát.
És persze prábolok minél kevesebb károsat.
Tegnap pl. a szőlőt kívántam, meg a gyümölcsöket.
Ma nem kíváncstam semmit.:(
Viszont egy jó paradicsom levest holnap fogok csinálni.
Én xilittel édesítem a dolgokat, ha túró rudit ehetnékem van, akkor updateot eszem. Én erre próbálok oda figyelni. De szerintem nem ér semmit, a szervezetem annyit fog felvenni, amennyire szüksége lesz.
én ilyenkor mindig töltött cukkinit szoktam vagy ilyesmit, padlizsánkrémet, nyami! de ma szerintem tejberizs lesz, én meg azt akarok enni :)
Persze, nyilván így van :)
Én femibiont szedek, a fiamnál is azt szedtem.
Én az elevittel is meg voltam elégedve teljesen!Most valamiért a gravidát vettem,de ezzel sincs semmi bajom!
mindegyik azt ajánlja, amelyiknek a képviselője meglátogatta korábban :D de tényleg mindenkinek más jön be.
Az is nagyon jó,de ma szerintem frankfurti leves lesz,anyukám készíti.
Én ma rakott krumplit csinálok :)
De amúgy jó ötlet a lángos! Majd jövő héten csinálok azt is :)
Én 5 éve a kislányommal az elevitet ettem,most gravida van!Szerintem mind a kettő jó!
Én tulajdonképpen félek az elhízástól,mert amióta nem sportolok nagyon oda kellett figyelnem az evésre.Most állandóan lángost ennék :).Nem tudom miért.Pont véletlenül szomszédunktól kaptam tegnap friss lángost.annyira jól esett.De ezen kívül nem is tudom hogy mit ennék.
Amiket szeredtem azok nem esnek jól.Amúgy én a hétfői kontrollra várok és párom is elkísér a vizsgálatra,olyan jól esik hogy eljön velem.
Mondjatok valami jó kajcsit mit csináljak ma,hátha kapok vmi jó ötletet.:)
Nekem olyan nem szokott lenni. De néha mintha a méhemet, és a petefészkemet érezném.
Gratulálok! Akkor te vagy az új legfiatalabb a fórumban:)
nektek amúgy nem szokott fájogatni a hasatok? nem a szúró érzésre gondolok lent, hanem ilyen puffadóra, meg ott a gyomornál..?
hát figyi, mindenki mást mond, én Ladeevitet szedek,abba van omega3 és nem olyan durva dózis, mint a többien,azt mondta a doki,h nem kell mást szednem ezen kívül. a Gravidáról leállította a doki a barátnőmet,mert hányt tőle,meg nagyobb lett a baba,de gondolom ez mindenkinél máshogy van.
Én gyakrabban eszem, de sokkal kevesebbet és azt vettem észre, hogy ha akkor eszem, amikor nem vagyok éhes, csak megkívánom, akkor ilyen "kőérzés" lesz a gyomromban. Szóval ami nekem bevált, az az hogy megvárom, hogy éhes legyek és csak kis adagot eszek. Inkább egy óra múlva eszem újra pár falatot. És csak zöldség, gyümölcs és hús, néha egy kis mandula vagy kesudió, amit eszek. Más nem is esik jól.
Nekem a doki a Pharmaton Matruelle-t javasolta.
folsav szempontjából a Femibion 800 a legjobb. egyébként sztem a Gravida is jó, sok minden van benne.
További ajánlott fórumok: