2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Nagy gratula neki! Fanni is 2700 grammal született, pedig őt túl is hordtam és biztos volt a fogantatás pillanata. Gyorsan behozza majd.
Hát, végülis nem baj az, hogy kicsit kisebb, csak egészséges legyen! Annyira azért nem picike, simán összeszedi magát, ha minden rendben van...:)
1 héttel hamarabb, meg is lepődtünk mert UH-on majd egy kilóval többet mért a gép... úgyhogy nem értem.
Gratula!
De idő előtt? Picit kicsike, nem?
Nem, tervezett császár volt.
Gratulálunk! :)
Nagyon szenvedett?
Megszületett barátnőm kislánya Anna Júlia, 48cm és 2760g!!!
Dehogy! A fülemmel. :-DDDDD
Nincs bébiőrünk, csak légzésfigyelő.
Este ideültem a géphez (10-kor), csakhogy megnézzem a tv-műsort, erre pont hívott egy barátnőm skype-on (neki fél évvel idősebb a kislánya), és úgy elbeszélgettünk, Luca csak itt jött ment, szóval 10 óra 30 volt, mire mentünk aludni, de áteshetett a holtpontotn a csaj, mert éjfél volt, mire el is aludt. De annyira jókedve volt, úgy örültem!!! Már sokkal jobban volt, mint tegnapelőtt. Szépen hagyta, hogy kiporszívózzam a nóziját még 3-szor, abban az 1 órában. :-)
Jól érezte magát, és én is!!! :-)
6-kor kelt először, addig csak nyöszörgött álmában néha, szóval szopizott, és visszaaludt fél 10-ig. De én nem aludtam ez idő alatt rendesen, mert apa közben készülődött, aztán végre elment itthonról, akkor meg 20 perc múlva visszajött, mert itthon hagyott valamit, na szóval fáradt voltam, ezért adtam Lucának szopit, és visszaaludtunk fél 12-ig! :-)
Reméljük csak az is marad. Gyógyulj meg gyorsan, nehogy Nórika elkapja!
Másik szobába is hallom. Amikor ő már alszik, mi meg még tévézünk (igaz, hogy nem alszunk, de szól a tv), simán hallok minden moccanást így is, itt is. :-)
Jobbulást!
Lucának sem volt már tegnap láza, csak 1 napig volt.
Nem, de kézzel még nem próbáltam, a mellszívót augusztusban odaadtam Zoli unokatesójának (akkor szült), igaz, csak 2 hétre kérte kölcsön, na mindegy. Szóval szerintem úgysem inná meg. Hát most az van, hogy belényomom. :-o
nálunk én lettem taknyos:-S,de nem gáz,tényleg csak takony,semmi más.
na,mi ezért költöztünk el tőle!kb 10 percenként moccan Nóri is,mindet hallottam.
Sziasztok! Csatlakozunk mi is a betegeskedőkhöz. Tiszta nátha lett Fanni is, szerencsére láza nincs.
Amikor kórházban voltunk (a véres hasmenés) és antibiotikumot kapott, ott fecskendővel adták a szájába, persze az ellen is küzdött, de azt a kis vékony végét könnyebb bejátszani a szájába. Azóta egyszer volt még régebben antibioja, én fecskendővel adtam, kb 10 percig tartott, részletekben tudtam beadni, mert kézzel-lábbal tiltakozott.. :S
Úgy próbáltad már, hogy lefejsz egy kis anyatejet és abba teszed bele?
:(((
Tekla is már 2. nap hogy du. annyira behisztizik hogy még hörög ordítás közben, min. félóra megnyugtatani+nurofent beadni.
Már azzal is próbáltamni neki az antibiotikumot bead, és nem! Pedig a nurofent eddig megette/itta így, és most azt sem.
Nekem azokba a kicsi műanyagkanalakba kell öntögetni a kimért gyógyszert, mert nekem meg csak azokból a kiskanalakból fogadja el.....:S
én mindent a nurofenes adagolóval adok be neki
Spiropent és Ospamox.
Alig tudom beleönteni a szájába, nem hajlandó meginni, pedig mindkettő tök jó ízű.
További ajánlott fórumok: