2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
A doktornő mondta is hogy nem Verát félti hanem azt hogy én nem alszom ki magam.
Apa is próbálta már egy kicsit felkelteni a pisiléshez Verát, de egyszerűen lehetetlenség.
Félálomban van amikor bilire ültetem.
Én sem szeretném és nem is fogom.
Ezek szerint a lánykám még nem érett az ágytisztaságra, és lehet hogy egy kicsit pszichésen is hat rá ez az éjszakai sokszori bepisilés. Ha megnyugszik akkor talán utána már jobb lesz.
1. Hogy mennyi a váladék? Változó, de szívni kell kitartóan, egyszer megindul. Most hogy Anna náthás volt, neki nagyon sok volt, főleg reggelre.
2. Nyúlj be a szájába. Ha karcol, akkor kint van. Ha nem, akkor nemsokára kint lesz. .-)
Egymás mellett vannak az erkélyeink és kint volt az anyukája is. Így nem volt 10 perc sem még nem tudtunk bejönni a lakásba.
Lányok lenne két kérdésem. Az egyik, hogy ha náthás a gyerkőc, akkor mennyi váladék jön az orrából? Fanni az előbb úgy ébredt, hogy majdnem megfulladt, szerintem a váladék a torkára mehetett. Megijedt nagyon sírni kezdett. Leszívtam az orrát életében először, de nem sok váladék jött, de egy pici igen.
A másik kérdés, hogy milyen mikor kijön a fogacska? Szerintem Fanninak is kint van az egyik. Még csak látszik, de még nem emelkedik ki az ínyből. Vagy akkor ez még nem az igazi?
Mi az hogy gyógyszerezni???
Hanna 25 hónapos kora óta szobatiszta.amikor elkezdte rá egy hétre éjjel se fogadta el a pelust sírt rít hogy ne adjam rá.Éjjel azóta 2* pisilt be egyszer amikor túl sok kakaót ivott lefekvés előtt, másodszor amikor lázas volt.ő kezdett el bilizni én nem erőltettem neki.lefekvés előtt pisil mindig ,de van hogy éjjel is felkel pisilni.
Vicces :D
Jó hogy volt ki beengedjen meg hogy ilyen szép az idő :)
Sziasztok Lányok!
Csak egy gyors bekukk. Lányok, nem lehet egyszerű ez a szobatisztaságra szoktatás, főleg ha több gyerkőc van. Le a kalappal előttetek.
Nagyon ügyi Samu baba. Fanni még csak kúszik, de már mindent szétpakol. A játékok egyáltalán nem érdeklik, ma a porszívó volt a kedvenc játék. Ma az erkélyre raktam ki játszani szivacsra, mert a babakocsiba nem marad meg. Behisztizett, mert be volt öltöztetve meg a szivacs is puha volt, de mikor átjött a szomszéd kis srác, egyből elmúlt a hiszti. De a legviccesebb az volt, mikor a szomszéd srác kicsukott bennünket az erkélyre, az egész családot. Kinyitni már nem bírta, az anyukája jött át és engedett be bennünket.
Megyek mert tanulnom kellene. Sok sok napsütést és egészséget mindenkinek.
Igen. Túlságosan mélyen alszik. Úgy kell kiemelni az ágyból. Szerintem ez is gond. De gyógyszerezni meg nem akarom.
Anyósom mondta, hogy ők használták azt a bogyót a fiúknál a baleset után. De nem ért semmit.
Mi is 6-kor kelünk. Máté már szinte menetrendszerűen kel 6 előtt pár perccel.
Még hétvégén is. Este 8-kor pedig már alszik mind a kettő. Én pedig 10-kor megyek aludni, mert ugye idáig akkor keltettem Verát pisilni + még este 1x fejek egy keveset.
A rendszer nálunk is meg van és kell is hogy legyen. Mit ne mondjak, én is szoktam mostanában kávézni.