2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
szia!
ne is add még fel, valószínűleg korai volt!
megy a drukk!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sziasztok, én teszteltem egy negatívat :(
Mondjuk csak keddre nem várom, még nem adom fel... :)
tyűűű
tiszta anyagi csőd :DDD
Nagyon aranyos vagy!
Köszönöm:)
Igaziból még egy hét a mensiig, de pont emiatt vettem egy 3 napos tesztet, hátha...
Mivel a beágyazódás idejéről többfélét is olvastam, így van olyan variáció is,ami szerint túl is vagyok rajta rég, van olyan ami szerint még nem történt meg:(
Nem tudom mit gondoljak...
Szia :)
Hűha, ez nagyon izgalmas :))
Hanyadik napon vagy?
ELvileg sztem a terhességi teszt nem mutat ovulációt, legalábbis ilyet én még nem hallottam, fordítva viszont működik, az lh teszt terhességi jóstesztként is használható, nem tudom valaki így fordítva próbálta e már...
De ez már úgyis hamarosan kiderül, két nap múlva csinálj egy újabb tesztet és ha baba van, akkor azon már sokkal erősebb lesz a második csík!
Drukkolok :)
Sziasztok!
Megkérdezem itt is:) Tegnap (nem bírtam ki), és csináltam egy Medi-Lab tesztet, ami 3 napos terhességet kimutat. .
ÉÉÉÉÉs egy nagggyon halvány második csík-kezdeményt vettem észre, illetve többen is látják, hogy az ott van, nem én hiszem oda:)
De van most egy lehet elég hülye kérdésem felétek. . .
Szerintetek (ugye nem) lehet, hogy a teszt az ovulációt mutatja ki (mert annyira érzékeny), mert a ciklusom alatt többször is volt olyan, (ma reggelre is volt) tojásfehérje-szerű ezem-azom:)
Így most totál össze vagyok zavarodva, mert nem tudom, hogy valóban mi van??? Lehet, hogy egy ciklus alatt 3 ovulációm van? (a folyásokból kiindulva)
Vagy tényleg megérkezett a baba????
még az elején vagyunk. de már nem virom
márciusba lesz 2 éve
Szia, persze, üdv a köreinkben, reméljük minél többen tényleg kismamik leszünk :)
mi az első babával próbálkozunk még, lassan másfél éve...
szia Mia
egyébként még closti nélkül is olyan gorcseim vannak
hogy csak na
a 3. naptól
5 napig napi 2 szem
milyen dózisban kellene szedned?
nem biztos egyáltalán hogy túlstimulál... nem mindenkire hat egyformán
az sem lenne olyan nagy baj ha nem reagálnék rá
mert az lenne a lényeg, hogy megcsinálják a laparrt
de amíg a clostit nem szedem be addig nem csinálják meg
de a closti túlstimulál így óriási ciszták lehetnek
írt fel clostibegitet
de azt mondják a pcos lányok, hogy ha kedves az életem akkor nem szedem be
így most semmit nem tudok semmitsem csinálni
ma vagyok a 13. napon
és tegnap voltam uh-on és a doki azt mondta, hogy nem lesz se most se a jövőben ha nem lépek valamerre
el vagyogatok
most sem leszpé-em
mostmár nem tom mit csináljak