Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » 2013. március 1-től fogyni fogok fórum

2013. március 1-től fogyni fogok (beszélgetés)

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
239. odzsika
2013. márc. 7. 09:16

motiváló képek közt találtam, teljesen igaz: "form the fitness habit

if a routine is broken, it's easy to backslide into laziness. so keep telling yourself, i want this. because after you get into a routine, yor body will want it. once you start working out, you feel better and it becomes something you make time to do."

238. odzsika (válaszként erre: 237. - E1ed28080e)
2013. márc. 7. 09:12
Igen ez nagy baj, hétfőnként 6ig van munkaidő, addigra más napokon megvacsizom így hétfőn hazamegyek és kizabálom a hűtőt.. ha hozok vmi uzsit akkor is.. :(
237. e1ed28080e (válaszként erre: 234. - Odzsika)
2013. márc. 7. 09:08
Igen, vigyázok is rá és persze a rendszeres étkezésre is oda kell figyelni. Ha késik vagy elmarad egy evés, akkor képes vagyok mindent gondolkodás nélkül megenni. A legnagyobb baj, hogy az több napba telik, mire visszaállok a rendes ételekre. Mert bűntudatom lesz, azért, amit megettem és büntetem tovább magam, míg helyre nem jön az eszem.
236. odzsika (válaszként erre: 231. - Böbusz)
2013. márc. 7. 09:05
Köszi, kipróbálom mindenképp, mert félek eléggé nehogy nagyobb bajom legyen.. még csak 23 vagyok basszus!
235. e1ed28080e (válaszként erre: 233. - Vikucka)
2013. márc. 7. 09:04
Az első gyermekemnél semmi étvágyam nem volt. Nem hánytam, de megenni sem tudtam semmi. De diétáznom is kellett, mert terhességi cukorbetegségem lett. Szülés után pedig 5 kilóval kevesebb voltam, mint mikor teherbe estem. A másodiknál már más volt a helyzet. Nála mindig csak enni akartam, és ettem is. Érdekes, akkor nem alakult ki a cukorbetegség. Persze nem volt diéta, így szülés után rajtam maradt 10 kg felesleg. Után depis lettem és egy évig nem foglalkoztam a súlyommal, gyorsan rám jöttek a kilók.
234. odzsika (válaszként erre: 232. - E1ed28080e)
2013. márc. 7. 09:04
nagyon ügyes vagy, most csak arra kell figyelni, hogy az összeszűkült gyomrod úgy is maradjon és nem lesz probléma! :D
233. vikucka
2013. márc. 7. 08:55

Jó mondjuk én 3 hónapig elég sokat hánytam. És akkor kicsit fogytam is, és az étvágyam nem a régi. Szerencsére.

Viszont arra figyelek, hogy sokszor kicsit egyek és a falási rohamok ne törjenek rám. Ergo figyelek arra, hogy a vércukor szintem kiegyensúlyozott legyen. Persze eszem csokit, meg sütit, próbálom kerülni amennyire, lehet, de nem egy szeletet eszem, hanem csak egy kockát.

De egyébként ez nem csak a várandóság alatt igaz. Nem szabad a szervezetet kiéheztetni, mert az csak árt. Rátok tör valami falási roham, aztán sokkal többet esztek, mint pl. egy szelet nápolyi, vagy egy alma.

Nem szabad éhesnek lenni, persze ez nem is jelenti, hogy egész nap nassolni kell.

Próbálok úgy enni, hogy reggeli, amikor felkelek. Utána 2-3 óra múlva tizórai, bár néha kimarad.

Normális ebédet eszem, ugyanazt, amit a férjemnek főzök. Néha tészta, néha főzelék, leves, épp mikor mit főzök. Ebéd után 3-4 órával eszem általában valami uzsit, de néha kimarad és 6 körül már csak a vacsi marad.

Kitartás, és próbáljatok mindig időt szakitani a mozgásra. Ne a lustaság győzzön, hanem a kitartás!

232. e1ed28080e (válaszként erre: 228. - Böbusz)
2013. márc. 7. 08:54

Eltelt az 5 nap sikeresen. Összesen fogytam 2,2 kilót. Jól érzem magam. Sokan írták, hogy izomból lehet csak ilyenkor fogyni. Én ezt cáfolom. Sok háj lement, kilátszanak az izmok formái, némely csont; erősnek érzem magam.

