2013 februári babák (beszélgetés)
Köszönöm kérdésed, pénteken voltunk... :) legközelebb december 3 lesz a III. genetika, illetve még az évben dec 28. Timmermann terhesgondozás és elvileg ennyi az év.
Annyival vagyok előrébb, hogy valószínű császár lesz, programozva a 39. héten...
Nálatok doki hogy, s mint?
Egy hete voltunk 4D-n ott másfél héttel idősebbnek mondták...
mi külön szobába rakjuk.
a lányomnál is bevált, remélem most is be fog.
Igen, erre nagyon figyeltünk, amikor beléptünk a kicsivel az ajtón üdvözöltük a kutyát, majd letettük a hordozót és megmutattuk neki a babát. Hagytuk, hogy megszagolja, de ahol aludtunk oda a kutya nem mehetett be.
Nem volt féltékeny, sőt, ha sírt a kicsi már rohant és ő is nyöszörgött, jelzett:)Igaz,a kutyával én rengeteget foglalkoztam, tanítottam, és pontosan tudta, tudja, hogy hol a helye (engem tart falkavezérnek). Most sem tartok tőle, hogy ebből bármi probléma is lesz.
Nálunk mindegyik variáció megvolt. Mikor Lilien született a nagyszülőknél laktunk egy szobában, így külön ágya volt, de ott éjszaka nem volt hajlandó aludni, csak velünk egy ágyban. Két évesen viszont már örült a saját ágynak és külön szobának.
A középső lányomnál albérletben laktunk és csak a saját ágyában és külön szobában volt hajlandó aludni.
Amikor a legkisebb született ugyancsak a nagyszülőknél laktunk egy szobában, így a pici egy mózeskosárban aludt, de mikor elkészült a házunk 2 hónapos korára, akkor saját szobája lett.
Most lesz a kicsinek saját szobája, de ahogy majd neki jó lesz, úgy alakítjuk. Én egyenlőre úgy tervezem, hogy mellettem alszik a mózeskosárban.
Nekünk a nagyfiam a körülmények miatt külön szobában volt....ő mai napig igényli is az egyedüllétet néha. Volt egy heverő a szobában és a férjem ott aludt.
A kicsi viszont velünk volt egy szobában külön ágyban. Akkor még nem volt nagyon divat a légzésfigyelő.Utána nehezebben ment a külön szobába szoktatás, de megoldódott idővel.Jelenleg is külön szobája van mindkettőnek.
Most a kicsi egy szobában lesz velünk,de külön ágyon.Mi kaptunk légzésfigyelőt de igazából a bébiőr miatt fogadtam el, mert arra szükségünk van mindenképpen. De tavasszal megy külön szobába ő is.
Szerencsém van, a fiúkkal...önállóak és nem ugráltatnak sőt ők mondják hogy most elég...vagy mikor az udvart takarítottuk akkor is jöttek segíteni.Vagyis próbálnak kímélni, de én magamat nem tudom :(
Mondjuk mikor Kristófot szültem, akkor Bálintom 18 hós volt igy ahogy írtad is akkor lehet Nekem meg azért volt könnyű a terhesség mert nem értem rá agyalni meg net sem volt :)
Mi külön szobába tesszük a picit, nem lesz tőlünk messze-pár m-re. Légzésfigyelője lesz, a kutya viszont marad a mi szobánkban.)
A párom dolgozik-persze amiben tud úgyis segíteni fog de a babaszobába van egy heverő, tehát ha nagyon szükséges én oda le tudok dőlni. Nem szeretném ha a kialvatlanság miatt esetleg nem tudna rendesen dolgozni. Persze ez helyfüggő is, ki hogy tudja megoldani.
Akkor nem is olyan kicsik ők sem :)
Édeseim :)
Én Liliennel pont 24 évesen voltam terhes, és bizony akkor sokkal több problémám volt. Nála és a húgánál is gyógyszereket kellett szednem, így tudom, hogy milyen az igazi problémás terhesség is. A Vikinél és most szerencsére semmi bajom nincs, így én összeteszem a kezem, hogy csak ennyi fájdalmam van.
Pihenj amennyit csak lehet, bár tudom, gyerekek mellett nehéz.
Igen, elmúlik a derékfájás, a lábfájás nem mindig. De mivel ez az egyetlen bajom van, így nem panaszkodom.
A két nagy januárban lesz 9, 7, a legkisebb pedig 4 éves. Nagyon elevenek és megállás nélkül beszélnek, és persze mindig van valami kívánságuk felém, így nem is nagyon van lehetőségem a terhességi tünetekre figyelni:)
Neked elmúlik ha felkeltél? Mert Nekem már két napja nem :(
Mennyi idősek nálad a nagy csajosok? :)
Jaj, nehogy bocsánatot kérj, panaszkodd csak ki magad ha ez esik jól!:) És nehogy szégyeld magad'
Egyébként szerintem is a dokidnak igaza van, és igen amit érzel az teljesen normális. Ennyi idős terhesen azért a baba már igen nagy és megterheli az ember szervezetét, ezért persze, hogy fáradtabb és gyengébb az anyuka, és a dereka is nehezen bírja.
Ez a pingvin elindulás nagyon találó, nekem is ismerős:)
Elhiszem, hogy eleged van, a combfájás nekem is ismerős, ha lefekszem, vagy leülök és fel szeretnék kellni nekem is belehasít, de én ezt egyenlőre még jól tűröm. Van is ami elterelje a figyelmemet, a három nagylányom igen lefoglal:)
Alexandra is mostanában nagyon sokat ficánkol és már igen erősen, de én ennek örülök, így tudom, hogy jól van. Valószínűleg már ő is megfordult, már máshol rugdalódzik, de majd csütörtökön megmondja az orvos.
Kitartást, már nincs sok hátra!