Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2013 márciusi babák (beszélgetés)
Gratulálok :) Nagyon megindultak a Baby-k :)
Gratulálok, jó egészséget nektek :)
Uh... hála az égnek,h nindketten jòl vagytok :-))
Gratulálunk Nektek is! Jó egészséget :-)
Először is gratulálok :))
Hú hát itt nagy BabyBumm lett hirtelen
a táblázatban megnézheted de kb. 11 babánk van már :) szinte minden napra jut 1-2 :)
Sziasztok!
18-án megszületett Bori babánk 2580 g-mal és 46 cm-rel. Kis formás és teljesen egészséges baba. 3 nap után haza is engedtek bennünket. Rengeteg tejcsim van, sokat eszik a babám.
Nem tudok visszaolvasni 2 gyerek mellett, de remélem mindenki jól van!
Valaki esetleg leírná, hogy mi történt a héten, szült-e valaki rajtam kívül?
Gratulálok, sok boldogságot!
Majdcmeglátod a kicsi pindur milyen nagy lesz hirtelen! Olyan drágák! Vigyázzatok magatokra!
Gratulálok! Ezek szerint már otthon vagytok és minden rendben?! (remélem :-))
Sok egészséget és boldog babázást!
Akkor ha jol számolom van már 10 babánk :)
Gratulalok es minden jot kivanok nektek!
Köszi:D
200 felett volt a vérnyomásom,elvesztettem az eszméletemet is.az intenziven töltött idöre nem is emlékszem..állitólag fél órán mult az életem,de a debreceni klinika orvosainak köszönhetöen megmaradtam:D viszont a babát gyorsan ki kellett venni.
Gratulalok remélem mar jol vagytok es minden rendben.
Szia! Szívből gratulálok,s örülök, h már minden rendben! :-)
Megkèrdezhetem,mi törtènt?
Sziasztok!
február 7.-én császármetszéssel megszületett a kisfiam Peti.1750grammal és 37 centivel,kis pindur:D
Súlyos terhességi szövödményem lett,3 napot voltam az intenziven.A kicsi szerencsére teljesen egészséges,tegnap jöttünk haza.
Gratula a már szintén babázóknak!
Sziasztok! Itt is szakad a hó, annyira nem hiányzik már :( Lehet, hogy ezért keményedtem tegnap egész nap....
Ma vagyunk 37 hetesek , indulok a 2. Nst-re. Nalunk is esik a ho, egesz heten jo ido volt, most amikor mennem kell havazik. :-)
Nekem 5-kor sikerült elaludnom, de már kelnem is kell, mert hivatalba kell mennem. Úgy látszik hideg front van, szakad a hó Pesten :( Most már annyira nem vágyom a hóra.
Most sem vagyok túl jól...nem tudok picit sem vissza aludni pedig muszáj lenne
Jó reggelt Lányok! Megint front van,azt éreztétek? Már jobban vagytok? Én még tudtam volna most aludni, de kelni kell :-(
Nagyon szörnyen aludtam csak forgolodtam sehogy sem volt kényelmes....kicsit aggódik is a tegnapi CTG óta lehet is nem tudtam pihenni
Szia. Mi a baj?
Azt hiszem nekem kezd hatni a gyógyszer.
Hát lányok nagyon fáj a fejem :( Nincs mit tenni be veszek egy Rubophen-t. Mindjárt fél 5, és én még itt ülök :(
jelentkeztem a csoportba!:) G. Ágnes
További ajánlott fórumok: