2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Én most 10 hetes vagyok (megkezdett 11). Jövő héten kell mennem Genetikai uh-ra. Nem igazán értem miért most, amikor azt mondják azt 12. héten végzik. Ezek szerint 11. betöltött és megkezdett 12. héten kell? Ki mikor volt? köszi
Ja és sajna az elejétől vérezgetek. duphastont szedek. Ismeri valaki?
Köszi mindent
Niki,sajnálom.
Voltam a dokimnál,azt hittem ultrahang is lesz,de nem.Az csak a 20.héten.Kár.Már annyira vártam.Még egy teljes hónap!Az eredményeim jók,az a lényeg.Megnyugodtam.
Ha lány lesz,Karolina lesz.Ha fiú lesz,Attila,Márk vagy Bálint.
Attila nem biztos,hogy jól hangzana a vezetéknevéhez,bár a internet is ezt dobta ki,hogy passzol.A Márkot is ajánlotta,az meg páromnak tetzik.Balázs nemrég tetszett meg.
Szuzi, Zsófi a ti neveitek is tetszenek. :)
Szerintem az fontos,hogy a családnévhez passzoljon.
Köszi!
A ti neveitek is szépek:) A Zselyke nagyon különleges.
Zselykét még sose hallottam! Nagyon szép!:)
Amúgy, ha mégis fiú lesz, gondolkodtam: Gergő Sándor lesz valószínűleg. Apja még nem tudja...:D
De legyen csak lány!:)
Szép név! Ritkaság!!
Nekünk ha lány lesz: Zselyke
Kisfiúnál: Balázs
Szia!
Szerintem ha teheted mindig érdemes. :) De azt mondják a 25-30.hét között a leglátványosabb.
Én a 15. héten voltam,hogy kiderüljön a neme. Még elég csontos volt akkor, de nekem így is fantasztikus élmény volt.:)
Szeretnék még egyszer menni majd amikor már az arc vonásait is látjuk.
Deniz a kicsi fiam.:) Törökül, tengert jelent. A férjem családnevéhez magyar név nagyon furcsa lett volna. Már a terhesség elején összeírtam kb 10-10 nevet, de erre a névre nem gondoltam. Aztán a 4D UH után még a kocsiban hazafelé eldöntöttük ,hogy ő csakis Deniz lehet:))
Neketek vannak már nevek?
Sziasztok!
Tegnap voltam afp vérvételen. Kezdek kilábalni a betegségből, ráment az arcüregemre, de már jobban vagyok. Ti mikor mentetek vagy mentek-e 4d uh-ra, mikor érdemes elmenni, hányadik héten? Most kezdtem a 17 hetet, 3 hét és félidőnél leszek, nem is iszem el olyan gyorsan telik az idő.
Szia. Mocorog....
Én viszont nem kis buborékokat éreztem, hanem már fel is kelek rá olykor mivel erőseket mozdul!!
Klassz érzés csak ha már fel tud kelteni mi lesz később??
:-)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...