Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2012 novemberi babák fórum

2012 novemberi babák (beszélgetés)

403. SziReni
2012. ápr. 1. 09:35

Én is gratulálok minden kismamának.Boldog babavárást.Jó, hogy van ez a fórum, mert ki tudja még hány meg hány kérdésem lesz még.Nekünk ez az első baba, de már nagyon várjuk.

Kisdoca, ne aggódj nem lesz ott semmi gond, ha az orvos megnyugtatott.

402. palhajni (válaszként erre: 396. - SziReni)
2012. márc. 31. 19:04
Szerintem normális, nekem is volt ilyen az első babánkkal, ne aggódj. Emlékszem, nem tudtam egy jót nyújtózkodni, mert fájt. De most érdekes még nem érzek ilyet.
2012. márc. 31. 17:32
Sziasztok!nem tűntem el,csak....már 9hetesek és egy naposak vagyunk.kórházban voltam vérzés miatt,amit egy hematóma okozott.2 hete nem pecsételek,de az egy héttel ezelőtti uh-n még ott volt a hematóma.24 órás fekvésre vagyok rendelve.a dokim nyugtat,ahogy a pici nő, úgy múlik el a hematóma is.remélem a pénteki uh-n már nem lesz ott.amúgy naponta többször hányok,ami teljesen legyengít.a cicim szépen nő,és fáj.szédelgek is.hát ennyi.november 3. -a a kiszemelt nap!mindenkinek boldog babavárást!
400. bjonda (válaszként erre: 398. - Anyuci30)
2012. márc. 31. 16:51
Gratula:)))
399. Szuszi79 (válaszként erre: 398. - Anyuci30)
2012. márc. 31. 15:35
Neked is gratulálunk!
2012. márc. 31. 15:30

sziasztok!

szeretnék csatlakozni, ha nem gond:-) nov. 14-e a dátumom és a 3.gyermekem:-)

Nusika!

Ha szépen megkérlek a doktornő (Lajis Tímea) elérhetőségét megadnád nekem? Mikor rendel a kórházban? Válaszodat előre is köszönöm!

397. Avike1 (válaszként erre: 396. - SziReni)
2012. márc. 30. 16:13
Hát nem tudok ilyesmiről beszámolni,minden terhesség más,és a tünetek is mindenkinél más-és más.úgy feküdj,ahogy kényelmes:)
396. SziReni
2012. márc. 30. 15:26
Egyébként az normális, hogy ha a vízszintesen fekszem akkor feszül a hasam alja, úgy enyhén fáj, ha viszont ülök, vagy meg van kicsit emelve a fejrésznél, mint mondjuk a kórházi ágyakon akkor meg nem fáj? Másnak is van ilyen hasi feszülés?
395. SziReni (válaszként erre: 389. - Bjonda)
2012. márc. 30. 15:21
Ne aggódj amiatt, hogy ezt is elveszíted, mert ha erre gondolsz akkor a negatív hozzáállás hat a babára.Gondolj arra, hogy minden rendben lesz vele,és egészséges lesz.Beszélgess hozzá, mond neki mennyire várod, és szereted, ez pozitív hatással van rá is meg rád is, nem jó ha nagyon aggódsz.
394. Avike1 (válaszként erre: 393. - SziReni)
2012. márc. 30. 15:21
Nagyszerű szuper a hozzáálásod:) Igen a csillagokat is lehoznánk a kisbabáért szerintem itt mindannyian:)
393. SziReni
2012. márc. 30. 15:18
Igyekszem is pihenni.Nem is csináltam most olyan munkákat, amit azért szoktam. Nagyon szeretném ezt a babát. Akár feküdnék érte 9 hónapot is ha kell. De gondolom itt mindenki így van vele.
392. bjonda (válaszként erre: 391. - Avike1)
2012. márc. 30. 10:57
köszike
391. Avike1 (válaszként erre: 389. - Bjonda)
2012. márc. 30. 10:49
Szuper! gyarapodik szépen a kis csapatunk!Üdv köztünk:)
390. Avike1 (válaszként erre: 388. - SziReni)
2012. márc. 30. 10:48
Nem lesz gond,annyit tegyél meg magatokéért,ha nehéz is feküdjél sokat!Ez fontos4 pusz drága.
389. bjonda
2012. márc. 30. 10:39

Sziasztok!!

Szeretnék csatlakozni hózzátok.Én ma vagyok 6 hetes és 4 napos:)))))Nagyon bolodg vagyok hogy végre sikerült!!!!Voltam már orvosnál és akkor már látta a kezdöleges szívpulzációt is:)))Legközelebb csütörtökön megyek hózzá!!!Már alig várom,hogy lássam az én drága babámat és remélem,hogy minden rendben lesz!!!!Tavaly úgyanis elvesztettem a babámat remélem ez most nem következik be!!!!NAGYON AKAROM EZT A BABÁT!!!

388. SziReni
2012. márc. 30. 09:21
Köszönöm mindenkinek.Megnyugtatattok egy kicsit, meg a doki nénink is megnyugtatott, így megpróbálom türelemmel várni a hétfőt, és vigyázzni magunkra. Mindenki más is vigyázzon magára, és a babára. :) Nálunk se lesz gond... :)
2012. márc. 30. 08:58
pecsételés lehet még az egyre erőteljesebb tapadás miatt is ahogy a pici petezsákocska tapad a méh falaihoz.
386. SziReni
2012. márc. 30. 08:21
Szerncsére egyáltalán nem erős a vérzés.Még a betétben sincs semmi, a wc papír szokott barnás lenni, a hasam is akkor fáj ha rosszul mozdulok, még nem szoktam meg, hogy nem lehet mindent.Még sose voltam terhes.Nálam ez a progeszteron dolog simán előfordulhat, mert volt is gond, hogy októberben abbahagytam a fogamzásgátlót amit 3 évig szedtem, és nem jelentkezett mensim 3 hónapig, mikor a 4dik hónapban elmentem ehhez a dokihoz akihez most megyek majd, és mondta, hogy a fogamzásgátló okozott vérzéshiányt, írt ki rá, vérzésmegvonót, meg peteérlelőt, amit szerencsére nem kellett szednem, mert beteg lettem, és 3 napig hánytam, így nem szedtem, mire meggyógyultam meg magától megjött, ez volt az utolsó mensim, és most így lett pozitív a tesztem.Szóval 4 hónap bizonytalanság meg vagy 6 negatív teszt után nem szeretném ha ennek a babának meg valami baja lenne, és elmenne. ( a maradék 3 hónapba is voltam dokiknál, nem voltam felelőtlen, csak 3 nőgyógyász mondta, hogy biztos eddig a fogamzásgátló miatt volt vérzésem, egyébként nem működnek a petefészkeim, és meddő vagyok.) Na ezek után olyan megnyugtató volt, hogy doktornő azt mondta nincs semmi gond, és még gyógyszer nélkül természetes úton is sikerült.
385. SziReni
2012. márc. 30. 08:14
Sziasztok.Most sikerült soktornőt elérnem telefonon.Azt mondta, hogy a terhesség elején ez gyakran előfordul.Ne aggódjak.Ne emeljek, ne cippeljek,egyebek.Hétfőn megnézi, hogy minden rendben va-e, de megnyugtatott kicsit, hogy sokszor van ilyen.
384. Avike1 (válaszként erre: 381. - SziReni)
2012. márc. 30. 07:41
Szia nincs semmi gond ne aggódj.nekem lombikkal lett babám,február 23-án volt az utolsó rendes mensim,utána beültetés márc.9.márciusi nemvárt mensinél jelentkezett nálam is a barnás pecsételő vérzés,kaptam rá progeszteron pótlást.Általában alacsony progeszteron szint áll mögötte.pótolni kell,de vannak rá csodabogyók.minden képp menj orvoshoz,mert vérvétellel tudják ellenőrizni a hcg szintet,és a progi szintet.nem késő a hétfő ne aggódj!Ha erős görcsöt tapasztalsz,vagy nagy mennyiségű vérzést,akkor viszont mindenképp nőgyógyászati ambulanciára kell menni,mert akkor más is okozhatja a vérzést.puszi.
383. Molly38 (válaszként erre: 381. - SziReni)
2012. márc. 30. 07:30

Szia!

Azt mondják a mensi körüli kicsi pecsételő vérzés nem feltétlen jelent problémát, csak azt, hogy a szervezeted emlékszik, hogy vérezni kellene ebben az időben.

Szurkolok, hogy hétfőn minden rendben legyen!

382. rinike (válaszként erre: 381. - SziReni)
2012. márc. 30. 07:15
Szia! Gratula! Hétfőig, az orvosig ihatnál palástfű teát, serkenti a progeszteron termelést, aztán majd az orvos megmondja, hogy szükséged van-e progeszteron pótlásra. Nekem pl. kell, 2x2 Utrogestant kapok.
381. SziReni
2012. márc. 30. 07:08
Sziasztok.Én is kismama vagyok.Remélem novemberi az is leszek.Február 18-án volt az utolsó,és most március 20dika körül kezdődött egy ilyen pecsételő vérzésem vártam,hogy megjön,és csak ez a pecsételő maradt.Tegnap reggel így teszteltem, és pozitív lett. Nagy az öröm, de engem ez a pecsételés aggaszt.És sajnos csak hétfőn tud fogadni a nőgyógyász.Remélem nincs semmi gond, mert már nagyon vártuk a babát.tavaly november óta próbálkozunk.
2012. márc. 30. 06:48
Gratula az új kismamiknak!
379. szombatne (válaszként erre: 378. - Avike1)
2012. márc. 29. 22:10
Biztosan!!! Szorítok neked nagyon!!!
378. Avike1 (válaszként erre: 377. - Szombatne)
2012. márc. 29. 15:22

De jóó!nagyon örülök neked:)

Én szombaton reggel fél 8 ra megyek uh-ra,5hét+2 nap remélem minden okés lesz már végre:)

2012. márc. 29. 13:48
Ma voltunk UH-n! Minden rendben! Ma vagyok 5+4 és a petezsák 14mm és volt szívhang! De a terhesség valószínű nagyobb mint 5+4. Inkább kb 6+0!
376. Molly38 (válaszként erre: 375. - Avike1)
2012. márc. 28. 14:27
Ja bocsi, asszem összekevertelek valakivel. :-))) Jó sokan vagyunk már szerencsére. :-))
375. Avike1 (válaszként erre: 372. - Molly38)
2012. márc. 28. 13:10
szia igen elmondtam,még mielőt jelentkeztünk volna a lombik programba.szeretek tiszta lapokkal játszani:)Eljött velem a főnök asszonyom az orvoshoz is:) Nagyon rendesek!
374. szombatne (válaszként erre: 373. - Lina123)
2012. márc. 28. 12:21
Üdv köztünk és hatalmas gratula!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook