2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!!
Ági örülök hogy "visszatértél" :))))
Sziasztok!
Nahát mit olvasok! vkinek kistesója születik:)))
Nagy gratula nektek Katapanka!
Nagyon ügyesek vagytok! :D
Donát még csak úgy közlekedik a lépcsőn, ha fogom a két kezét - még ha egyiket fogom, csak, akkor is össze-vissza dőlöget közben, lefelé pedig nevetve óvatosan megyeget, persze akkor is fognom kell a kezét, de a lefelé menet még nagyon gyenge....:)
Kitartás! Majd elmúlik ez a makacssága!
Amúgy hogy vagy? Rosszullétek? Fáradtság?
Szorítunk jövő keddre, ne aggódj minden a legnagyobb rendben lesz, kislányt vagy fiút szeretnétek?
Ne felejtsétek el kérni a 91. naptól az adókedvezményt a magzatra!!!
Szép napot mindenkinek! Vagy szebbet (kinek hogy tetszik). Én az őrület határán vagyok: Márk nem hajlandó enni.... Nem újdonság, de már én sem etethetem. Na nem azért mert önállósodni akar csak spontán húzza anya idegeit. Mikor fogunk mi rendes nem pépes kajcsikat önállóan enni???!!!!! Most úgy látom hogy soha.... Esténként is egyre nehezebben alszik el pedig fáradt de mégsem sikerül. Persze éjjel azért kelünk párszor nehogy hawaii legyen az élet... Na biztos elfogytak a készleteim, fáradok, majd fel kell valahogy töltődnöm s akkor minden happy lesz ismét.
Jó hírek: októberi torokgyuszi óta még nátha sem volt, egyre ügyesebb, rengeteg mindent megért, egész nap gagyog s zabálnivaló mikor nevet.... A kukát rendeltetésszerűen használja (anya kihasználja hogy a pelusát ő viszi a szemetesbe :D), csúszásgátlót mindig dobja a fürdőkádba ha megyünk fürcsizni, tudja hogy a cipő s a zokni hova való, ha segítek az egyik ujjánál akkor a másik felét ő veszi le a pulcsinak, ha kell ha nem veszi le a sapkáját, cipzározza le a pulóverét, tudja hogy hol tartjuk a porszívót, mindig megmutatja mert minden nap porszívózunk lent, állva közlekedik a lépcsőn le is fel is ha van korlát amibe még kapaszkodik azért, tudja hol a feje, az orra s a pocakja (a legfontosabbak :D), a mikróajtót mindig ő csukja be mert annak csukva kell lennie :D, a kávéfőzőt is imádja lekapcsolni de még sorolhatnám..... Nekem ezek nagy dolgok. Lehet másnak már rég tudja ezeket a kis drágája de mi most értünk erre a szintre. Remélem hamarosan evés téren is alakulunk.
Más: jövőhét kedden megyek 12 hetes genetikai UH-ra. Szorítsatok hogy minden rendben legyen! Csak öregszem már én is....
Utólag is boldog névnapot: Donát, Bettus! Aki szülinapot ünnepel/t annak is nagyon boldog, szép napokat! Bocsi hogy hosszú lettem. Csak ki kellett írni ezt magamból. További szép napot mindenkinek! Pusszantás
Szia Bettus!
Igen minden jó
Szia!!!
Írtam a férjednek iwiwen, hogy mizu veled? Láttam, hogy ő volt fent januárban.
Minden okés veletek?
Sziasztok!
Végre sikerült az internetet elintézni. Sok volt a kihagyás. Sokat gondoltam rátok hogy kivel mi újság. Remélem mindenki jól van. Gyerkőcök is szépen fejlődnek. Kevés időm van mostanság, de ha a szabad időm engedi jövök egy kicsit, mert naplót vezettem addig is és azt szeretném bemásolni a naplómba. Most be is illesztek belőle.
:))) nem mondod!!!!
Nyáron elvileg megyünk haza,bár most nem annyira biztos....kis részlet a naplómban :)))
NA szóval mi lenne ha valahol taliznánk????olyan kiváncsi vagyok rátok!!!