2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Hatalmas hó van!!!!
Még mindig havazik.
Fél óra múlva indulunk szánkózni!
Az első szánkózás!!!! :-))))))
Jaj, de jó! :D - remélem nincs oda-vissza malév-es repülőjegye!
Küldheted ide is a pogit! :D
Éljen!
És küldj pogit!!! :-)
sziasztok!!
Anyum Skóciában van :)))
De csak este ér ide hozzánk apával!!!Kajcik készen pogikra mindjárt rálesek!!!Remélem könnyebben leszünk majd!!
Máté ördögfióka még mindig..csak mosolyog amikor rosszalkodik :)))
Szép hétvégét mindenkinek!!!
ja...hét ágra süt a nap :)))
Sziasztok!
Van ahol már havazik?
Katapanka kitartást! Szerintem akaratos gyerkőceink vannak. Nálatok a kajcsi a gond, nálunk a beszéd. Majd csak megtanulják a saját tempójukban amit muszáj.
Viki, jobbulást a gyerekeknek!
Sziasztok. :)
Köszönjük szépen a sok gyógykívánságokat, nurofennel teljesen vidám az életünk - már amíg kapják a lurkók! ;) Remélem azért Doncsira már nem ragad ezen a télen több betegség...!
Katapanka: annyira segítenék, de sajna nálunk is hadakozás van sokszor kajatéren. Doncsi a gyümiket még mindig csak püré iletve villával teljesen agyonnyomott álapotban fogad el, szépen kanállal csak azokat az ebédeket fogadja el, amik a kedvencei, de azokat eszi is szépen,m igaz kicsit lassan... :) A kenyeret is úgy eszi, hogy katonákat csinálok és a szájába adom - nehogymár megerőltesse magát....:S Ha valamit nem akar megenni, akkor a fejem tetejére is állhatok, akkor sem lesz belőle semmi! :(
Akkor jó.
Mármint félre nem értes, nem annak örülök, hogy hisztis a Doncsi, arany kis szívem, de abból a szempontból megnyugodtam, hogy akkor tényleg csak a front, és talán 1-2 nap és jobb lesz, mert borzasztó, amit a láyom művel, mert azon gondolkodtam, hogy elviszem orvoshoz, mert valami nincs rendben, de hát mit mondjak a dokinak, miért jöttem???
Apa még nincs itthon, ugye fél 5-re vártam, de el kellett menniük Szekszárdra, egy betörés ügyben, úgyhogy most átviszem anyumhoz a Lucát, hogy el tudjak menni zumbázni, bár lehet, hogy nem kéne, mert az elmúlt 48 órában 6 órát aludtam összesen!!!! Azt sem egyben, de remélem a zumba feltölt kicsit...
Sziasztok!!!
hát nálunk is :))) :(((
Hello csajok!
Na, akkor kezdem én a februárt. :-)
Szarul aludtunk, 2 napja az van, hogy Luca felébred éjjel 1-kor, és 4-ig nem alszik, csak játszani akar a kiságyban. Mondhatom neki szépen, könyörögve, vagy mérgesen, szigorúan, feljebb emelve a hangomat, de semmi...
Biztos, hogy a hidegfront kavart be, és remélem, hogy csak átmeneti, mert olyan vagyok, mint a mosott szar... :-(
Mindenkinek jobbulást, babának, mamának egyaránt akinek kell!
16 hónapos adataink: 11,09 kg s 85,5 cm.
Másik baba jól van, növöget, szülés várható ideje: 2012.09.01. Pusszantás mindenkinek
Köszönjük, most rá is fér kisangyalkánkra!
Megjártuk a kórházat is még az este, de szerencsére nem kellett bennmaradni vele. Leírtam a naplómba.
Köszi!
Viki! Doncsinak puszika!
Én beszedtem az antibiotikumot, de 3 nap után megint ugyanott vagyok.
Ma voltunk Fannival gyermek fogászaton, mert úgy láttam nem éppek a rágó fogai. De szerencsére megnyugtattak, hogy nincs gáz. Nekem holnap megint jelenés a fogorvosnál.