2012 novemberi babák (beszélgetés)
Szia Anita!
Gratulálok! Én múlt kedden teszteltem +-t, mert már 4napja késett.
És én is cigiztem előtte (több, mint 10évet), de ahogy megtudtam, abbahagytam. Az nem kifogás, hogy ideges vagyok, most sok a stressz stb. Anya leszel! És ki az első ilyenkor? Te vagy a baba? Igen, a baba.
Úgyhogy bízok én is benne, hogy ma reggel azt írod, hogy leraktad. Hidd el, így tiszta lesz a lelkiismereted :-) Hajrá! :-)
Avike gratula Neked is! Hányadik lombik volt?
Anita: nekem sincsenek tüneteim, mégcsak álmos sem vagyok, pedig kb. hajnali fél 3-tól nem aludtam.
Köszi, aranyosak vagytok. :)
Én is gratulálok! :)
1. baba és nem konkrétan terveztük, de már jó ideje nem is tettünk ellene, szóval még meglepő is, hogy csak ennyi idő után (kb. 1 év)... :)
A párom örült, én meg kissé bepánikoltam most, de amúgy jól vagyok. :) Eddig még kb. semmi tünet, azt leszámítva, hogy a hosszú hétvégén határtalanul lustának éreztem magam, már szégyenkeztem is miatta, mert csomó mindent beterveztünk, de én legszívesebben csak aludtam volna. :) Pénteken kellett volna megjönnie, azóta eléggé fáj a hasam, ilyen menszi-szerűen. De ha csak ennyi tünetem lesz továbbra is, akkor nagyon boldog leszek. :) Nektek vannak már tüneteitek?
Az első reakció mindig az, hogy mindegy, csak egészséges legyen... :) Én valamiért azt érzem, hogy fiú, de Mindketten lányt szeretnénk. :)
Én is szedem a gyógyszert, az a biztos, főleg, hogy biztosított róla az orvosom, hogy nem okoz bajt a kicsinek.
Megértelek akkor, hogy majd bekattansz, de bízzunk. Én még ma biztosan beveszem az összes gyógyszerem, mert tényleg nem tudom mivel ártanék többet, a szedéssel, vagy nem szedéssel. Bízzunk...
És Ti mit szeretnétek a pároddal/férjeddel?
A Te álmod érdekes, és filmszerű. De szerintem lehet benne valami. De majd pár hónap múlva kiderül.
Ami a nemét illeti: mindegy mindkettőnknek. Néha a fiú fele húzunk, mintha úgy tűnne, de amúgy nem tudom. Olyan biztos nincs, hogy egyikünk ilyet, a másik amolyat szeretne. A lényeg végülis az, hogy egészséges legyen.
Valóban lehet, hogy csak álom volt, majd kiderül. Én azt álmondtam, hogy odajött hozzám egy "Gábor" nevá férfi, és azt mondta, "fiad, lesz, nevezzd Donátnak." És amikor reggel (ez majdnem két éve volt már) megnéztem a nevek jelentését, akkor láttam, hogy a Gábor=Isten hírnöke, a Donát=Isten ajándéka, ezért én nem álomnak tekintem, hanem ígéretnek. Úgy gondolom, hogy ha most lányom lenne, akkor Donát a következő gyermek lesz, de lesz, mert ő meg van nekem ígérve. :-)
És Ti a pároddal egyforma nemű gyermeket szeretnétek, vagy különbözőre vágytok? Mire?
Hasonló okok miatt muszáj minál hamarabb elmennem, mert nekem is van olyan gyógyszerem, amit már eleve úgy állítottak be, hogy ne okozzon gondot, ha teherbe esek, de azért nézzék meg "élőben" is, hogy működik-e a dolog.
Szerdán lett az első pozitív tesztem, és már akkor próbáltam utolérni telefonon, de nem sikerült. Úgyhogy addig még másik tesztet elvégezve, húztam ki ezt a hosszú hétvégét, hogy ne kattanjak be. :D Így is Anyukám időpontját felezzük meg. :)
Kíváncsi leszek, hogy beteljesül-e az álmod!
Most jut eszembe, hogy én is álmodtam már olyat, hogy van egy fiam. Szép kék szemekkel. Láttam álmomban, kb 2 hónapja. Na de ez csak egy álom.
Mivel 2008 óta szeretnénk babát, igen, kb. azóta van, hogy mikor elindítom a mikrosütőt, után azonnal távozom, és csak lejártakor megyek vissza. Folsavat is nagyon régóta szedek. Az első egy-két évben terhesvitaminokat szedtem, de az idő hosszúsága miatt olyan drágának találtam, hogy elkezdtem külön szedni a vitaminokat, egy ideje csak magne B6-ot, folsavat, C vitemint és jódot szedek, de ezen kívül nekem - éppen a teherbeesés lehetőségének megteremtése érdekében - vércukorcsökkentőt, vérhigítót és szteroidot is kellett szednem.
Tényleg teljesen mindegy, hogy fiú-e vagy lány, de még két éve azt álmodtam, hogy fiam lesz, és nevezzem Donátnak.
Jó ideje??! Mármint ha véletlen terhes lennél...ne legyen baj emiatt, ezért?
És fiút vagy lányt szeretnétek? Tudom, hülye kérdés, és mindenki ezt fogja kérdezni. De gondolom először is egészséges legyen.
Folsavat szedsz? Én magamtól elkezdtem pár napja.
Semmi gond a "férjezés" miatt, legalább mosolyogtam egyet. A "párod" jó lesz :-)
Igen, tudom hogy majd lesz papírmunkánk emiatt, nem gondolom hogy nagy feladat. Majd nyár végén emlékeztess azért :)
Mit gondolsz a mikro és a terhesség kapcsolatáról? Most melegítettem meg az ebédem, és gyakran hallottam a tv-ben, hogy nem szabad közel állni stb. Szerinted? Azért én arrébb álltam.
Köszönöm. Holnap már megmutathatom, de örült a férjem az MMS-nek is.
Szuszi elnézést a "férjed" szóért, akkor a párodnak hívom ezentúl, ha az megfelel. Azt tudod egyébként - de ezzel még ráértek persze - hogy mivel nem a férjed, így külön intézkedni kell majd, hogy jogilag is a párod számítson apának?
Ő akarta a tesztet, én még vártam volna egy napot. De erőltette, előző nap meg is kellett venni a tesztet. Úgyhogy felkelt velem korán. Amúgy sokkal tovább alszik. Örült.
Nem a férjem egyébként :-) Elmosolyodtam ahogy olvastam tőled ezt a szót. Fura volt.
Elhiszem, hogy örültek :-)