2013 februári babák (beszélgetés)
óóóó, drukkolunk!!!! :)
könnyű szülést kívánok, majd gyere és mesélj!!
Passz, én még nem vettem igénybe...de nem mondom hogy nem fogom most :)
De per pillanat nem akarom :( Nekem lég nagy a fájdalomküszöböm, ebben nagy szerencsém van...de a jövő manó tudja mit rejteget :)
Olvaslak ott is de nyugi rendben lesz minden :)
Kristófnál 1100-as voltam és 3 ujjnyira nyitva a 29-30 héttől...a végén meg ugy kellett megindítani a 40-ik héten :)
vigyázz magatokra, de tényleg nem lehet semmi baj ennyi idősen már! :) minden rendben lesz!!
azért ide is írj, mi van Veletek! szorítunk! :)
Itt még egyelőre semmi extra ...
Holnap reggel lesz egy vizsgálat, azután okosabbak leszünk .!:)
Nem lesz baj nyugi.Sejtettem mikor multkor írtad a lepényt.
De hála nem olyan kicsi Léna.Majd írj:) puszz
Csajok! Nagyon nagy kavarodás van ...
Egész nap nagyon rosszul voltam, görcsöltem, jóslóim voltak. Aztán délelőtt mentem védőnőhöz súlymérésre, és jó vészmadár módjára beküldött a kórházba.
még megfőztem, aztán bementem.
most bent kell maradnom ...
doki szerint nem lenne meglepő, ha a héten megszületne Léna,,, mikor ezt mondta, enyhén szólva összecsináltam magam :S valahol szivárog a magzatvíz, a méhszáj majdnem teljesen megrövidült, és a méhlepény is eléggé érett, a fájások is erősek.
szóval ... rohadtul ráparáztam a dologra ... de mondta a doki, hogy rengeteg koraszülöttje volt, legtöbbnek oxigént sem kellett kapnia, és nagyon sok "sikertörténetről" mesélt, és én is utánaolvastam, ilyenkor nagyon nagy az esély makk egészséges kisbabára.
megint csak statisztika, de 34 hétre született babáknál kórházban maradási idő átlag 1 hét, ha minden rendben, nem sárgul be.
van teljes tervünk is, ha eset lenne:
amint biztos a dolog, kap Léna egy kis tüdőérlelőt, vagy minek mondják, és pár óra alatt majdnem tökéletes lesz a tüdeje.
ja, a hazaengedés egyik feltétele a 2500 gramm, ami nálunk jelenleg 2480 :)
most már csak azon imádkozom, hogy húzzuk ki péntekig, de doki szerint ha még az éjjel megszületik, akkor sem történik semmi helyrehozhatatlan, és ha "szerencsénk" van, annyira nem is lesz picike :)
Szia :) Szorítok Nektek!!!
Igen megérkezett már másnap :) Eddig nagyon nagyon koppp koppp és tutiiiii :) Érezhetően jobb már pár óra után :) Kicsit nagy, mert ez L-es, de nem tudtam mennyit nő még a pocakom...de ez szerintem kitart még akár 15 hónapig is :))) Nőhetek bele :)
Szia! Eddig úgy néz ki, hogy telefonon a héten le kell beszélnem egy diétát a dietetikussal, és ő majd megmondja naponta hány alkalommal kell mérni. Ha pár hétig sikerül 7 mmol/l alatt tartani akkor nem kell bemennem a kórházba ellenőrzésre, ha igen akkor viszont jön az inzulinkúra. De remélem arra nem lesz szükség. A diéta is fura lesz, mert eddig még csak nem is fogyókúráztam soha, nem kellett nagyon arra figyelnem mit eszek.
Igen, picúr nagyon jól érzi magát (és ez a lényeg), mondjuk én sem vagyok rosszul:)
Remélem Ti is jól vagytok, megkaptad már a hastartó pántot?
:( Sajnálom a cukrot :( Ilyenkor járnod kell ellenőrzésre rendszeresen? Vagy elég az otthoni cukormérő? :(
Az viszont jó hogy a kis gyémánt jól van :)
Sziasztok!
Én is voltam orvosnál a napokban, minden rendben van, a pici méretei a 28. hétnek megfelelőek. És ami nagyon megható volt, hogy sima uh-on voltam, de tisztán láttuk a kis arcát:)
Ami annyira nem jó hír, hogy a cukrom egy kicsit magasabb a megengedettnél (7.8, az én eredményem 8.1), így diétáznom kell, és be kell szereznem egy itthoni vércukorszintmérőt.
Sziasztok!
Eladásra kínálok 2 db bady csomagot,feltettem az apróhirdetéskehez-Kislánynak-kisfiúnak.
nem foltosak,nem szakadtak
100 ft/db
plüss-pamut-farmer kisnacikat
illetve 2 db plüss natteo kiságyra tehető kígyó-és egy plüss natteo tépőzáras játék hordozóra.
Pü-be írjatok ha érdekel.
Szép napot.
Ancsa