2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Ne aggódj, rendbejön, csak azért a hörghurut beletelik pár napba, sokszor pár hétbe is...:S És könnyen vissza lehet esni. :( Milyen gyógyszert ka rá? Spiropentet írtak fel neki?
Jobbulást a kis Tündérkének!
Sziasztok!
Én nem tudtam róla Viki.
Köszi csajok a jeleket! Sajna nem a legenyhébb betegsége van Lucának. Hörghurut, és ma megkapta kicsi élete első antibiotikumát. :-(
Most 10 napig adom neki a szirupot, reméljük minden rendben lesz. Ömlik a nózijából a takony. :-(
Szép napot mindenkinek! Betegeknek jobbulást! Élünk mint hal a vízben..... Azaz most temérdek hóban csak épp olvadni készül.... Márk iszonyat élvezi a szánkózást ha elég gyorsan bírja húzni őt a vontató ember akkor meg főleg. Van egy speckó nevetése amin be lehet halni (kb 2 hete fejlesztette tökélyre) ha ez nem lenne elég akkor meg még közli hogy gyíííííííííí s olyanokat rugózik a szánkón hogy csuda......
Próbálkozunk a pohárból való ivással egyre nagyobb sikerrel... Tudom másnak már önállóan is iszik de nálunk már ez is nagy szó. Mind a ketten lustik vagyunk egy picit. Márk új dolog befogadására evés-ivás terén mert mozgásnál nincs ám gond én meg új dolog tanítása terén. De most összeszedtük magunkat s sec perc alatt megtanulunk mindent. Amúgy iszonyat okos a kis drágám: 2 perc tanítás után még mindig tudja hol az orra s az okos kis feje. Persze csak akkor mutatja ha ő is akarja, de ha 1x tudja akkor többször is csak azt gondolja ne nézzé már hülének anya! Próbálkozunk a darabos kajcsival is a fogacskái meg majd csak megszületőben lesznek.... A hideg front után jött a csodás telihold: naaaa mi ezt abszolút nem bírjuk. Már 2 este sz.rul alszik tőle a fiam. Amúgy lenne 1 kérdésem: lehet hüleség de talán lehet is benne valami: elképzelhető hogy az én drágám szélességében kinőtte a kiságyát? Olyanokat csattan néha a rácsokon hogy csudi s fix hogy 10-ből 6-szor ez miatt ébred fel. Megoldási javaslatok? Pár hónap múlva úgyis kell a kiságy a kistesónak hogy most előbb vagy utóbb szerintem oly mindegy. Na most lépek, pusszantás mindenkinek! Bocsi hogy hosszú lettem
Na Bettus, ez elég durva! Azt tudom, hogy sok mocsok van a világban, dehogy ilyen közel is normális, rendes családokhoz? :(
Ha a férjed tudta, akkor már biztosan régóta nézegették a pasit, nem? És te tudtál róla? :O
Sziasztok!!
Hát durva lehetett!! :(((
Jobbulást minden betegnek!!!
Hát tényleg jó régen jelentkezett az Ági :(((
Köszi csajok! Olyan kis bágyadt a szeme, de azért vidámkodik. :-)
Én nem, mert bár tudom a számát, de külföldet hívni, hát nem tudom...
Képzeljétek, ma délelőtt kint volt a házunknál a rendőrség, a mentők, és egy tűzoltóautó is, láttam, hogy a mi lépcsőházunkba jönnek be. Mindhárman (apa ma szabin volt 1 napot) pizsamában voltunk még 10 órakor (mondjuk az elmúlt éjszakánk után ezen nem kell csodálkozni), és már kezdtem aggódni, hogy most ha tűz van, akkor öltözni kéne, aztán sipirc.
Kinyitottam a bejárati ajtót, és hallottam, hogy az 5.-en (mi a 7.-en lakunk) betörik a bejárati ajtót. Irtó félelmetes volt hallani, nagy volt a zaj. Mint kiderült, az ott lakó faszi kábítószerezik (Zoli ezt már tudta mondjuk), és túladagolta magát. Többet nem tudok, hogy mi lett vele.
Hogy nálunk mindig történik valami!
Luca beteg. :-(( Fél 2-kor letettem aludni most délután. 10 perc után felébredt szegény, anniyra köhögött. :-(
3-ig altattam (másfél órán keresztül, persze semmit nem tudtam így tőle csinálni), végre elaludt, erre megcsörrent a telefon (a másik szobában, de meghallotta), és újra felkelt. 3 óra 10-kor jött a köcsög tejes autó, akkor pont nem aludt, de így is sírt, amikor meghallotta. Végül 4-kor aludt el a Kincsem! Már kelnie kellett volna 4-kor, nem ám elaludni, de nem baj, csak pihenjen, éjszaka sem aludtunk egy szemhunyást sem. :-((
Megyek főzni.
Kaptunk végre ismét 15 hós oltásra időpontot, most jövőhét hétfő fél3-ra rendelték be uraságot...:)
Van még valakirajtunk kívül, aki még ne esett túl rajta?
Csajok hány fok van nálatok?
Itt -19.
Sziasztok!!
Nem malévvel repült hanem jet2 vel....remélem nem lesz azzal majd probléma..meg csak ide felé vettük meg a jegyét
Nálunk olyan 10 cm lehet, bár mindenhol más, mert egyfolytában fúj a szél. -12 fok van, de délelőtt voltam gyógyszertárban és a szél miatt alig lehetett közlekedni. :(
Milus lázgörcsöt kapott de. :((( Leírtam a naplómba. Remélem már nem lesz semmi gáz. Most jobban van.Ráadásul azt sem tudjuk, hogy mitől. :(
De jó nektek - havasoknak! Nálunk alig van még 3-4 centi....:S Itt reggel 8 után kezdett havazni.
Hol mekkora a hó? És milyen hideggel párosul? :)