Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2013. áprilisi babák fórum

2013. áprilisi babák (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
628. KicsiBone (válaszként erre: 627. - Fürge_newl)
2012. aug. 21. 13:30
Engem is bosszantott, hogy most vettem 40es farit, nagyon örültem, hogy szülés után közel 10 hónappal végre viszonylag beleférek (Samu előtt 36-ost hordtam), és vasárnap már nem kaptam benne levegőt :S :D
627. fürge_newl (válaszként erre: 624. - KicsiBone)
2012. aug. 21. 13:29
Ez megnyugtató, köszi! Mármint, hogy nem csak én kerekedek idejekorán. :D Persze felkészített előre több "nemelsőgyerekes" ismerősöm, hogy a második terhességnél iszonyat hamar kinövi az ember a ruhákat, de nem gondoltam, hogy ennyire hamar... :)
626. fürge_newl (válaszként erre: 623. - Keresztesildi)
2012. aug. 21. 13:27
Persze, persze, ez a terv. Egy tündéri nő a háziorvosom, az előző szerencsétlen eset kapcsán is olyan kedvesen törődött velem, és külön szakított arra időt, hogy elmagyarázza az ok-okozati összefüggéseket, és hogy ne aggódjak, meg támogatott abban, hogy jobb holnap egy egészséges baba, mint ma egy beteg, stb. Szóval foglalkozott velem rendesen, és konkrétan addig maradhattam otthon, amíg úgy éreztem, hogy lelkileg feldolgoztam a dolgot és készen állok visszajönni dolgozni. Szóval, ha más nem megy, akkor úgyis hozzá fogok fordulni, biztosan kiír. Csakhát ugye ő túl hosszú időre nem hiszem, hogy otthon tud tartani a rosszullétre hivatkozással... vagyis nem tudom... veszélyeztetettnek meg ő szerintem nem minősíthet, hiába van nála dokumentálva a korábbi eset, tuti csak nőgyogyó kérheti a felvételem veszélyeztetett státuszba. Vagy nemtom. Te tudsz erről valamit? Igazából csak és kizárólag azért nem akarok még "holnaptól" otthon maradni, mert azt mindenképp meg akarom várni, hogy megállapításra kerüljön: működő baba lakozik odabent. Tehát, amíg nem hallok szívhangot, addig nem is akarok belebonyolódni ebbe a történetbe... Addig nem akarom se bejelenteni, se semmi. Biztos csak a korábbi eset miatt parázom túl, aminek amúgy tökre meg volt az oka, tehát a hiba "nem az én készülékemben van", de akkor is. Inkább most egy kicsit biztosabbra mennék. :)
625. KicsiBone (válaszként erre: 623. - Keresztesildi)
2012. aug. 21. 13:27
Ez házidoki nélkül is megy, mármint hogy mondana bármit, anno 6. héten engem is csak kiírt, én meg azt mondtam, hogy fertőző hasmenéses hányásos vírus :D Senki nem hiányolt egy hónapig :)
2012. aug. 21. 13:26

Sziasztok!


Bocsi, hogy eltűntem, készülődünk, holnap megyünk haza.


Kérdeztétek, mennyi idős a kisfiam, 9 hónapos :)


Fürge_newl, én még tegnap töltöttem a 4et, de már vissza kellett cserélni a 40es nadrágot 42esre :( Pedig a mérleg szerint fogytam 2 kilót...


babuci, Samuval én is sokat véreztem, de nem lett semmi baja végül :) Senki nem tudta soha megmondani, hogy honnan jön a vérzés... :S Ez van. :) Ha nem erősödik, akkor nincs baj :) Nekem legutóbb folyamatosan erősödött és nem csökkent a vérzés, én onnan tudtam, hogy nincs minden rendjén, szóval szerintem nyugi, minden ok :)


Csilla, ez igazán jó hír!! :)

2012. aug. 21. 13:08
Tényleg, körzeti doki nem írna ki? Odamész, hogy fáj a hasad, jön alul-felül, lázas vagy ...stb. Vagy ha jó fej akkor csak simán azt, hogy munkaundorod van, babás vagy és míg tudsz menni nődokihoz addig betegácsiba szeretnél menni.
2012. aug. 21. 13:07
No ez igazán népszerű húzás lenne tőled :)))
621. fürge_newl (válaszként erre: 620. - Keresztesildi)
2012. aug. 21. 13:05
Délután megyek majd hozzá, és jól megmondja majd a tutit, az tuti. :) A legjobban egyébként ahhoz lenne kedvem, hogy felálljak itten, s közöljem fennhangon, hogy figyuzzatok csak! A kis thököm tele van veletek, meg ezzel az egész sz@rral, ami itt van, úgyhogy én hazamentem. Többet ne várjatok, táppénzes papírt majd küldöm, csá. :))) Bárcsak lehetne így... :D
620. keresztesildi (válaszként erre: 619. - Fürge_newl)
2012. aug. 21. 13:03

Pedig jól hangzik :)))

Gondolom úgy kéne, hogy működjön, hogy mikor mész dokihoz és megkapnád a betegácsis papírt a melóhelyeddel közlöd, hogy mi az ábra és adják ki az éves szabidat betegácsi előtt. De majd ő jól kiokosít :)

619. fürge_newl (válaszként erre: 618. - Keresztesildi)
2012. aug. 21. 12:57
Á, sajnos itt nem úgy megy az... elég b*zi egy cég ez... :))) Egy cuki ember van csak, a régi bérszámfejtőm, vele beszéltem is, hogy mit hogy kéne, és mennyit fogok kapni satöbbi, ő pl. mondta, hogy a betegállomány előtt vegyem ki az összes maradék szabimat. Csak azt nem tudom, hogy ezt ő hogyan gondolta?! Ma megyek hozzá dumcsizni. :) Azt nyilván nem közölhetem, hogy hellósziasztok, vesz.terhes vagyok, szülésig betegácsiban leszek, de előtte lécci adjátok ki a maradék szabimat, "merabérszámfejtőaszonta"... :D
2012. aug. 21. 12:47

Szabira nem tudsz még elmenni? Tudom, hogy most voltál, de hátha...

A taccsot meg ráfoghatod valami fosós, hányós vírusra :))

617. fürge_newl (válaszként erre: 616. - Keresztesildi)
2012. aug. 21. 12:44
Igazából én is attól tartok, hogy nem fogom tudni itt nagyon titkolni sokáig... Főleg akkor, ha véletlen még kirakom a prémet is ide az asztalra, mert folyamatos hányinger gyötör... ma pl. megláttam a neten egy képet valami kajáról, és huhh... nem kellett volna, majdnem visszajött a reggeli :D :D :D Persze az a tudat hajt, hogy dokitól függően, meg ügyintézés függően max. ezt a 2 hetet dolgozom még le, utána húzás betegállományba... már vágom a centit. :)
2012. aug. 21. 12:38
Régi melóhelyemen volt egy kolléganőnk, akinek kezdettől fogva extra pocakja volt, már akkor tudtuk, hogy babát vár mikor még nem is tesztelt :) De végig jobban nőtt a hasa, mint bármelyik kismamának, úgyhogy szerintem normális :)
2012. aug. 21. 12:27
Sziasztok! Csilla, örülök, hogy rendeződnek a dolgok, még olvasni is fájt, ami veled történt. :-o Amúgy nagyon vicces, a dokim szabadságon van még mindig, a nemfizetőshöz jövő csütire van időpontom, de már megöl a kíváncsiság... Főleg, hogy minden kisebb fájdalomra rendesen ráparázok a múltkori miatt... Minden zsibogó érzés után rohanok a budira bugyeszt csekkolni, de szerencsére sosincs ott semmi oda nem illő. :) Próbáltam visszaemlékezni, hogy az első terhességemnél is voltak-e ilyen bizsergős fájdalmak az elején, vagy sem, de egyszerűen nem tudom felidézni. Az viszont elég gáz, hogy ugyan külsőre nem látszik rajtam semmi és egy gramm többletsúly sincs rajtam, de mégis van olyan gatyóm, ami már most szorít... bakker... 5hetesen?!!! És ha nem úgy ülök, már sokszor van, hogy nyomom a méhemet és kényelmetlen. Ez normális?!
2012. aug. 21. 12:10

Sziasztok!


