2011. május 9. - Együtt lefogyunk (beszélgetés)
Sziasztok!
Örülök,hogy ilyen sokan lettünk,de nem nagyon van időm visszaolvasni titeket.
Nem írom le,hogy ma miket ettem,de összesen 660kalória.Majd még később lehet iszok egy diétás sheak-et vízből,az csak 70kcal.
Én is ennek a híve vagyok :)
Attól nem hízunk meg amit nem eszünk meg :)
Öreg közhely, de bizonyítottan minden diéta alapja!
Pont visszaemlékeztem, hogy Ákikám születése után is 83kg voltam mikor hazajöttem a kórházból és 8 hónap alatt visszamentem 53kg-ra. Hát végül is van egy hónapom :D
Sziasztok Csajók!
Eddig vendégem volt, meg persze piciztem :)
A férjem hazajött és most van egy pár percem :)
Kicsit visszaolvasok
Nem tartalmaz szerintem kellő mennyiségű rostot. Zöldség,gyümölcs.
Ez a cukor, zsír, alkohol tilos elvet, Te magad is tudod tartani a nélkül is,hogy papírról ennél, sokkal változatosabb ételsorral...
Szerintem sok benne a fehérje, ellenben más elvétve van benne... ízhiányos nekem legalább is.
Nem próbáltam, de olvasás alapján teljesen tarthatónak tűnik.
Max az lehet baj, ha vki nem szeret biz. dolgokat a felsoroltak közül...
Nem hangzik rosszul, finom ételek vannak benne, így nem nehéz tartani:)
Én nem bírom azokat a diétákat, amik előírják, mit ehetek, de talán ezt még én is meg tudnám csinálni, csak bajba lennék az ebéddel. Szerintem egy próbát megér.
Sziasztok! Bocsi , hogy csak úgy ide dúródok , csak kíváncsi lennék a véleményetekre 1 diétával kapcsolatban amit mindjárt , be is másolok.
Ha esetleg valaki próbálta légyszi írja meg a tapasztalatát , de véleményeket is várnék :) Köszi :)A bécsi diéta:
Hétfö:reggeli: 2 db sajt, 5 dkg párizsi, 3dl tej/edéd:1 db zsemle, 1 db fött virsli, 2 db alma/vacsora:2 szelet piritós, 1 db banán
Kedd:reggeli:5 dkg trapista sajt, 3 dl tea, 2 db piritós/ebéd:20 dkg hal roston, krumpli saláta/vacsora:1 db zsemle, 1 kefir, 1 db fött tojás
Szerda:reggeli:2 db tükörtojás, 2 db piritós, 1 db paradicsom/ebéd:20 dkg zöldségköret(párolt), 5 dkg reszelt sajt/vacsora:5 dkg pulykasonka, 2 db alma, 3 dl tea
Csütörtök:reggeli:2 db fött virsli, 2 db piritós, 2 dl tej/ebéd:20 dkg párolt csirke, 1 adag gyors rizs/vacsora:2 db alma
Péntek:2 db sajt, 5 dkg gépsonka, 3 dl tej/ebéd:3 tojásból rántotta, 1 db paradicsom/vacsora:1 db zsemle, 1 db kefir, 1 db alma
Szombat:reggeli:1 db fött tojás, 5 dkg párizsi, 2 db piritós/ebéd: 20dkg fött marhahús, krumpli saláta/vacsora:3 dl tej. 1 db alma
Vasárnap:reggeli:2 db fött virsli. 1 db zsemle, 1 db paprika/ebéd:húsleves üresen, 20 dkg csirke roston, zöldségköret/vacsora:heti vacsora bármelyike
Alapszabály:CUKOR, ZSIR, ALKOHOL TILOS!!! Legfeljebb kevés olaj
ITAL:VIZ VAGY ÁSVÁNYVIZ
A diéta 2 hétig tart, ebédet és vacsorát nem szabad felcserélni
A diétát hétfön vagy szerdán kell kezdeni.
Ma lazultam egy kicsit... bár amíg felpörgettem a napom addig látom Ti is jócskán termeltetek :D
De ez így jó :D
bocsi, most láttam csak hogy kérdeztél.
hááát ilyen hirtelen nem akarok belevágni, ahhoz lelkileg is fel kell készülnöm, meg úgy időzíteni, hogy közben ne menjünk anyósékhoz, mert akkor az tuti bekavar.
én RR hasat meg Béres hasat nyomatok hetente 3x.
nekem az a kritikus pontom.
171-172 cm magas, 67 kg körül jelenleg (hétvégi kajálás után lehet, h több is)
május 28-én lesz az eljegyzésem,s legalább 64-65 szeretnék lenni, nem kevesebb, de nem is több!!!
Én nem tornázom :( szégyenlem is magam :(
Heti 2-3X korizok a fiammal és ennyi.
Most két gyerek mellett, a vizsgaidőszak közepette nem nagyon van erőm ...
(na most meg elkezdtem figyelni milyen helyességgel írok, vagyis milyennel nem :)
sziasztok, mindenkinek...én is csatlakoznék...nagyon kellene fogyni legalább 3 kg-ot 3 hét alatt:(...nem tudom mi van velem, de nagyon nincs akkora akaratom, mint eddig
k.andi, együtt már voltunk egy fórumon, én nagyon remélem, h ez tényleg nem fog kihalni, mert már többször is megjártam:(
Magyartanár vagyok.
Épp most néztem, két hete csinálom a fogyit, de eddig csak 1 kiló ment le. Igaz, most épp piros betűs napjaim vannak, ilyenkor több vizet tartok vissza... Sajnos én a mozgásra veszem rá nehezen magamat, pedig az meggyorsítja a folyamatot.
Ti mit tornáztok?
Azért ehhez nagyon kemény lehetett hozzászokni :(
De természetesen csak gratulálni tudok!
Ez is jó ötlet, lehet én is ez teszem majd.
Mit tanítasz?