2013. áprilisi babák (beszélgetés)
jó reggelt :)
nekem nem számít a telihold. Úgy aludtam mint a tej :)
jó reggelt mindenkinek!:)
egész éjjel nem aludtunk a párom sem a telihold miatt...még jó hogy most a gyerekek jól aludtak.nektek nem szokott bekavarni a telihold???
ki hogy van ,mit érez?női megérzések?
szép napot mindenkinek!! :)
Akkor utána nézek a méhpempőnek.:)
Köszi
Szia!köszi jól néha szédelgek meg éhség rohamaim vannak :)és tegnap futottam kicsit a kisfiam meletta biciklinél és nem tett jót begörcsölt a hasam...a biciklizés külön jól esik :)
még mindig nem érzel semmit??hasszúrka??
Szia!
Itt vagyok.:) Még egy hétig várakozó állásban.
Hogy vagy?
a hasszúrka elv. jóóó mert vagy peteérés vagy beágyazódás :)neked mostmár inkább beágyazódás.
nagyon ajánlom nektek is a méhpempőt sok ismerősöm aki több évig próbálkozott sikertelenül a 2.hónapban terhes maradt a méhpempő szedését követően..:) én is ettem és eszem is nagyon jó sőt a meddőségi közp. is használják!én a gyerekeknek is adom majd mézbe keverve a téli időszakba olvassatok utánna a neten -nagyon jóóóóó mi a piacon a méhésztől szerezzük be 1190ft 10g és napi 1g kell ,hűtőben kell tárolni és fémmel nem lehet bevenni.
Írtam pár hozzászólással lejjebb, hogy nekünk sajnos nem jön olyan könnyen a baba.:
Én is azt várom, hogy érezzek a cicimben valamit, de még nem indultak be. A hasamat érzem szinte folyamatosan olyan furán, néha beleszúr. De csak ennyi.
nekem is így volt türelmetlen voltam nagyon pedig a fiúk is és elv. ő is a 2.hóba jött össze.
neked hányadik hó próbálkozás?nekem a mensi előtt már 8-9nappal éreztem hogy nem úgy fáj a cicim és akkor kezdődött hogy tompán fáj alul a hasam és sokat pisilek azt hittem felfáztam...ill.még a mensi előtt pár nappal olyan kívánós lettem hogy este 11kor melegszendót kívántam és meg is csináltam a párom itt röhögött...
nem érzel még semmi kül.??
Alapvetően még nem érzek semmit. Azt várom, hogy a cicik beinduljanak, mert azok egyből jelzik a HCG-t.
Izgalmas időszak, és nagyon reménykedek.:)
Szia!
Üdv. köztünk!:)
Kicsit itigykedek, mert neked már megvan a pozitív teszt, én meg 8-ra nem várom, szóval még egy hét, de annyira jó volna!:)
Dius köszi a szurkolást igen reméljük minden ok odabent jó helyen van stb...a kalkulátor szerint április.8.születne.most úgy érzem minden ok lesz!
a két nagytesó nagyon várnak már a kistesóra de még nem mondtuk nekik-Danika7éves lesz ősszel,Dávidka 3,5éves.
Igen biztos hogy minden rendben van. Sok mindent érzek, csak az a baj(végül is nem baj :) ) hogy a műtét óta sokkal több mindent érzek a hasamban mint előtte... sokkal több buborékot, nyilalást, szurkát.. aminek közben nincs jelentősége..
És Te érzel valami nem megszokottat?:)
sziasztok!Szeretnék csatlakozni hozzátok..
35éves vagyok és elv. ha minden jól megy most várjuk a 3.babánkat! :) vasárnap teszteltem egy halványat tegnap pedig a nemvárt napján egy erőset :) még nem mondtuk senkinek mert kicsit óvatosabb v.ok mert a kissebbik fiam előtt a menses előtt pozi volt és 5napra rá megjött és elment a baba!jövő hét hétfőre tervezem hogy dokihoz megyek hátha akkor már lát v.mit....
Mindenkinek drukk írjatok ki mikorra nem várja???
Annyira jó volna!:)
Sajnálom, hogy a februári méhen kívüli volt.:(
De majd most, minden rendben lesz!!!
Érzel valamit?
Jah igen tényleg :)
Uhh az jó hosszú idő, sok kitartás kellett hozzá, nem semmi. Nekem februárban volt egy méhen kívüli... aztán június 9-én kaptuk meg az engedélyt hogy újra próbálkozhatunk. szóval még nagyon az elején járunk még... :) de azén reménykedem, mert év elején még nem terveztük, védekeztünk is csak 1szer nem... és jött volna.. :) ezért reménykedem hogy hamar összejön.
Köszi a drukkot!:)
Gyorsan megnéztem a kalkulátort, mert én 8-ra nem várom, és nekem április közepe jön ki, és ha Te 11-re nem várod, akkor április 18-ra hozza ki a kalkulátor a születési időt, amennyiben a peteérésed múlt hét vége felé volt.
Mi három éve próbálkozunk. Két éve volt egy spontán terhességem, ami sajnos rosszul végződött. Azóta nem sikerült teherbe esnem.
Voltunk kivizsgálásokon, és elvileg nincs oka. Volt 3 inszemünk, és 3 lombikunk. Szóval sok minden van már mögöttünk.
De most valahogy bízok a spontán csodában.:)
És ti?
Szurkolok hogy összejöjjön és pozitív legyen a teszt! :) Mi is próbálkozunk, bár én már túl csúsznék májusra. Én 11-re nem várom...
Ti mióta próbálkoztok?
Várom azokat beszélgetni, akik 2013. áprilisra várják a gólyát.
Én még csak reménykedek, hogy egy hét múlva pozitív tesztet tarthatok a kezembe. Talán könnyebb lenne, ha nem egyedül várakoznék a csodára.
Ha minden szép és jó, akkor a kalkulátor szerint április 14-én születne a bébink.