2013 februári babák (beszélgetés)
nyugi, biztos minden rendben lesz. sok helyről hallottam már ilyen esetről és mindenkinél gond nélkül felszívódott. Nálatok is így lesz!!
bocsi Anda, nem láttam a bejegyzésedet, Neked is üdv :)
Mikorra vagy kiírva?
Silver, Vlona üdv! :)
Vlona, mi akkor elvileg pont egyidősek vagyunk, menst. szerint nekem is 18 a dátum :)
Silver, nekem végig egyfélét mondtak az ultrahangokon a lányomnál is, és most a kisfiamnál is.
Ti honnan tudjátok mi lesz a neme?
Nekem sose tudják megmondani. Egyszer fiú, egyszer lány. Az első gyerkőcnél végig lányt ígért a doki (5-ször), végül rózsaszín rugdalózóban hoztuk ki a kisfiunkat a kórházból...
Most meg hol lány, hol fiú.
Sziasztok!
Jó hallani, hogy minden rendben a 33. hetes szülésnél is.
26 hetes km vagyok, normális, ha visszatér a reggeli hányás? 16 hét körül pedig abbamaradt.
84Lina84: miután császárosok leszünk, én kérni fogom az érzéstelenítőt... :-)Bár az spinális lesz.
Üdv, és gratula az újaknak !:)
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok, bár nem vagyok az elsők között:-), de nagyon jó olvasni a hasonló korú terhesek mindennapjairól:-))). Nekünk kisfiunk lesz, akit már nagyon várunk, február 18-ra vagyunk kiírva. Napról-napra egyre kíváncsibb vagyok milyen lesz...
Nekunk is kislanyunk lesz mi Maya ,Lily nek fogjuk hivni!
Nem lesz semmi gond. Barátnőm kislányának is volt és szülés után felszívódott Neki.Vagyis nyilván mert eltünt :)
Nekem terhesség alatt volt a kicsi mellett...gyorsabban nőtt mint a fiam....de hála égnek a gyermek győzött és kilökte :)
Köszi.Remélem a cisztájával nem lesz semmi gond.Próbálok nem rá gondolni.
húúú, az igen! ügyesek vagytok! :))
Köszönöm a neveket és az együttérzést.
a doki azt mondta, hogy ha minden rendben megy, kedden már otthon is lehetünk :)
grat a kislányhoz!
nekem a Lilien a kedvencem :D
lehet már tudni, meddig kell még bent maradnotok a kórházban?
Mi is kislányt várunk(csak mi márciusra) és Izabella lesz, de tetszik még az Emma és az Elizabet is :)
Huhh,sajnálom:( Kitartás:( Nálunk Zselyke lesz,de tervben volt a Léns,Gréta,Kolett is.Vagy Berill,Miriam,Kíra,Lara,Lola:) Barátnőmék kislánya B. Bíborka.
A Lénát és a Csengét maximálisan tudom ajánlani :D :D
De nekem tetszik még a Léda, Adél, Zsófia, Dorina, Nóra ...
Neveknél leragadtam a Dorinánál,Bódor Dorina.Azért ha valakinek van olyan lány név ami tetszik és talán nekem is az írja meg.Köszönöm.
Én is gratulálok!Hogy vagytok csajok.Én nagyon szarul.Egyre többet és jobban fáj a hasmalja és a hátam nagyon.Alig tudok menni,olyan mintha kiakarna esni belőlem a baba.Most ráadásul nagyon de nagyon megfáztam.Egy jó hír azért van.Tegnap kiderült végre lányom lesz.Sajna az is ,hogy már van egy cisztája.ami pár miliméter és az anyai hormonváltozástól alakul ki állítólag.Azt mondták ez lányoknál előfordul.Ne aggódjak,mert felszívódik.
Most olvasom a nagy hírt!!Hatalmas gratula,nagyon szép kislány!!
Szívből gratulálok!Gyönyörű!Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
Köszi :) Nyíregyházán a Jósa András Kórházban .
Csajok nagyon büszke lehettek rá, mert iszonyat ügyes volt, és tényleg le a kalappal előtte:) köszönjünk az online közvetítést is...tényleg fantasztikus volt, szóval mindenki egy gratulációs jelet küldjön ám!!!
Gyönyörű a picikéd! Olyan jó érzés volt olvasni, hogy minden jól ment és végre a kezedben tarthatod! :)) Gratulálok! Melyik kórházban szültél?
szépséges baba, és egyáltalán nem látszik korababának!! :) tökéletes!!! :)
Köszi :) Már van fent egy kép az adatlapomon :)))
Szívből gratulálok Léna babához!!! Ha tudsz, fényképet mutathatnál :)
További ajánlott fórumok: