2013 márciusi babák (beszélgetés)
hát..eredetileg márc 25....de azóta mondtak áprl 5...amúgy nekem is valószínűleg császár lesz...március végén
mikorra vagy kiirva? en menzi szerint 4.-ere de a peteeresem kesobb volt igy alapbol 8-9 korul szuletne de 6-an lesz a program csaszarom a faros fekvese miatt...
Most, hogy már túl vagyok az izgalmakon, nyugodt szívvel mondom, hogy ne aggódj! Látod, az én lánykám tényleg olyan pici lett, mint ahogy mondták, de makkegészséges! És ez a lényeg!
:)...nem baj az ha nem óriás baba...az enyém is kisebb...kivéve a feje :D...a lába hasa és súlya 33 hetesnek felel meg a feje pedig 38-nak :D....
ahh nem csak a suly miatt a fejatmeroje meg a combcsontja is az atlagtol le volt maradva 2 hettel, igy ez egyutt nem volt valami biztato... de szerintem semmi baja max nem 52 centi lesz hanem csak 49 :-)
Súly miatt?....az olyan fura mert nekem a doki kéri hogy ne nézzük nagyon a súlyt mert össze-vissza mérik a gépek...az még nem túl pontos..amúgy az én babám becsült születési súlya 2700 g....és nem mondták hogy kevés..(Tehát a 40.hétre éri el kb azt a súlyt)..
2 hete mar be akart fektetni a doki megfigyelesre lepeny alul mukodes gyanujaval, mert akkor a 37. heten alig 2 es fel kilosnak mertek, utana 1 hettel kesobb elmentem egy maganrendelobe ott erdekes mar 400 gramm-al nagyobb volt, szoval ennyire lehet bizni az allami vizsgalatokban :-S
nem is kicsi a babád:))))majdnem 3 kilós!:)))))
o. na vegre enged irni is. reg forumoztam s mar elfelejtettem, hogy kell. :) sziasztok! Szeretnek csatlakozni, ha lehet. :) Megtalaltam a feszbukon is a csoportot, ha szabad akkor csatlakoznek oda is. :) udv.
Köszi,a sört majd kipróbálom,igaz nem szeretem.Megittam már több liter szoptatós teát,meg egy doboz homeos bogyót is megettem.Már bimbóvédövel is próbáltunk szopizni,meg a klinikán 3 csecsemös is segitett,mégsem ment.Remélem ha erösödik egy kicsit,akkor sikerül:D
Én is jelentkeztem a fb-on.
Sziasztok, gratula minden babahoz, lassan a marciusi babak fele februari lesz :-) en meg egyben vagyok, nem kellett befekudnom elobb, sot jelen allas szerint meg 1 hetig maradhatok itthon, mert 5 napja mertek 2900 grammnak a kislanyom , szoval meg van hova nonie :-)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gratulációt!!!!!
Gratulálok a már babázóknak, jó egészséget a piciknek és az Anyukáknak is!!!
Jelentkeztem én is a fb csoportba. :)
Malvina
Nagy gratula,jó egészséget nektek!:)
Bebinyuszinak is megszuletett ma a babaja:))
Nagyon gratula, jó egészséget Nektek! :-)
Gratulálok drága! Gyere fel a fb- ra a 2013 márciusi babák csoportba várlak!
Gratulalok! Jo babazast :-)
Helló mindenkinek.
Február 15.-én megszületett a fiam Bálint Levente 3450 g-mal,50 cm-rel Miskolcon.
Szinte mindenknek fogy a babája szülés után.
az nagyon jó:))lényeg hogy egyen,,mert van akinek szülés után fogy kicsit a babája.
hány napig voltatok korházban?
Jaj, drága! Most olvasom, hogy mi történt!
Sajnálom, hogy ilyen vége lett a várandóságodnak, de tényleg az lényeg, hogy végül minden jól végződött. Nálam is voltak izgalmak, komplikáció is, bár közel sem olyan súlyos, mint Nálad!
Jó egészséget, sok tejcsit!
Fejjed és citromos gössert alkoholmenteset ajánlok neked! Nekem 2 hét után mondhatjuk mostanra indult be valamennyire. És tedd cicire mindig még akkor is, ha caak 1-2 szopit tud nem is kell több, hogy ne fáradjon el. Nàlunk ez vált ge, most képes félórát is szopizni :-) jó lesz meglátod!
Füge ha ez vigasztal ( tudom nem) nálunk is ugyanez volt, pint 35 hetesen levált a méhlepény, csak mi nagyok voltunk már 2730 grammosak. 9 napot voltunk bent a kórházban, abból 3 napot az intenzíven. Minden rendben lesz mglátod, az én kisgiam is eszik tejet meg tápit is de ez miatt ne aggódj, az a lényeg most, h nőjjenek! Sok boldogságot nektek!
köszi:D 35 hétre szültem,ehhez képest is pici a baba,valószinüleg a lepény sem müködött megfelelöen.
idekint viszont szépen gyarapodik,kis zabagép:D
gratula!hány hétre szültél?
Igen,már itthon vagyunk:D szopni még nem akar,ezért fejem a tejet.Amugy nagyon aranyos nyugodt baba.
Gratulálok az összes babázónak,már én is nagyon várom.Március 1-re vagyok kiírva kíváncsi leszek hogy gondolja majd Őurasága...:-)
Jó egészséget mindenkinek!
További ajánlott fórumok: