2011 Októberi babák (beszélgetés)
én a kisfiam érdekében,és a saját érdekemben megittam a cukrosvizet,és meg is fogom!:)
ez csak egy egyszeri alkalom,és lehet bele önteni citromlevet!:)ki lehet bírni,igaz elég vacak íze van!nem is az a rossz,amikor megiszom,hanem utána,mikor egész nap visszaböfögöm az ízét!
azért irigyelem azokat,akik ehetnek zsemlét és tejet!:D
engem a kétszeri vérvétel jobban zavar!
éhgyomorra egyszer,aztán cukroslötty,aztán két óra múlva szintén vérvétel,aztán még mehetek a dokihoz uh-ra,és méhszájat nézetni,aztán talán ehetek is valamit!na engem ez az egész tortúra jobban zavar,mint maga a cukroslötty!:)
Én sem eszem cukrosat,édesítőt használok amihez muszáj.Nemrég voltam terhelésen a baba előtt,és kibírtam.Vajon ugyanazt az eredményt mutatja egy zsemle és tej is,mint a tömény glukózszirup?
Na jó éjt,összeesem!
Amikor voltunk a védőnőnél, és én benn voltam, addig a Párom kint várt rám. És hallotta, hogy kismamák beszélgettek a váróban, hogy volt, aki kiöntötte a cukros vizet, és evett helyette valami mást. Azt mondta, hogy őt ne stresszeljék ilyennel. :D
De most komolyan, ha az ember alapból nem eszik túl édes dolgokat, édességet is ritkán, cukrot semmit, akkor nehogy már még ilyet is belé töltsenek. Én biztos kihánynám... akkor meg jobb, ha valami normálisat etetnek velem. :D
Már hiányoltalak!!!
Sajnálom, hogy ezen kellett keresztülmennetek. Atya ég, jó alacsony számot kaptatok. Nem lehet, hogy elcserélték?
Pihenj sokat! És drukkolok Nektek!!!
Asszem írtam már, hogy kiváltságos vagy, hogy házi dolgokhoz hozzájutsz. :)
Én imádom a rántott májat. Ma kivételesen ráfanyalodtam a csirkemájas spagettire, de nem itthoni készítésű, hanem pizzériás. :D Egész jól esett! Igaz kevés máj volt benne, inkább a ragu része volt több.
Én elvileg jógára járok, csak most kicsit hanyagolom. Bár a dokim nem tartja kizártnak, hogy járjak. Na majd ha meg UH-zott, utána még megvárom, hogy mit mond.
Titkon bízom benne, hogy a hasin tévedett a másik doki a diagnózist illetően, mert nagyon hiányzik a jóga!!!!
Az eredeti vizsgálat szerint azt kell inni, cukros löttyöt.
De azóta hallottam, hogy van próbareggeli. Ha én eleve nem eszek fehércukrot, akkor most se mérgezzem már vele a gyerekemet!
És talán valami zsömlét, meg két kocka sajtot kell megenni. Előtte még megbeszélem a dokimmal, mert én tuti nem iszok cukroslöttyöt, hogy utána meg rosszul legyek.
Szia!
Most olvasom el az egész napi termeléseteket, nagyon belehúztatok. Én ugyanígy vagyok mint te a fogadott dokival, de rájöttem, hogy kérni kell a képet ad és ingyen próbáld ki.
Én úgy tudom, hogy azért kell utána 2-3 napig feküdni, mert addig veszélyes!
Nyugodj meg, túl vagy rajta, jó lesz az eredmény, és nem fogsz elvetélni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csajok!
Egy kicsit takarítottam de nem bírom szakad rólam a víz !!!!!!!!!!!!Kegyetlen meleg van a lakásba.
Mi lesz még ezután.
Ne izgulj akkor! Biztos, hogy nem lesz semmi gond! Csak a dokid szereti biztos túlbiztosítani magát, nem akar műhibapert. Nálam is minden doki azt csinálja, mert dr. van a nevem előtt, rákérdeznek,hogy mivel foglalkozok, és onnantól kezdve sokkal alaposabbak.
Végre itthon. Megkezdődött a hétvége. Megyek a bölcsibe a kicsi fiamért, a másikat meg viszem magammal a pocimba. Olyan jó!!!
Szia Timi!
Köszönöm az infót! Nekem az van ráírva a papíromra, hogy a magzatvíz mennyisége átlagos. Abban bízom, hogy csak egy elővigyázatosság, mert azt mondta, hogy minden eredménye teljesen jó.
Köszi mégegyszer :)