2014 áprilisi babák (beszélgetés)
Velem detto ugyanez a helyzet :) Egyik pillanatról a másikra leszek farkaséhes.
Tegnap meg megkívántam a tenger gyümölcseit....amit világéletemben gyűlöltem, ránézni sem bírtam :D
Bementem tegnap a gyógyszertárba és a Gravidát javasolta az eladó nő, azt mondta,hogy abban van annyi folsav is,hogy azt nem is kell külön vennem. Hát nem tudom. :S Azt hiszem ennek még utána kell néznem :) Hányinger szempontjából elég jól állok, eddig kb 2-3-szor émelyegtem. bár még csak az 5. hétben vagyok. Anyukám például soha nem is hányt egyik terhessége alatt sem, szóval remélem hogy ebben rá ütöttem. :)
ezzel én is így vagyok, ha hányingerem van ennem kell valamit mert akkor jobban leszek,ez napi 6-7 alkalom és persze éjjel is.
Szia clemi,most aránylag jól vagyok,egyik babámmal sem voltam ennyire kimerült mint most,a mai nyerőszám a 8+2 :-D
Minipötyke, én holnap leszek 8 hetes :)
És én is ragyásodom :(
De nagyon durván mindenhol. Még a vállam is úgy tele van, hogy borzasztó :(
Én is ezt mondhatom!És velem együtt örült nagyon jó eső érzés volt.
Nekem is vannak aprók ott ahol írod de mintha múlnénak a homolokom.
Én meg 7+2 ma:)Szept 26 ra kaptam a 12 hetesre időpontot,ott kelltt kérnem az uh-n.
Tegnap elmondtam már a főnökömnek is! Nagyon jó fej volt, mondta, hogy minden úgy lesz, ahogy nekem jó, ha szükséges lehetek majd távmunkában is. Összetehetem a két kezem a munkahelyemért:)
Én sem szoktamm soha pattanásos lenni.Még a párom is megjegyezte hogy soha nem voltam ilyen pattanásos amióta csak ismer.
Én sem vagyok pattanásos típus, nem szokott lenni rajtam szinte semmi. De ez most már zavar kicsit.
:) A pattanás nálam is jelentkezett kb 4 napja.... Mindnehol! Én nem vagyok alapból az, de most tele van az arcom, a vállam. Tuti a babavárás miatt :)
Hát lányok, aki hány, vagy hányingere van, kitartást.
Én meg mindig ennék:S Ez sem jó. Most is már azért kellett ennem, mert émelygek,ha nem eszem, viszont ha eszem, akkor helyre jön. Szerencsére.
Ahogy kihánytam magam,most nem akarom elszólni,de kicsit talán jobb.De nagyon gyengének érzem magam.És persze dolgozom,bízom benne nem lesznek ma sokan.
Én ma vagyok 8. hetes kereken!!:))
Van valaki,aki rajtam kívül még ragyásodik.
Ennyi pubertás koromban nem volt,mint most rajtam, és minden hol kijön. A homlokom ok, azt hittem a frufrum miatt, meg hát a meleg. De a nyak és a fül tövembe is jönnek ki, ennyi soha nem volt, szóval ezt is a babavárásra tudom fogni. És a fiamnál sem volt. Bár akkor ősz-tél volt az eleje.
Sajnálom :( Én tegnap voltam pocsékul. Fel sem tudtam kelni. Iszonyatos hányingerem volt és nagyon ment a hasam (ahogy ettem valamit...átment rajtam). Este is beájultam az ágyba, szerencsére éjjel nem volt semmi és most talán egy picit jobb.
Szia Melodye! Akkor mi szinte egyszerre megyünk végig ezen az úton (én 7+3 vagyok). Neked mikor visszamenni legközelebb (Neked is csak a 12. héten)?
Szép jó reggelt! Nekem pedig ma reggel volt először enyhe hányingerem, de hányás szerencsére nem.
Sziasztok!Szép jó reggelt mindenkinek.Ma sikerült először hánynom,pont buszra indulás előtt,kegyetlen.alig várom hogy vége legyen a mai napnak.:(
Ti hogy vagytok?
Egyébként nálam a fáradtság a legjellemzőbb,hányinger is elő elő fordul de nem vészes.A hízástól én is tartok,legutóbb közel 20 kg-t sikerült,most nagyon nem szeretnék.
Sziasztok!Én is Szegedről írok.Tegnap voltam 7 hetes és voltam orvosnál,szívhang van és 8,5 mm.
Szia gyombike83!
Jaj , hogy érzed most magad? Te hány hetes vagy?
Szerintem ez most pont az az idő amikor a legtöbbünk szenved a tünetektől:-)
Sziasztok visszatértem, jó néhány ájult fáradságban töltött nap után,ma végre kicsit jobban vagyok!
További ajánlott fórumok: