2012 januári babák (beszélgetés)
szia üdv köztünk
tudjátok már a nemét, első baba??
Szép eredmények:)
Akkor olyan 18 hetesek vagytok?
Lányok, én 2 napja nagyon vacakul vagyok...úgy szédülök, hogy csak na...ma úgy mertem elindulni itthonról, hogy bevettem egy fél cerukalt(többet nem mertem), és egy magne b6-ot...
nagyon gáz, de holnap, ha kell, négykézláb is elmegyek az Uh-ra!:-)))
Ma annyit csavarogtunk, hogy nem volt időm sokat agyalni rajta, de azért lépten-nyomon azon kaptam magam, hogy kék dolgokat nézegetek!
Holnap remélem minden kiderül!:-))
nem írtam tegnap a méreteket most pótolom:)
BPD:41mm
THQ:38mm
FL:26mm
szia
hú akkor nagy az izgalom
eltelik az a pár nap meglátod:)
Nekem is a mellső falon van a lepényke.
Sziasztok,
é is érzem már a kis manómat,tegnap voltam dokinál,de nem tudta megmondani,hogy fiú:)
Jövő csütörtökön megyek genetikára,remélem látni fogjuk mit rejteget.
Olyan gyomorsavam van,az az érzésem,hogy ég a torkom:(
Nagyon nem jó.Most rágcsálok egy kis diákcsemegét.azt kívántam:)
Köszönöm! :)
Ti hogy bírjátok ezt a hőséget újból? Én majd kikészülök, annyira nem találom a helyem.
Helló Csajok!
Megjöttünk a dokibától....hááááát....
Minden rendben van, szépen növekszik a Minike, és látott vmit a lába között....de nem volt túl jó a kép, és azt mondta, hogy csütörtökön a genetikán megnézi, dopplerrel, mert lehet hogy köldökzsinór, de lehet, hogy kuki!:-))))
Jaj, olyan izgatott vagyok...hogy bírom ki csütörtökig!:-)))
Ja, és mellső falon van a lepény, ezért nem érzem olyan sűrűn a mozgást.(a lányomnál hátsó falon volt)!
pussz!
Sziasztok, hazajöttünk Párommal Pestről. Jót tett ez az egy hét nyugi.
Tettem fel új pocifotót, már szépen pocakosodom.
Ti hogy vagytok?
Ja és tegnapelőtt megmozdult Lili baba. :)
Helló Csajok!
Üdv.az újaknak!:-))
HAskeményedés nálam is van, pedig már második baba, szóval én azt vártam, hogy a másodiknál már nem lesz ez, mert a méhem már volt "terhelve"...de sajna ugyanaz megy, mint a kislányomnál....:-(((
Holnap megyünk a dokibácsihoz este magánba, remélem megmutatja magát a Mini!:-))
Ha nem, akkor csütörtökig meg kell győznöm,mert akkor megyek a genetikai uh-ra....remélem minden rendben lesz.....tegnap elég szépet rúgot a pocakomba.:-)))
Sziasztok!
Üdv a csapatban Maja 82!
Köszönöm a mona180 a megnyugtató szavakat és úgy látom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával.
Már lassan megszokom a keményedéseket, bár ma kb. csak 3-4 volt(a tegnapi 8-10-hez képest), pedig már nem vagyok szabadságon, viszont kevesebb időm volt figyelgetni a pocakom. Egészségügyben dolgozom, így akinek meséltem erről, próbált megnyugtatni, hogy bár nem jó jel, belefér a normál panaszokba. Valószínűleg a méh könnyen ingerlésbe jön a baba mozgásától, meg feszülnek a méhszalagok, de elvileg a méh így javít a vérkeringésen. Szóval több oka is lehet.
Nekem sétálásra, sok folyadékra és pihenésre javult. De a szúrkálások megmaradtak.
Az allergiához sajnos nem tudok hozzászólni.
Vigyázzatok magatokra!
Üdv köztünk Csipeszke, Cicabogár és Maja!
Van egy kérdésem,hátha tud valaki segíteni... megérkezett a várva-várt allergiám :( ugye gyógyszer nincs, sópipa meg orrmosó van, de ezek egyelőre nem sokat érnek.
Calciumot ugye lehet, de szerintetek mennyit? Eddig naponta max 1 Calcium Sandozt szoktam meginni, de azt sem minden nap, de mintha tényleg jobban lettem volna attól, amit délelőtt megittam.
A dobozon az van, hogy ajánlott napi 1-3 tabletta.
