2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
értem...
megkérdezhetem, hog milyen lett az utcsó inzulin és cukor értéked?
Ez igen!!! :(
Undorító az egész egészségügy, ahogy van! Az ember ki van szolgáltatva mindenki kénye-kedvének!!
uhhh! :( Értem! :(
De akkor is termékeny vagy!! :)
Ma elmentem beutalót kérni endo dokihoz, meg immunologiára, meg inr-re.
Dokinő nem volt, csak asszisztens, válaszai:
_mennyi volt legutóbb az inr?
-Mondom 1.62, ami igen messze van a 3-3,5 tartománytól.
-Ó, ezért ne izguljak, mindenkinek ilyen volt az elmúlt hónapban.
- Mondom, de ez nem egy hónapos eredmény, mivel sosem küld el a havi kötelező vv-re, hanem ez szeptemberi vérkép, amit a kaáli kért, és rajta volt az inr is. Mondom neki, megint nem akarok vérrögöt.
-Akkor is felesleges a vv.
Na bumm, majd ha meghalok, én leszek érte a hülye.
Azt mondja beutalókat meg nem ad, mert csak egy hónapig jók, előbb kérjek időpontot.
Elmegyünk a kórházba. Ott monják, hogy immunológia már nincs Kaposváron, csak Pécsen, oda kell menni. Mondom ott hol? Erre huzogatja a vállát, hogy ő azt honnan tudja? Még jó, hogy a sorban volt egy bácsi, aki onnan jött, az megadta a telefonszámukat.
Mondom akkor kérnék még endokrinológiára is időpontot. Azt mondja nekem, hogy február 18. Mondom az igen késő, addigra indulna a következő lombik. Akkor menjek a 9-es ajtóhoz. Megyek, közben elkapok egy nővérkét, mondja, hogy hiába megyek, nem dolgoznak, majd csak januárban. Na akkor már kissé ideges lettem, vissza az előbbi nőhöz. Mondom mégis kéne az az időpont, mert basznak dolgozni annál az ajtónál. Megkapom, közben levitat, hogy biztos van ott valaki, menjek oda. Odamegyek, dörömbölök már 10 perce, mikor jön egy másik nővérke, közli, hogy nem dolgoznak. Elmondom mi a bajom, azt mondja várjak, bemegy a szomszéd rendelőbe. Onnét kijőve mondja, hogy menjek be január 2-án reggel 8-ra, mert a lombikosokat előbb fogadják, de most nem dolgoznak, és csak január 2.-án adnak új időpontot.
Mondom jó.
Ja, immunológiára azt mondta, hogy küldjön el a háziorvos laborba, és ha pozitív, akkor kell csak pécsre menni.
Vissza a házidokihoz. Mondom mi kéne, azt mondja erre az asszisztens, hogy ő nem tud adni beutalót vv-re, menjek vissza január 2-án fél 8-ra. Mondom, de a kórházba kell mennem 8-ra. Azt mondja, tudom! Mondom neki, hogy érek át a város egyik feléből a másikba?????? Oké, kocsival vagyok, de van forgalom is! Főleg reggel. Na mindegy.
Ja és persze endos beutalót sem adott, mert majd 2-án kapok azt is, a vv-s beutalóval.
Kérdem tőle, hogy maga szerint mit kéne még megnézetni, mit javasol? Fogalma sincs, beszéljem meg az endokrinológián!!!
Na baszki, aki miért vagy te ott??????
Szóval a mai nap nagyon frankón sikerült!
Hát, ja! A pasik mások...
De! Legalább egy dologban biztos lehetsz: tudod magadról, hogy képes vagy teherbeesni!!!!
Nagyon szívesen! Ingyen van! :)
Biztosan nehéz feldolgozni a történteket és az is simán elképzelhető, hogy ez a lelki gát az, ami akadályoz. Nem mondom, hogy ne görcsölj rá és akkor biztosan sikerül, mert tudom, hogy nem kivitelezhető a dolog...
Aranyosak vagytok, köszönöm szépen a drukkokat! :)
Jeleket nem nagyon érzek, bár próbálom erősen hinni és hitetni magammal, hogy sikerülhet és sikerült! Ma voltunk pont egy hete... Ami zavar, hogy elég erős folyásom van! :(
Hugi, sajnálom a vetélést:(
Neked is nagyon drukkolok.
Mindenki nagy pakkal a hátán vág bele a várandósságba úgy látom.
Most volt az első inszemetek?
akkor nagyon nagyon drukkolok, igen is sikerülhet
jövőhéten meglesznek az eredmények ha minden igaz, hát tele a gatyám mert már lassan 2 éve nem volt terhelésem(rendes)
ugye terhesség alatt nem igazán szoktak és szülés után pedig a szopi miatt felesleges mert úgy sem adnak ponton eredmény
és mivel már 4 hete nem szopizik a fiam, így ma megvolt a vérvétel
További ajánlott fórumok:
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Babára vágyók, akik a 20-25. ciklusnapon vannak-reménykedjünk együtt!
- Pécsi babára vágyók, hol vagytok?
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!
- Tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetbe járok-babára vágyok!