2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Szia Anzy!
Bár nem tőlem kérdezted, de én is szedtem Duphastont enyhe vérzés miatt a 6. héttől a 14.-ig. Napi 2x2-től teljesen elmúlt a vérzés, 2 hét után le is csökkentettük az adagot 1x1 re és így szedtem végig. Ha az UH-n minden ok volt és a pici rendben van, és valóban csak progi hiány miatt véreztél, akkor nagy esély van arra hogy megmarad a baba! Nagyon szurkolok neked!
Szia
Sajnos a duphaston ellemére szombat este erős vérzéssel kerültem korházba. Azt mondta az ügyeletes.orvos elsőre h vége de uhn látszott minden ok 50-50% esélyt mondott. Szerencsére 2infulzio után elált a vérzés már csak pecsél. Ki is engedtek tegnap. Te már megszültél? Meddig szedted a duphasztont?
Szia
köszönöm a válaszod és a gretilációt. Ma 11+4. Tegnapra volt időpontom de sajna nem tudtam menni. Korházba kerültem de szerencsére meg van a baba. Jövő hétre lesz időpont még gondolom az belefér. Mindemkinek jó baba várást kívánok
gratulálok, gondolom lesz azért még tesó? :)
néha én sem hiszem el h 26 évesen lassan 2 gyerekes anya vagyok :) bár nekünk most egyelőre marad a 2, talán a későbbiekben ha Milán meg Luca már sulisok lesznek még jöhet egy 3.baba... de nem biztos
jaj csajok, hát nagyon gáz volt, az öreglány el volt szállva magától, sztárolta a lakását és vagy 4mft-ot kért volna még, úgy h a szobákba nem lehet külön bemenni, csak egymáson keresztül, linóleuma van, ami szerinte 3x annyiba került, mintha kő lenne, ugyanaz a 30 éves parketta van a szobában mint nálunk, úgy is néz ki, de az szerinte speckós lakkal van lelakkozva... a szobában lemoshatós csíkos tapéta, köszi... nálunk meg olyanra festette volna, amilyenre akarja a fűrészporost...
nincs kicserélve az ablaka, a régi 30 éves van, miék ki lett cserélve 800 eft, de szerinte az 200 eft, na akkor miért nem csináltatja meg magának ennyiért...
ja és a szomszédai.. öreglányok, még be se szálltam a liftbe már ott kukkoltak, és h félnek a kutyától, na én ilyen helyre köszi nem...
Szia Orsi!
Üdv köztünk! Gratulálok a babához!:)
Sziasztok Kismamik!
Én csak azért jöttem ide, mert van eladó dolgom, pl. szopis párna, utazó ágy, pelenka tároló/angelcare/
Ha valami érdekelne Titeket, írjatok privi üzit nekem!
Köszönöm, és csodálatos várandósságot kívánok Nektek:)
Gratulálok! Üdv közöttünk!:)
Mesélj kicsit! Hogy teltek az eddigi hetek?
Sziasztok. Voltam 20hetes UH-n és még mindig nem tudom a babám nemét!! :-( Minden rendben van egyébként! BPD:50 Fl:36
És most először mutatták meg! :-)
Szép napot mindenkinek!!
Nagyon sajnálom ami történt,de soha ne add fel!:(
Tudom mit érzel!:(
Szomorú ez az egész.
én 12+6on voltam, emiatt mértek nagy tarkóredőt, ami bőven határon belül volt, de emiatt lett a kombinált tesztem közepes kockázatú...
szóval jobb előbb, mint később :)
Szia:)
Gratula a babához:)
ÉN 11 hetesen voltam /11+3/az első genetikai uh-n és én is szedtem az elején Duphastont amitől teljesen elmúlt a pecsételés gyorsan.
Szia!
Gratulálok a babához!
A genetikai UH.-t a 11-13,hét körül szokták csinálni. Akkor is azt mondják,hogy 10 hetes vagy, ha mondjuk 1nap múlva már 11 leszel. A pípírra mit írtak? Mert azt szokták pl: 10+5.
A duphaston jó, ilyenkor ezt írják fel vagy ultrogestant. Boldog babavárást. :)
Szia!
Én még nem voltam 18 hetes amikor éreztem elöszőr a rúgását. Nekem a kaparászós érzés kimaradt, egyből rúgást éreztem.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...