2013 februári babák (beszélgetés)
Akkor minden tiszteletem a Tiéd :)
Most kisfiú lesz, Olivér és a Papa után még István
Neked is 2. baba?
méretei alapján most 13-at mondtak nekem is a szülésre.
persze úgyis akkor jön, amikor akar.. :)
Szép nagy kislány :D
Én február 12-re, és nagyon nem bánnám, ha 3 kg környékén lenne :D
Lányom 3,10-el született, pont jó volt :D
Szerintem pont jók a méretei.
A lányom 28+4 naposan már 1700 g volt, nagy baba is lett a végére, 4,5 kg.
Most ez a veszély nem fenyeget úgy látszik :)
Igaz lehet, ha kiszámoljuk, hogy kb 10 hét van hátra, az +2 kg, pont kijön olyan 3,5 kg-os baba :)))
Akkor jó, bár olyan túl nagy se legyen :D néztem neten, 1300g-ot ír átlagnak :/ bár az UH is csal +-dkg-t.
És az igaz lehet, hogy heti kb 20-25 dkg-ot hízik?
Én pont 28 hetesen voltam, 1277 g.
Szerintem nem kicsi a babád :)
Sziasztok! Nekünk is egyfélét mondott a doki anno, hogy kislány. Aztán szülésnél mégis kukacos volt a gyerkőc. Én kérdeztem is az egyik UH-n, hogy nem heréket látunk-e, de a doki szerint nem az volt. Hát az volt. 4D-n nem voltunk, helyette a Wasabiba mentünk. Februárban úgyis kiderül. :-) Lehet egy napon lesz a két gyerek szülinapja. A fiunk szülinapján leszek 38 hetes, asszem akkorra szokták a programozott császárt kiírni.
Alvás közben rendszeresen elzsibbad vállból most már mindkét karom éjszakénként 1-2 alkalommal, de az a kezem is, amelyik felül van. Szerintetek mi lehet? Keringési probléma? Vagy nem fontos?
Szia:-)
A Bajcsyban fogok szülni, nagyon pozítív dolgokat hallottam eddig róla, és én is csak jókat mondhatok eddigi tapasztalatom alapján. Mi december 21-én megyünk 4D-re karácsonyi ajándékként:-))), már nagyon várom, az első is nagyon jó volt, bár nem nagyon mutatkozott, egy kicsit meg kellett mozgatni, de nagyon jó képek sikerültek a végére.
Szia
Mi 17 hetesen voltunk 4D-n, anno 15 hetesen...akkor már tutira mondta és én is láttam mindkettőnél hogy mi lakozik ott :)
Azóta is mindig kérdés nélkül mondja a szonográfus hogy kislány :)
mi a 15. héten tudtuk meg a dokimnál. épp elkezdte mondani, hogy még kicsik ilyenkor, nem látni rendesen, stb... mikor egyszer csak megjelent a monitoron még nekünk laikusoknak is teljesen egyértelműen a "férfiassága" :))))
azóta 4d-n is megerősítették, hogy kisfiú lesz.
hogy fogják hívni?