Szerintetek?
sziasztok
Hanabell nekem is szokott ilyen lenni én általában akkor érzek ilyet mikor a babám kinyomja magát a hasfalamhoz:) szal ne aggódj
Cicabogár üdv köztünk nekem a kisfiam 2010 januári szal majd egyidősek a gyerekeink és kb egy idős terhesek vagyunk:)
Wanda jó szórakozást
tegnap itt voltak tesómék voltunka várban és úgy elfáradtam hogy ma alíg bírtam lábra állni be volt dagadva kezem lábam és feszült a hasam meg a derekam most már jobb ma pihenek szerencsére főznöm sem kell:)
Helló!
Nem vagyok elveszve, csak Apácskával kikapcsolódunk kicsit, feljöttünk Pestre egy hétre, és mindenfelé megyünk, így nincs időm jönni, de amint otthon leszek jelentkezem.
Vigyázzatok magatokra! ;)
Szia Cicabogár85!
Üdvözöllek a csapatban és gratulálok a kisebbik fiúhoz is :)! Neked is jobbulást!
Köszönöm a megnyugtató szavakat, miután kommenteltem egy órán belül újra háromszor keményedett, de rájöttem, hogy a magzatmozgásokat követően, így talán tényleg semmi komoly, de amikor megfeszül a hasam, az elég félelmetes. Az egyik erős mozgást még a férjem is érezte- most először :).
Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok !
Eddig csak olvasgattam a bejegyzéseket. Én Kecskeméti vagyok, jan 9 re vagyok kiírva, ha minden igaz kisfiam lesz, és ő a második babánk . Kb ennyit rólam . Aki ismer az esetleg a 2009 decemberi babák fórumában láthatott. Néha majd megpróbálok én is okosat mondani :)
Hanabell! Ne aggódj! Nekem kb 12 hét óta keményedik , és hasogat ( van egy 1,5 éves aki előszeretettel emelteti magát). Doki azt mondta ne aggódjak. Magne B6 . Napi 2-6 tbl. Tegnap kezdtem el szedni, mert egész nap fájt a hasam . Mára sokat javult. Ne aggódj!!
Sziasztok!
Egy ideje nem írtam, mert sokat utaztunk és ritkán kerültem net közelbe. Még most sem vagyok otthon, de 3 napja keményedik a méhem és aggódok. Először napi egy-kettő volt, ma délutánig viszont már három és kissé aggaszt a dolog.
Elmegyek hétfőn a dokimhoz, de örülnék, ha valaki, aki tapasztal hasonlókat, megnyugtatna, mert neten annyi mindent írnak róla. Ma 18+1 napos vagyok. Előre is köszönöm!
Olvasom, hogy sokan tudjátok már a babátok nemét, gratulálok mindenkinek!! :)
Üdv köztünk!
Én jan. 5-re vagyok kiírva, de 1 hét csúszás nálam is lehet!:-))
sziasztok
csipeszke üdv köztünk
Az elmúlt két hétben nem sokat voltam már hiányoztatok ma mentek el a gyerekeke a nyaralásból most pang a ház és csend van :)
voltunk ma turiban és vettem néhány dolgot magamnak egy bandázst és két felsőt ami jól nyúlik :) és a kicsi törpének két bodyt és két pólót persze fiúsat na és erre apa és ha lány lesz??
mondtam szerintem fiú lesz :)
Sziasztok Kismamik!
Én is szeretnék ezentúl jönni közétek!
A kezdetektől olvasgatom a fórumot, de valamiért megvártam a második genetikai uh-t, hogy írjak magunkról.
2012. január 7-10-re vagyunk kiírva kislányunkkal. Első baba, akit már nagyon vártunk. Eddig minden rendben van. Az Uszokiban fogok szülni, remélhetőleg Karácsony után. :)
A nőgyógyászom New Life vitamint adott az Elevit helyett, amit addig szedtem. Más gyógyszert nem szedek.
Kismama jógára szeptembertől fogok járni, mert a sportot amióta a Baba tervben volt, abba kellett hagynom.
A várandósságot 174cm-hez 58,5 kg-mal kezdtem, most vagyok 62,5kg amiatt, mert az második-harmadik hónapban kissé elengedtem magam, bár akkor sem mondtam magam kívánósnak és szerencsére most sem. Azóta jobban figyelek, voltam dietetikusnál is, hogy minél egészségesebben táplálkozzak.
Ha van még kérdés, szívesen válaszolok.