Nekem még mindig van vérezgetés de irtam Dr Hamvas Ferencnek....vÁLASZA AZ VOLT AZ ESEDÉKES HAVI MIATT hormon ingadozás....

2012. aug. 21. 11:24

Ja, hogy nem augusztusi, hanem júliusi baba :) Így még valóban április :)


Csilla, szuper hírek, vigyázz magatokra! :)

2012. aug. 21. 09:38

Sziasztok! Ma voltam ultrahangon és minden okés :) minden szépen alakul, lehet h ma vagy holnap haza is engednek :D!!!! (még ki kell szedni a varatokat)

A babám igaz csak kicsit de nőtt 0,498cm és pulzált a szíve!

A cisztáim kissebben, a folyadék minimális!

Na most már happy vagyok!

szép napot és mindenkinek köszönöm a bíztató szavakat!

üdv: Csilla

611. b397af9e44 (válaszként erre: 610. - Keresztesildi)
2012. aug. 21. 08:36
Biztos? Július 24 volt az utolsó mensim első napja, kalkulátor szerint április 30. Elég necces. :D Én nem bánom mikor érkezik, csak úton legyen. MIndenesetre nagyon furi ez. És nem jó ez a bizonytalanság. Dolgozok, ma nem tesztelek. Ha nem változik a helyzet, akkor holnap reggel tesztelek.
2012. aug. 21. 08:22

Szép jó reggelt!

Huanita, tesztelj, ebből még akár baba is lehet :)

De el kell keserítselek, augusztusi fogantatásból májusi babád lesz ha minden rendben van :)

2012. aug. 21. 06:47

Sziasztok lányok!

Remélem hamarosan csatlakozhatok hozzátok!

Mi kb 4-5 hónapja próbálkozunk összehozni szerelmünk gyümölcsét. :)

Én kiszámoltam, hogy az augusztus lesz a mi hónapunk, annak kell lennie. Hiszen akkor áprilisi babynk lesz, és talán a szülinapomra meglesz.:)

A mensim megjött. Tegnapelőtt rózsaszín folyás, tegnap délutánig rózsaszín, majd barna. Ma reggel barna. Hajnali 4 óta kemény egy csepp inkább narancssárga folyás. SZerintetek most mi van? Én tegnap elkeseredtem, még sírtam is. Mensi nálam első nap pici barna folyás, és másnapra vérfürdő, duplán szoktam szedni a görcsoldókat, annyira szoktam szenvedni. Most SEMMI görcs. Egy pici sem. Ilyenkor mi van? Valaki járt már így? Lehet mégis babás lettem?

2012. aug. 20. 19:15

Sziasztok!!!!


Helyzetjelentés: jelentem még mindig van nyálkás barnás valami ma pihengetek a dokival beszéltem azt mondta lehet ilyen attól is hogy havi ideje lenne...plusz ahogy olvastam ezekben veszi át a hormon termelést a méhlepény....a doki azt mondta ha tegnap minden rendben volt akkor nincs vész...

JA SE PIHI SE SEMMI EGYÉB.....csinálhatok mindent ugyanúgy...

2012. aug. 20. 17:18

Csilla, kitartást!!! Remélem most már minden rendben lesz nálatok!

Hajininak továbbra is jobbulást, remélem holnap már tud jönni ide is :)

606. fruzsy79 (válaszként erre: 588. - Pepperoni_9)
2012. aug. 20. 16:07

Szia! Én akkor kezdtem dés mégis kihánytam!


Mindenki aki korházban volt/van vagy barnázik nagyon vigyázzon magára!!!

2012. aug. 20. 13:07

Csilla: ezt még olvasni is sok(k) volt. Mielőbbi gyógyulást.

Babuci! Remélem minden okés odaben,hátha sikerült a dokiddal beszélni, megnyugtató lenne.

Tünöske: nem ajánlották esetleg a bort? Korábban több terhes ismerősöm is beszámolt arról, hogy az orvosa ajánlotta alacsony vérnyomásra, napi egy deci jó minőségű vörösbort. Vagy kérdezz utána, remélem használ.

Szép napot mindenkinek!

2012. aug. 20. 11:29

Sziasztok!

Csilla:megy a sok drukk kitartás és jobbulást kívánok meglátod picurral minden ok lesz ő biztos nagyon kapaszkodik :).

nálunk minden ok kedden megyek megint dokihoz de már alig várom hogy kicsit jobb legyen mert gy használhatatlan vagyok olyan alacsony a vérnyomim hogy csoda hogy nem ájulok...bár még mindig jobb mintha hánynék egész nap.nem tudtok valami okosságot a vérnyomi emelésére??kávén kívül mert azt iszok 2 nem segít estére kicsit jobb.


szép napot mindenkinek jó ünneplést!

603. agneees (válaszként erre: 600. - Babuci25)
2012. aug. 20. 11:28
Ne izgulj, pihenj és fel ne kelj! Azért jó lenne, ha tudnál a dokiddal beszélni!
602. agneees (válaszként erre: 596. - Dius)
2012. aug. 20. 11:26
Ez belefér! Nekem 2 napja volt ugyanilyen, nem kell megijedni, lesznek még hasonlók!
601. agneees (válaszként erre: 599. - Csilla78)
2012. aug. 20. 11:25
Szia! hú, ez durva, jobbulást! pihenj sokat!!!
2012. aug. 20. 10:33

Sziasztok!!!


NEM HISZEM EL...Ma reggel barnás folyás görcsök nélkül ....Létezik olyan ,hogy havi ideje lenne és azért? Tegnap minden oké volt a kórházban..12 óra alatt változhat a dolog?

Próbáltam a dokit hivni remélem visszahív....

A tegnapi nap után nem akarok ma is kórházba menni..

Várok inkább meg pihizek...

2012. aug. 20. 07:30

sziasztok!

hát az én életem nem fenékig tejfel :(

Mint már beszámoltam róla vasárnap elkezdtem barnázni egy kicsit, kedden hatalmas görcsökkel bekerültem a kórházba (intenzív osztályon voltam tegnapig) az inszemináció miatt hiper stimulált állapotba kerültem, lett számos cisztám és folyadék a hasüregemben és a bal tüdőm alatt, az egyik nagy cisztám szétdurrant, kaptam 2x2 tasak vért, mert az értékeim elég rosszak lettek, de itt még nem ért véget a történet sajnos!!! Ugyanis a hazaindulásom előtt még csináltak egy ujjbab vizsgálatot, ahol találtak még egy babát, de sajnos az méhen kívül a jobb petevezetékembe fészkelte be magát, ez 18.án reggel félt 10kor volt és rá 7 órával megoperáltak és kivették a petevezetékemmel együtt :(

Már jobban vagyok (amennyire lehet az ember lánya ilyenkor, bár még a hasamból lóg ki egy cső amivel a vért és a mosófolyadékot vezetik ki a pocimból! A műtét után mondták, hogy a kisbabám jól van, majd holnap vesznek ujjbab vért és csinálják a következő ultrahangot.

Később még beszámolok a történtekről!

Mindenkinek gratulálok akiknek sikerült és sok erőt azoknak akiknek még nem!

szép napot!

üdv: Csilla

❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook