2013 februári babák (beszélgetés)
Igaz ott nincs olyan nagy mozgás...én jobban szeretem a zártakat mert ott nem mindenki látja mit irogatunk :)
becsekkoltam a zárt körökbe :)
Ohh zseniális vagy :)) nagyon top secret :D
Meglesem köszi, én nem találtam :(
Itt a fórum klub része, ez zárt...jelentkezz ide is :)
[link]
tényleg jó, de ha elszánt vagy a youtube on talász a pregnancy yoga kif. el videókat és csinálgathatod.Mi 4-5en szoktunk lenni de most ketten mennek szülni szinte egyszerre:)
hátha betartják a menetrendet XD akkor igen, de jóóó :))
Nah akkor egyszerre szülünk :D
Nagy vagy!kösziii ^^stimt minden...Dunaharaszti jó kis nyugodt.Én újpesti vagyok így annyira nem vészes a város szélén lakni nyugodt csendes helyen, bár terv a kertesház nálunk is.
Az nagyon jóóó...a jóga. Sajnos ilyen nálunk nincs :(
Én nem tudom milyen a császár..de én sem vágyom rá :( ha muszi akkor muszi
Igen, anno igy terveztük bár főleg én hogy a harmadik nagy korkülönbséggel legyen :)
az voltam, de mikor összeházasodtunk Dunaharaszti mellett vettünk házat.
kész is, nézd meg, minden stimmel-e :)
Ááá értem:)jogos, akkor! És a szt istvánban fogok szülni dr.kassai enikőnél :)Igen pösti jány vagyok
csak egy ember tud beleírni, így van megcsinálva..
na az tök jó lehet! arra én is szívesen járnék.
Pesten laksz amúgy??
úúú de cuki vagy:))) köszii febr. 17, amúgy hol lehet?vagy én még nem vagyok elég benfentes ehhez :P?
hol voltál 3d-n?
mi is megyünk, kb 3 hét múlva :))) nagyon várom már!! :)
így abszolút megértelek hogy nem vágysz rá, hogy többször találkozz vele.Nálam még heti egyszer kismama jógát is tart:)nagyon szeretem
mindjárt beraklak :)
csak írd meg mikorra vagy pontosan kiírva.
ebbe a fórum babáinak táblázatába hogyan tudok én is bekerülni? :D
súlyt csak megkérdezi, a vérnyomást írja be, meg a kötelező vizsgálatok eredményeit. asszem 2x találkoztunk még csak ennél a terhességnél. mondjuk én nem bánom :)
Köszi az üdvözlést neked is Panini:)
úgy látom eza "védőnős fejezet" elég gázos!
Nekem mér mindet pocakomat keresztbe kasul:)súlyomat, pisit is néz indikátorral.És még hallgatózunk is szívhangot.
No akkor már nagyocskák az ifú trónörökösök:)nálad Kimora.
Most csinálttam 3d-s uh-ot és annyira megható olyan kis szép pofikája van már.
Remélem én is tudok természetesen szülni:)az lenne a cél
Itt be lehet menni a szobába, csak ugye egyenként :) De mivel nem várok hadsereget igy nem is baj :)
De akkor mit ír bele a védőnő a kiskönyvbe? Súlyt meg a vérnyomást?
Harmadik mazsola lesz. De második szülés :) Van két nagyfiam, Bálintom 11,5 éves Kristóf 10 lesz hamarosan :)
Sziasztok!
Almuska üdv köztünk! :)
Kimora, ahol én szülök úgy van, hogy az első éjszaka a nővérekkel van a Pici, de utána végig nálam lehet, viszont ha van valami dolgom, akármikor be is adhatom.
A VIP szobán én csak azért gondolkoztam el, mert a II. nőin nem jöhetnek be a látogatók, csak egy üveggel elválasztott folyosón keresztül nézhetik meg a picit. Ami az influenzás időszakban nem is hátrány, viszont én meg fogok bolondulni a lányom nélkül addig :( Ha VIP szobában lennék, akkor pedig bent lehetnének. Na majd átgondolom ezt is még.
Majd írj, bevált-e a hastartó pánt :))
Vésőnő: nálunk sem mér sem pocaktérfogatot, sem súlyt, sem a vizeletet nem nézi. Igazából semmit nem csinál. Ha elmegyek hozzá, csak kitölti a kiskönyvemet és kész.
Na igen van abban valami ,amit mondasz:)neked hányadik babóca lesz?:)
Fészekrakó ösztön :)Ez normális, csak ne erőltesd meg magad :) Ilyen nekem is volt, van lesz :) Akkor lettem én is betegesen rend és tisztaságmániás, még dokihoz is jártam vele :D :D
Valamivel jobb a helyzet :)
További ajánlott fórumok: