2013. áprilisi babák (beszélgetés)
Mekkora a nagy fiú?
Nálam 4,5 és 2,5 évesek jobban mondva május 7.én 3 éves május 8.án 5 évesek lesznek....
Na meg ha minden igaz április 7 a legkisebb várható érkezése de szerintem március végén meglehet...Ismerve magamat...
De megkérdeztem.....Azt mondta a vetélések 95% genetikai hiba miatt történik és az utrogestan ha úgy van a vetélést késlelteti...Viszont tény nekem hormonokkal van gond bár soha nem vizsgálták....
Most a palástfű teát iszom szorgalmasan állitólag fokozza a sárgatest hormon termelést....
Sziasztok!
Beférek még? :))) Ma teszteltem pozit, április 28ra várjuk a picit :)
Úgy látom, a szomorú előzményekkel nem vagyok itt egyedül, én is két elhalt terhességen vagyok túl, de!!! Van egy csodaszép, egészséges kisfiam :) Úgyhogy remény is van, hogy most minden rendben lesz :)
Nem szabad rosszra gondolni, csakis jóra!!! Minden rendben van/lesz!
Nem kérdezted meg a dokit, hogy most miért nem kapsz plusz gyógyszert?
Köszi csak azért félek mert volt már vetélésem meg elhalt terhességem.....
Ráadásul 4!!!!! HÉT múlva kell újra mennem....
Ez rengeteg idő...
Kíváncsian várom mit fognak látni....
Valószinűleg hüvelyi lesz.
Nekem egyszerű a bejelentés GYESen vagyok és gyes alatt is fog születni...
Család 12 hét után tudja meg.
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!
Most találtam ide. Én most havi szerint 6+5 napos terhes vagyok. Tegnap dokinál 5 hetes terhességet mondott. 13 volt pém onnan számolva 5 hét jó. Petezsák szikhólyag rendben van...
De félek...most nem irt doki gyógyszert...Előző kettőnél szedtem utrogestant...
sziasztok!
ma megyek ultrahangra, nagyon izgulok, azt senm tudom hasi lesz-e vagy sem. ma 6+4 napos vagyok.
Mikor tervezitek a munkahelyen és egyéb helyeken bejelenteni?
Sziasztok! Olvaslak titeket amikor van időm, és most hozzászólnék a témához. Nem vagyok biztos a dologban, de szerintem a méhpempő azért nem ajánlott szoptatás alatt, mivel a méhpempő a méhek mézzel és virágporral kevert garatmirigy-váladéka. És mivel a bébik hozzátáplálási listáján a méz elég sokáig tiltó listán a van a botulizmus miatt, gondolom a méhpempő is hozzátartozik. De ez csak az én véleményem. Lehet hogy serkentő hatása van, de én nem adnám oda azt a tejet a gyerekemnek. Inkább felszaporítanám a tejtermelést, lefejném, és mikor már kiülül az anyag, akkor szopizhatnak kedvére.
Terhesvitamin: én is elkezdtem szedni a femibiont. Lánykámnál is azt szedtem, semmi bajom nem volt tőle. Védőnőm azt mondta, hogy némelyik vitaminnak nagyon magas a b-vitanim tartalma és aki érzékeny rá viszont láthatja.
Ildi de ugy látom te nem érted!Ez a tejserkentésre is jo
Méhpempő adagolásával pedig a kevés tejképződéssel rendelkező anyáknak, fokozza a tejtermelést
1grammot de gondolom azért az kevés lenne a teherbeesés miat amugy amondo vagyok én is nagyon szeretnék 4dik gyereket de nem nyulnék semmi tea kence fice dologhoz mig szoptatok és nem is fogok inkáb várok!Nem hiába irják nem ajánlott!!
"Várandós anyukáknak
A magzat fejlődéséhez egy különlegesen összeválogatott táplálékot tartalmaz. Csökkenti a terhességi vérszegénységet, illetve a szülés utáni értékeket. Fogyasztásával jelentősen megnő a vörös vérsejtek száma. Megfelelő adagolás esetén megszűnnek a vörösvérsejtek morfológiai hibái és a vörösvérsejtek kipusztulási száma csökken. A vér fehérje tartalma gyermekágyas anyáknál csak nagyon lassan újul fel és csak hosszú idő elteltével éri el eredeti szintjét. Kóros (beteges) szülési folyamat után az anyáknak naponta 2 gramm Méhpempőt adagoltak 8 napon át. Az eredmény vizsgálatánál megállapították, hogy a vér fehérje tartalma emelkedett. Az adagolás előtti szinthez viszonyítva 122 %-ot tett ki. Még feltűnőbb volt az emelkedés a toxikózisban szenvedő anyáknál (nefrotikus zavarok), ahol 141% volt az eredmény. Az eritrocitek értéke az eredeti állapot 114 %-ra a hemoglobin pedig 2-ről 16-os értékre emelkedett. Hatásos a terhesség második felében fellépő toxikózisok eseteiben is, amikor nem specifikus jellegű aktív biológiai serkentőként hat. Szülés utáni Méhpempő adagolásával pedig a kevés tejképződéssel rendelkező anyáknak, fokozza a tejtermelést. Tejtermelés fokozásához 1-2 grammot ajánlunk, a szükséges ideig. A koraszülés megelőzésében is fontos szerepet játszik A terhesség előtt 30 nappal, valamint a terhesség első 60-70 napjában ajánlott adag reggelente 1 gramm."
Ildi csak neked másolok!!!!
Méhpempö
Terhesség vagy szoptatás ideje alatt nem javallott.
masytodynon
Terhesség és szoptatás időszakában alkalmazása nem ajánlott.
cickafark
Várandósság és szoptatás ideje alatt alkalmazása nem ajánlott!
Szoptatás alatt kerülendő gyógyteák
Az alább felsorolt gyógynövényeket, gyógyteákat feltétlenül kerülni kell a szoptatás alatt. Valószínű, hogy a lista nem teljes, de ezekre találtam csak konkrét utalást arra vonatkozóan, hogy kerülendők szoptatás alatt.
Lestyán
Pu-erh
Szűztea
Körömvirág
Mezei zsurló
Palástfű
Pásztortáska
Tölgyfakéreg
Fűzfakéreg
Calli tea
Szenna
Ezerjófű
Kasvirág
Lándzsás útifű
Martilapu
Pemetefű
Rebarbara
Vadgesztenyelevél
Kutyabengekéreg
Lórom
Csalán
cikafark
"Várandósság és szoptatás ideje alatt belsőleges alkalmazása, nagy mennyiségben való fogyasztása nem ajánlott!"
Szoptatás alatt simán teherbe lehet esni még akkor is, ha nincs mensi. Csomó ilyen történetet olvasni a neten...
Méhpempőt miért ne lehetne szedni szoptatás alatt?