2012 januári babák (beszélgetés)
én néha úgy érzem kijön a hasfalamon keresztül :D
nagyon szuper érzés :)
de tényleg nyugi, ez tök változó ki, mikor érzi
Köszönöm szépen, egészen jól vagyok. Itt a munkahelyemen elviselhető a hőmérséklet, meg persze a munkatársak kímélnek, ahol csak tudnak. Egyre többen kérdezik már, hogy mozognak-e, de én még semmit sem érzek, emiatt izgulok is egy kicsit.
Most vagyok 18 hetes és jövőhéten kell mennünk UH-ra, már alig várom.
szia! gratulálok Neked!!
nekem sem túl nagy a pocakom, bár csak egy lakója van. 19 hetes vagyok és alig észrevehető :)) állítólag a 6. hónapban ugranak meg a méretek..és hogy vagy? Hogy viseled az áldott állapotot? Nekem hullámzik...hol kicsattanok , hol úgy érzem a halálomon vagyok és minden bajom van :)) na meg ez a meleg........ááááááááááá...kitartást Neked-Nektek!
Hogy érted hogy muszáj?
Csak a neme miatt?
nekem a munkahelyemen jó idő van, nem süt be annyira nap :)
Sziasztok!
Hogy bírjátok a meleget?
Lehet nekem is el kéne mennem 4D-re,ha doki 5-én nem látja a nemét tutira muszáj is lesz.
sziasztok, tegnap voltunk 4D-n és minden rendben van a nagylánnyal, aki 19 hetes és 4 napos, 307 g, a méretei:
BPD: 4,66cm
HC: 16,2 cm
AC: 14,3 cm
cerebellum:18,5 mm
FL: 3,15 cm
humerus: 2,96 cm
OFD: 5,6 cm
tibia: 2,66 cm
koponyavégű fekvésű, mindene ép
Képet majd teszek fel:)
sziasztok, szép jó reggelt Mindenkinek! :)
Azt szeretném kérdezni, hogy tapasztalt e valaki fülzúgást a terhessége alatt...ha igen ez elmúlik? Nagyon idegesítő..nem mondhatnám, hogy egész nap tapasztalom, de azért érzékelhető :( Roni03 teljesen igazad van! Az ember nem élvezheti a terhességét, mert állandóan beijesztik valamivel és ez nagyin idegesítő!! Köszi a válaszokat előre is! Szép napot!
Szia!
Szerintem se izgulj, mert a dokid intézkedik...tuti vmit elszúrtak...épp ezt mondtam a védőnőnek, hogy ezért nem szerettem és szeretek kismama lenni, mert állandóan besz.ratják az embert, a figyelmetlenségükkel...te meg rágod a kefét, és nem tudsz örülni egy percig sem...
Szió!
Én sem szeretek oldalt aludni, így félhason alszom...ha vmi nem tetszik a Mininek, általában egyből jelez!:-))
úgy 3 kg-ot
Én most kezdtem el hízogatni, mivel Nekem diétáznom kell így remélem sikerült tartani a havi 1,5 kg-ot.
De nem hiszem, hogy menni fog.
A cukor miatt kell diétáznom:S
vagy nem tudom
mert az nem sok.
vagy lehet azért mert Ő beleszámolja azt is amit visszaszedtél, nem?
és így akkor 8 kg-ot híztál szerinte? nem kérdeztél rá?
szerintem az nem sok, de inkább azért lehetett ez mert hírtelen híztál, nem?
mert ha az első trimeszterben fogytál akkor gondolom most hízhattál meg, nem?
Nekem 1 hónap alatt 1,5 kg-ot mondott a védőnő
ezt nem szabad meghaladnom.
szia!
megnyugtatást vártál, megkapod!! :D de akkor Tessék is megnyugodni!!! :))) az AFP egy hihetetlenül elavult , szar módszer, amerikában már em is használják, mert teljesen felesleges...ha rossz at eredmény, ha jó akkor sem biztos az eredmény és ezt az orvosok is elismerik...tehát akkor ott a kérdés minek is csinálják?? nyugi, az UH-on úgyis kiderül, ha baj lenne...de nem lesz...nekem előre közölték, hogy szar lesz az AFP eredményem, mert a gép általában téved....erre kaptam egy teljesen tökéletes eredményt....na most akkor tssék, pff mi van? jó az eredmény, de nem biztos, hogy hihetek neki...de nem érdekel...genetikai UH-ot úgyis csinálnak a 18. 19. héten, kinek mikor....azon minden kiderül...szóval csak pozitívan!!! ezen kár aggódni, lesz ,ég elég szorongni való :)))) szép délutánt-estét Neked!!
szia
Bár Én pocifix párnát nem de szopispárnám már van és az tökéletes ilyen esetekben, magam alá meg közé gyűröm ahogy kényelmes, hogy alszom.
Sziasztok!
Ti hogyan alszotok (ha tudtok)? Nekem sajnos ez az oldalt fekvő pozi nem nagyon jön be, mindig félek, hogy kicsit jobban hasra fordulok és megnyomja a babát. Próbálta már valaki ezt a pocifix párnát? Most nézegetem neten. Van valakinek tapasztalata, hogy jó-e?
Sziasztok!!
Elnézést a zavarásért,de Barátnőm ikreiről árulja a rucikat.
Már csak zömében kislányrucik vannak.
Minden nagyon szép állapotban(kengurug,brendon,next)badyk,rugik,hálózsákok,overálok.,sapik
Jóval a bolti ár latt minden.
Illetve játszószőnyeg(fehn márkájú)plüss kígyó a hordozóra(fehn márkájú)Zenélőkörforgó(Fehn)
Írjatok,többit pü.megbeszéljük.
További szép napot mindenkinek.
Sziasztok! Segítsetek! Ez is csak velem történhet meg!:(
Ma megkaptam az afp eredményem, amin annyi van, hogy alfa-fetoprotein 22,76 U/ml- ref. tartomány 5,8-ig. Teljesen kétségbe estem, hívtam a védőnőm, aki szerint nem vették figyelembe, hogy kismama vagyok, ezután hívtam a nőgyógyászom, aki azt mondta csütörtökön felhívja a labort, ami a validálást végezte, de addig meg fogok őrülni!!!!!! Hogy lehet nem figyelembe venni, hogy kismama vagyok, amikor még a leletemen is rajta van, hogy 08.12-én betöltöttem a 12. hetet? Nem csak kismamáknak néznek afp-t???? Ezt a fehérjét nem a baba termeli? Teljesen tanácstalan vagyok, eddig minden eredményem rendben volt. Mindenki nyugtat, de én nagyon félek. Ha valaki tud tanácsot adni, vagy hasonlóan járt már, kérlek írjatok!! Előre is köszönöm Edina
azt meghiszem, hogy nem akarsz a kórházban lenni, főleg a picur miatt sem... 1 hét lemaradás.. ez olyan vicces, mert laikusként azt mondanám, hogy januárig meg behozhatja, sőt.... szóval ez olyan lutri :))
a meleg totál kikészít...meg az is, hogy sokáig nem tudok állni, vagy ülni pl padon mert nagyon megfájdulnak a lábaim....de jól viselem, az idő telk, poci nő :D