2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Milán sem eszik ám csak néha néhyány kanállal önállóan. Pedig, ha sűrű a kaja, akkor már tök szépen tud enni. Cselesek ám! :)
Most fogakat növesztünk, így össze-vissza eszik, ha van kedve, akkor megeszik 200got is, ha nincs, akkor 50-et se. De inkább a reggeli és tízórai, ami nem igazán fogy. Nem egy nagyétkü gyerek, de az édességet bármikor tudná tömni.
Bilizés: Volt 3 alkalom, amikor szólt és tényleg pisilt, vagy már épp a pelusban volt a pisi, de azóta semmi. Igaz, annyira nem erőltetem. Még akkor sem szól, ha kakis, pedig már rengeteget beszél.
Mi sajnos nem kaptunk oltást, mert nagyon csúnya volt a bőre. Allergiás ekcéma. Így most tej-tojás-tartósítószer mentes diétán vagyunk. Én is, mivel még szopizik. NEm egy leányálom. :(
Önálló evészet: csakis akkor, ha van kedve enni és a fogára való, amit kap. ;) Ma pl. zöldborsófőzit kapott tükörtojással, és nagyon szépen ette, teljesen egyedül. Ez kb. 3 hetente egyszer fordul elő.
Bili: ma mutogatta, hogy ráülne....:D Először megint befeszítette a kis testét ívbe, mintha tüzes székbe ültetnénk, de aztán csak a kezébe kellett adni egy kis valamit, és rögtön elengedte magát és bilizett is szépen, vagy 5 percet ült rajta, igaz nem volt pruduktum, de így is örültem. :)
Bettus! Nagyon nagyon boldog szülinapot utólag is! Tegnap is írtam de a beste kölök rácsapott a klaviatúrára s elszállt az egész később meg hulla fáradt voltam... Nem tudom hogy mi van velem de dög fáradt vagyok minden este s reggel alig bírok felkelni pedig nem hajnalba kelünk véglegesen ám...
Helyzetjelentés: Márk hízott 200 grammot december közepe óta s megint nőtt 1 cm-t. Jelenleg 10580 gramm és 85,5 cm. Hogy hova nő?! :DDD Mi is megkaptuk az oltásunkat (2t, amit Bettus is írt)remélem később sem fog belázasodni.... Bár ma elég bágyadtka volt, igaz tegnap kapta az oltást...
Bukfenc: addig mi is eljutottunk hogy terpeszben Márk is átnéz a lába között de nekem fogalmam sem volt hogy ebből lesz a bukfenc. Ő még inkább csak röhög rajta hogy "megfordult" a világ.... Ám most végképp megnyugodtam hogy tényleg ott tartunk fejlődésben mint a többiek. Apropó: kinek mennyit eszik most a nagylánya/nagyfia? S kinek eszik tök önállóan lekötés s figyelemterelés nélkül? Csak érdeklődöm. Lassan de biztosan mi is haladunk:már megunta a virslit s kalácsozunk de nekem is kell ám enni mert az jobb :DDDD
Bili: vettünk, de egyenlőre nem használjuk. Bármennyiszer próbáltam ráülni nem akar csak belelépni. Sokkal jobb a fürdőszoba szőnyegre csurgatni ha már kell :DDD Pedig volt taktika vízcsurgatással stb de a fiamat hidegen hagyja. Na de nem vagyunk ám elkésve semmivel. Viszont a csúszásgátlót teszi bele szépen a kádba ha megyünk őt fürdetni, kezelni akarja a csapot (sajna tudja is :DDD)próbálja rendeltetésszerűen használni a telefonomat (persze nem az ő játéktelójával rohangál hanem az enyémmel) néha már valami halló-szerűt is felfedezni nála, a héten a konyhai kisseprűvel is fésülködött, tehát próbál utánozni s fejlődik... Na mára ennyi még lehet jövök. Addig is pusszantás
Köszi!
Aludtam még másfél órát, kicsit jobb...
Sziasztok.
Milyen oltásról van is pontosan szó?
Szia Betti!
Csodálkoztam is,hogy te itt ilyenkor??
Szegénykém...az annyira szar:-((
Szedsz valamit?
Eddig semmi baja,de még nem telt le az 1 hét.
Szia Szandi!
Nem bírok aludni, fáj a fejem és a torkom. :-(
:))))))
Van kép az új hajról?
Hm...Mátém inkább kalapnak használná a bilit....tegnap rápróbáltuk a wcre na ott se maradt nyugton...
Viszont tegnap letoltuk a haját etetőszékbe ültettük én elé hajoltam belém bújt és úgy hagyta magát :) most kis golyó fejű :))))
Nóri meg álló helyzetből lehajol és átnéz a lába között,tök édi,ebből lesz a bukfenc:-)
Multkor átlöktem,de nem reagált:-I
Sziasztok!!
NAgyon ügyes!!!