2013-ban babára vágyók! (beszélgetés)
Remélem gyorsan fognak menni a dolgok és nem kell sokat várrnotok! :-) És minél hamarabb babás leszel! :-)
Én is kezdő vagyok igazából. Nálam sem olyan rég derült ki, hogy csak így lehet kistesó. Csak gyorsan szereztem is időpontot, mert szorít az idő.
Sziasztok!
Úgy látom kicsit "lombikos" a topic :) ennek örülök, mert amint írtam Én még kezdő vagyok. Talán jövő hét végére lesz telefonszámom a Forgách intézethez. És remélem hamarosan elindulnak a dolgok Nálunk is.
Lehetséges:) Mostanság megint kezdem látogatni az ilyen fórumokat.
Hogy vagytok ma csajok?
Köszi! :)
A Dévai magánkórház vagy tb-s?
Sziasztok lányok!
Üdv az újaknak! :-)
Pixi84 szorítok neked, hogy szép két csíkos teszted legyen!
Reci 83 nekünk a Dévai itnézetbe van időpontunk konzultációra. Még Karácson előtt hívtam fel őket, ha jól emlékszem 17.én. Január 15-re kaptunk időpontot. Vinni kell az eddigi leleteket, meg kellesz egy pár új. Majd akkor megtudjuk, hogy mi a helyzet. Még elég hamar katunk időpontot, sok helyen olvastam, hogy hónapokat kell várrni.
csak a konzin fogják megmondani, hogy kb mikorra kerül sor a lombikra
de addig vizsgálatok lesznek meg miegymás
Lányok Ti mit tudtok a lombikos várakozási időről? sok helyen olvastam már hogy nagy a várólista sok esetben egy évet is várni kell a beavatkozásra. Ez tényleg így van?
Felhívom őket hogy szeretnék bejelentkezni és esetleg már akkor közlik vagy az első konzultáción hogy majd csak kb fél év egy év múlva tudják a lombikot vállalni? emiatt már nagyon szomorú vagyok,.
Zebra a D vitamin szintem nagyon alacsony 41.4 lett most júniusban arra kaptam receptre 3000 ne D vitamint. Azóta nem voltam még konzultáción, és az endokrin dokim még nem tudja hogy megműtöttek és sajnos csak a lombik jöhet szóba.
Már Én is rengeteget olvastam a D-vitaminról. Próbálok művelődni könyveket beszerezni, hogy könyebben vegyem az akadályokat. De ahogy olvasom itt senkinek nem egyszerű.
milyen lett a D3 vitamin szinted?
összefüggésbe van az Ir és a D3 vitamin, vagyis már D hormonnak nevezik
Azt még elfelejtettem hogy IR-em van sajnos ezt 2010 nov. óta tudom és kezelik. De sajnos eddig a merckformin nem volt elég most januviát kaptam mellé még.
Csak az evéssel és a diétával állok hadilábon.
szia
üdv a csapatban
sajnálom az elzáródást és az endót is
kitartás és drukkolunk nagyon
Sziasztok Lányok!
Ha nem bánjátok csatlakoznék azok táborához akik 2013-ban szeretnének Babások lenni.
Rólam röviden annyit, hogy 4 év sikertelen próbálkozás után most dec. 11-én műtöttek meg petevezeték átjárhatóságival ahol kiderült hogy mindkét petevezetékem el van záródva és még endometriózisra utaló szövetet is találtak. amit azelőtt nem láttak uh-n és a tüneteit sem produkáltam.
Így sajnos lombikkal lehet csak babánk. Remélem a 2013-as év mindannyiunk éve lesz!
Elméletileg a szövettani eredményem után, az orvosom megadja a Forgách intézetben dolgozó Sipos doktor elérhetőségét és remélem időpontot is kapunk hamar.
pixike és kaális vagy?
hugi és akkor most, hogyan tovább? már benne vagytok a projektbe?
az jó ha múlik
akkor 1 hét és minden kiderül
nagyon drukkolok:)
ahjaj
és az éhgyomorit sem tudod?
További ajánlott fórumok:
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- 9 hetes terhes vagyok és van egy cisztám a bal petefészkemben . Jelenthet ez veszélyt a babára vagy mamára a későbbiekben?
- Babára vágyók, akik a 20-25. ciklusnapon vannak-reménykedjünk együtt!
- Pécsi babára vágyók, hol vagytok?
- Clostis babára vágyók/várók! Gyertek, beszélgessünk!
- Tapolcai Pannon Reprodukciós Intézetbe járok-babára vágyok!