2012 novemberi babák (beszélgetés)
Igen igen, ott. :)
Interneten is van hasonló, ciklus.hu, nem tudom ismered-e.
Én vettem ovu és terhes teszteket is, mert a ciklusom hossza 24-30 nap között van és ilyenkor az az egy-két nap is sokat számít.
Szerintem is találkoztunk, a 2012. februárban indul a babaprojekt. :) Még nem használok ovutesztet, ha ebben az hónapban nem jön össze a baba, akkor majd jövő hónapban beszerzek. Egyenlőre a párom letöltött egy programot a telómra, amiben ha betáplálom az adataimat, kiírja a termékeny időszakomat.
Persze nem titok, hogy miért az első és egyetlen babát írtam. Én csak egy babát szeretnék, de lehet a későbbiekben változik a vélemény, és lesz kistesó :)
Remek a nagy család! :)
Én is szívesen vállalnék legalább három gyerkőcöt, de egyenlőre egyel indítunk, aztán az évek múlásával majd kiderül, hogyan is alakul. Nálunk fiú-lány terén teljesen mindegy, hisz egyik sincs még. :)
Szia! :) Gyere bátran!
Azt hiszem a másik fórumon már összefutottunk! :)
Nagyon nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen az "akciótok"!
Használsz ovutesztet, esetleg nyákból figyeled a peteérést, vagy csak a kalkulátorhoz viszonyítasz?
Megkérdezhetem miért írtad, hogy első és egyetlen? Persze nem feltétlenül kell válaszolnod, ha kényes téma és nem szeretnéd megosztani.
Szia! Neked is nagyon drukkolok.
Én mindig nagy családot szerettem volna. De a férjem óvatosan mindig csak azt mondta, hogy három gyerek van tervben legfeljebb. Aztán mindegyik születése után rögtön mondta, hogy hát ez szuper, az nem lehet, hogy ő legyen az utolsó...
Köszi, én is drukkolok neked!
A gyerkőceim közül a legnagyobb lány,Kamilla, ő 9,5 éves. A fiúk: Kristóf 8, Simon 5,5 és Fülöp 4 éves. Nagyon vágyunk még legalább egy kislányra, de ha fiú, neki is nagyon örülni fogunk.
Akkor már ketten vagyunk. :)
Nekem is még be kell fejeznem ezt a ciklusom, kalkulátor szerint 18-án kezdem a "reményem szerint" utolsót. De 16-20-a között valamikor biztosan.
Onnantól pedig nálunk is szabad az út... :)
Wáó, ötödik? Szép nagy család. :) Lányok-fiúk milyen arányban vannak? Mennyi idősek?
Előre is nagyon nagyon kívánom, hogy sikerüljön a project és drukkolok! :)
Fő a pozitív hozzáállás. :)
Ha még sem sikerülne, akkor mások majd viszik tovább a fórumot.
Sziasztok.
Tudom, tudom, még korai, hisz aki most tesztel pozitívat az még októberre esik.
Viszont mi csak február végén kezdjük el a próbálkozást. Még meg kell jönnie egyszer, viszont utána március 13-ra nem várom.
Ha minden sikerül és összejön, november végén hoznám világra az első gyermekem.
Várok mindenkit, aki novemberre várja a kisbabáját, esetleg még a tesztelésig hátra van egy-két hét.
Beszélgessünk! :)