Folytatom ott ahol tavaly abbahagytam. Sok zöldség és gyümölcs. Rendszeresen tornázom. Ma reggelire készítettem egy szelet tk. kenyeret párizsival, retekkel, de nem bírtam megenni. Nem birok sokat enni.

231. Böbusz (válaszként erre: 230. - Odzsika)
2013. márc. 7. 08:54

Az én emberem nehéz fizikai munkát végez és szed porcerősítőt. Oda meg vissza van érte!!!!!! A lényege, ha veszel egy dobozzal, akkor szedd is fel mind, ne csak alkalmanként edd. Proenzit szed... Ő erre esküszik! :)

Szerintem próbáld meg! Csak nem egy antibiotikum... :D Ez sima vitamin, erősítő!

230. odzsika
2013. márc. 7. 08:46

Tök jó, hogy így állsz hozzá a terhességhez, én is szeretnék majd így.. csak félek, hogy majd rám törnek a falási rohamok, amit nagyon nehéz lesz féken tartani..

Kezd az egészségem helyre billeni szóval lassan nekilátok a futásnak csak egy hete fáj a térdem.. nem tudom, hogy az őszi futások miatt, vagy egy pár évvel ezelőtti esés miatt.. még mindig látszik a nyoma és alatta fáj, de félek nehogy többet ártson mint használjon. Gondolkoztam valami porcerősítőn is, de nem tudooooom :D Ti mit gondoltok? Szeretek futni!

229. odzsika (válaszként erre: 215. - Eni015)
2013. márc. 7. 08:40
ez nagyon durva, én fekvőtámaszozni se tudok.. télen nekiláttam, mert voltak dolgok, amik nem mentek a jógán, de sajnos 1,5szeresére emelték az árakat így abba is hagytam..
228. Böbusz (válaszként erre: 222. - E1ed28080e)
2013. márc. 7. 08:12

Hogy sikerült az utolsó este?????

Mától mi a terv??? :)

227. Böbusz (válaszként erre: 223. - Tinus)
2013. márc. 7. 08:10

Jaj, ismerős ez a nyafogásos téma... :D :D

Nekem általában MINDEN más fontosabb kell legyen, ha már tornáznom kellene...

Tegnap én sem tornáztam... :-/

Sebaj, még van hátra pár nap ebből a hétből is, lehet teljesíteni!!!!!! :D

226. Böbusz (válaszként erre: 221. - Vikucka)
2013. márc. 7. 08:08

Ez szuper!!!!! Gratulálok a babához!! :)

Én még nem voltam terhes, de tuti arra fogok én is figyelni, hogy minél kevesebb jöjjön fel... mert utána annál kevesebb marad rajtam. :-/

Látom az embereken hányan küzdenek a terhesség utáni túlsúllyal... :( és hányan feladják, ezzel a túlsúllyal élik tovább az életüket... :-/

225. Böbusz (válaszként erre: 220. - Skyfall)
2013. márc. 7. 08:05

A vacsorán nagyon sok múlik... Ha elhagyod az már félsiker! :)

Érdemes odafigyelni, hogy miből mennyit eszel napközben. Ha stagnálsz, akkor meg hasznos lehet egy picit változtatni a megszokott táplálkozásodon... Soha nem kell éhezni.

Hajrá tovább!!! :)

224. 5427edee11 (válaszként erre: 216. - Krisz42)
2013. márc. 6. 23:15

Kissé önámítás szaga van a dolognak:

Megcsinálod a diétát, végig szenveded és a végén ott az áhított eredmény! De mégis miből fogytál? Nem zsírból, hanem izomból.

Zsírból kellene fogyni nem izomból.

Bár nekem mindegy ki hogyan akar megszabadulni a plusz kilóktól, én nem tenném. Többet árt, mint használ.

223. Tinus (válaszként erre: 217. - Böbusz)
2013. márc. 6. 20:59
Én egy napot kihagytam a tornából, nyafogás miatt, úgyhogy most stagnálok. Fogyni nem hiszem, hogy fogytam és mérlegre pedig nem merek ráállni, hogy lecsekkoljam híztam e x)
222. e1ed28080e (válaszként erre: 209. - Vikucka)
2013. márc. 6. 19:31
Igazad van, hogy a gyorsan leadott kilók gyorsan is visszajöhetnek. De én azért csináltam a kúrát, mert ezzel akartam kezdeni az életmódváltást. Tavaly elég jól működött a fogyás, de sajnos az év utolsó hónapja és az újév első hónapja úgy eltelt, hogy nem tettem semmit az egészség megőrzése érdekében. Így legalább visszazökkentem a rendes kerékvágásba.
221. vikucka
2013. márc. 6. 18:09

Én most inkább csak mozgok, fogyózni nem fogyózhatok, mert várandós vagyok. Viszont már a 20. hétben járunk és eddig csak 2,5 kg-t hiztam. Nagy súllyal kezdtem a terhességet, mert 83 kg van a kiskönyvemben, tehát ahhoz képest jó eredmény.

Két naponta tornázom valamit, vagy kondiba megyek és ott futópadon séta 20-25 perc, + ellipszis 10 perc, esetleg bicaj, és felkarra erősitek, mert szülés után úgyis szükségem lesz a karjaimra, vagy itthon Rubint Réka torna minimum 45 perc. Két - három naponta. Mellette egy kislányra vigyázok hetente 2-3 napot, mondjuk vele minimum 1-1,5 órát kell sétálni, tehát az is jót tesz.

Tehát nekem a célom most nem a fogyás, azt majd a szülés után, hanem a minél kevesebb hizás. Sokáig szeretnék tornázni, amig a baba engedi.

A villámdiéták tényleg arra jók, ha valaki esetleg nagyon megakad / elakad a fogyiban, megáll a tudomány, hogy kicsit kibillentse a mérleget. Hosszú távon semmiképpen sem egészséges, ahogy az ilyen 800-1000 kcal-os diéták sem. Legalább 1400-1600 kcal-t kell magunkhoz venni, mert anélkül a test elkezd eszeveszetten raktározni és megint ott vagyunk, ahol a part szakad. Ugye sokaknak még ez az 1600 kcal is kevés (bár én sem eszem mindig többet), és ettől érzik magukat enerváltnak, fáradékonynak, és ezért bukik meg az egész diétás dolog.

Persze néha én is eszem csokit, sütit, mert kivánom, de az esetek nagy részében próbálok normálisan étkezni és főleg változatosan. Sok - sok zöldség, gyümölcs és nekem az vált be, hogy ne törjön rám a farkas éhség, hogy sokszor kicsit.

Na de én csak itt szurkolok a távolból, mert érdemileg úgysem tudok hozzászólni. Kitartást mindenkinek és próbáljátok a kajálást érdemben megreformálni, és legalább hetente 4x minimum egy órát mozogni. Ha úgy érzitek, hogy kevés az a mozgás, akkor vagy emeljetek a sebességen, vagy az otthoni dvd-t próbáljátok meg mással variálni.

220. Skyfall (válaszként erre: 217. - Böbusz)
2013. márc. 6. 17:26
Én maradok, a vacsi elhagyásos változatnál, de nem pörög le túlságosan a kiló, mert én még vizesedéssel is küszködök. Három kilótól megszabadultam már, de nem adom fel, mert tudom, hogy ez egy lassú folyamat.
219. Böbusz (válaszként erre: 218. - Krisz42)
2013. márc. 6. 16:44

NAAH, ügyes vagy!!! :D

Hónapot zárni -2 kg-mal az igen szép teljesítmény!

Főleg, ha ismételni is fogod!

Jobbulást kívánok!!!! Sajnos most sokan küzdenek a megfázásos nyavalyákkal... :-/

Ha van kitartásod... bármit elérhetsz! :)

218. Krisz42 (válaszként erre: 217. - Böbusz)
2013. márc. 6. 16:39
Én most stagnálok,de én havi 2kg-t szâmolok,ami jan. óta működik,tehát ha hónap végére 2kg lemegy,akkor megint elégedett leszek.Főleg,h most egészségileg se vagyok túl jòl,de edzek,aztán meglátom mi lesz.De nem adom fel:)
217. Böbusz
2013. márc. 6. 16:29

És most én kérdezek: március 1-je óta ki hogyan áll???!

Változtatott valaki?!

Ugye nem adja fel senki??????????!

216. Krisz42 (válaszként erre: 209. - Vikucka)
2013. márc. 6. 15:57
Ha valaki nem hízik,csak stagnál,akkor talán jó egy villámdiéta,de egy léböjtkúra,vagy gyümölcsnap is megteszi,mert akkor ha lefogy 2-3kg-t,az nem jön vissza.Én betegség miatt fogytam-hányós-de nem jött vissza.De ha komolyabb súlyproblémák vannak,akkor tényleg életmódváltás kell.
215. Eni015
2013. márc. 6. 15:39

Amúgy én most erre gyúrok:

[link]

:D Persze még sok-sok gyakorlás kell. A popómat már nagy nehezen fel tudom emelni a földről. :D Régebben a sima tartás az ment, szóval ha eleget foglalkozok vele, most is menni fog. :)

214. Eni015 (válaszként erre: 205. - Mátimi)
2013. márc. 6. 15:38
:) Én mondjuk itt is csirkehússal szoktam helyettesíteni, kivéve talán a halat. :) Úgy is működik, sőt szerintem a csirkehúsnak még talán nagyobb a fehérje tartalma is. Bár ebben nem vagyok biztos. :)
2013. márc. 6. 15:37
Sziasztok!! 5 nap után újra itt, de most csak bekukk. Hugom szült, és a nagyobb gyerekekre kellett vigyáznom. Este igérem visszaolvasok, és én is beszámolok...
212. 5427edee11 (válaszként erre: 209. - Vikucka)
2013. márc. 6. 15:04

Nekem az a véleményem a villámdiétákról, hogy semmit sem érnek!!!!!!!

Azok az emberek akik kipróbálják elfelejtik, hogy 2 hét alatt nincs olyan ember a földön, aki zsírból képes lenne 9 kilót fogyni!!

Biztosan látszódik a mérlegen a fogyás, de az nem zsírból fog történni, hanem izomból!!!!!!!

Nem éri meg, akkor inkább szánja rá magát az emberlánya és kezdjen el életmódot váltani!

A léböjt kúrákról már más a véleményem, mert az jól kivitelezve hasznos. Rengeteg felgyülemlett méreganyag távozik a szervezetből, csökkenti a szervezet savasodását.

A kúra után pedig, ha nem szalad el a ló, 1400-1600 kcalnál nem lesz hízás.

211. Böbusz (válaszként erre: 209. - Vikucka)
2013. márc. 6. 13:21

Ha senki nem válaszol, akkor írok én:

én már sokszor próbáltam HALOM ezer féle villámdiétát és addig csináltam, amíg nem kezdtem el kalóriát számolni. Kalóriaszámolás után nekem egyértelmű, hogy "értelmetlen" az önsanyargatás... de szerintem amíg nem tapasztalják meg saját maguknak hol van az aranyközépút, addig ők is csak próbálkoznak... Joguk van hozzá. :)

Másrészt arra tökéletes lenne egy villámdiéta, hogy hirtelen veszítsenek pár kilót... de igen, ha utána nincs terv, nincs hogyan tovább, NINCS ÉLETMÓDVÁLTÁS, akkor mindegy volt a diéta.

Amúgy meg én mindig tervezek méregtelenítő villámdiétákat megvalósítani, az hasznos tudna lenni! De én még azokat sem bírom betartani. :P

210. Böbusz (válaszként erre: 208. - E1ed28080e)
2013. márc. 6. 13:10

Velem minden okés. :)

Egy hajszállal mindig kevesebbet mutat a mérleg. :P

Idén -6 kg PIPA, a következőre gyúrok. :D

Kenyér továbbra sincs, cukor és fehér liszt sem,

torna tőlem nem megszokottan egyre több,

napi sok-sok apró étkezés továbbra is megvan,

úgy érzem haladok. :)

Baromi jó érzés, hogy egyre jobban beleférek a ruháimba... SŐT, lassan ruhatárat kell újítanom! :P

Nyakunkon a tavasz, a nyár, BELE KELL HÚZNUNK!!!!!!

NINCS LEHETETLEN, CSAJOK!!!!!!!!!!!!

RAJTUNK MÚLIK!!!!!

Se egy barát, se a szomszéd, senki, senki, senki más NEM FOGY LE HELYETTÜNK!!!!!!!!!

❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook