2012 márciusi babák! (beszélgetés)
juj szegénykék....és még ott a pici is:(
Pihenj jól...
a toxoplazma vírus akkor veszélyes, ha az anya a terhesség elsö hónapjaiban fertőződik meg,de akkor sem az anyára, hanem csak a magzatra veszélyes...
Ha már előtte elkaptuk , influenzára utaló tünetei vannak, sokszor nem is tudjuk ,hogy fertőzöttek vagyunk, viszont , ha már a terhesség előtt kialakult a fertőzés, akkor a szervezet már immunis rá.
Szóval nyugi...nem lesz gond!
Sziasztok!
Mára elköszönök elég rossz napom volt pihenek!
Az egyik volt osztálytársam húga váratlanul elhunyt!Nagyon aranyos csajszi volt!:(
23 éves volt és egy 1,5éves kisfiút hagyott maga után.....egyszerűen szörnyű!
Nem térek magamhoz!:(
Holnap reggel megyek a dokihoz utána jövök!
puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Most értem haza. Meló után még a dokinál is voltam. A cukrom rendben van, viszont a vasam kicsit (6 tizeddel alacsonyabb a minimumnál) alacsony, így szednem kell vastablettát. Na de annyi baj legen. A cukortól jobban tartottam, hogy nem lesz jó.
Nixy sajnos nem tudom hogy ez mitől lehet, de nagyon bízok benne hogy semmi komoly.
Nixy amit írsz az lehet hogy a toxoplazmára utal?Mert nyugi azt már gyógyszerrel tudják kezelni és nem lesz semmi baja a babának!
Nekem majd leszakad a derekam de már a hátam is:P
Sziasztok!
Ma voltam UH-n, visszatapadt a helyére az amnion szalagom. :) Most már biztos, hogy nem akad bele Rajmikába.
Viszont Echodens beleket fedeztek fel. Volt már valakinek ilyen? Tiszta para vagyok egész nap sírtam. Csütörtökön kell mennem toxoplasma vérvételre, hogy van-e gyulladás. Az orvost annyit mondott, hogy nem minden esetben veszélyes. Többet nem akar mondani a vérvétel nélkül. Nem bírom kivárni a csütörtököt. :((
Sziasztok Facésok:D:D:D:D Klassz a klubb:)
BOLDOG MIKIT MINDENKINEK:D
akkor ezért pang ma a fórum :)
Sajnos itt a munkahelyen nem lehet fészbukolni, de majd január közepétől otthon leszek, és csatlakozom :)
Én is szóltam mindenkinek!
De szerencsém van hiszen a rokonok,barátok tőlünk 180 ill.200km-re laknak!!!
Csak a mamák jönnek majd fel!
A többieknek meg majd megmutatjuk ha hazamegyünk a szülőkhöz!!!
Ó már nagyon várom!!!:))
Úgy belelkesített mindenki mostanában!Akartunk menni mindenképpen csak nem mostanában!De eddig bírtam!!!:))