2010 szeptemberi babák (beszélgetés)
szió :)
én már eléggé izgulok így a vége felé :)
ÉS Te?
helló csajszik
mizujs?
hogy vannak a leendő kismamik?
Igaz ez is, mivel nekem 4,15 kg-os babám született az Elevittől, pedig csak 3 hónapig szedtem a terhesség alatt. Meg előtte 3 hónapig.
Én azért szedem, mert én a gyümölcsöt meg zöldséget hírből sem ismerem (szégyen ugyan, de mit csináljak, ha mindkettőt utálom?)
De a folsav az tényleg kell!
Én már annyira nem tudom, mit gondoljak ezekről a terhesvitaminokról. Én augusztus óta szedek folsavat, semmi mást. Most még C vitamint a betegségek kivédésére. Nővérem orvosa nagyon jó orvos, ő a gyógyszerellenes fajta. Azt mondja, terhesség előtt semmi se kell, utána is csak a folsavat ajánlja. Szerinte a többi csak az óriásbabák születését segíti. Szerinte a megfelelő, és változatos étrend mindent biztosít. Mások szerint viszont kell. Nem tudom, mi a jó megoldás.
Nővérem azt mondja, szerinte nem kellene annyit pörögnöm, mert nem mindig érzem a fáradtságot, hanem sokat kellene pihenni, és akkor a következő babánk megmaradna.
Szóval mindenki másképp csinálja.
Lányok! Mizu a 9 hónapos tervekkel?
Sziasztok!
Kivel mizu?
Ezt én is hallottam az Elevitről, én előző terhességem előtt már 3 hónappal elkezdtem szedni, és sikerült is elsőre a baba.
Most is szedem már 3 hónapja....:)
sziasztok lányok, üdv az újaknak!
Tinácska, meg kell cáfolnom az elevitről írt véleményedet... sajnos az semmivel nem befolyásolja azt hogy összejöjjön a baba, ez egy multivitamin, arra jó, hogy amikor kismama vagy, minden vitaminból és ásványi anyagból bőven legyen a szervezetedben, és egészséges legyen a babád, de a fogamzásra nincs semmiféle hatása...
én már hónapok óta szedek kismama vitamint, igaz nem elevitet, mert találtam sokkal jobbat, amitől nem is hízok :)
Lilisuu! Köszönöm a bíztatásod:)
Amit tudnék javasolni, ami nekem a fiacskámnál bevállt, az az, hogy ittam rendszeresen a málnalevél teát, és szedtem az elevitet,még a terhesség előtt jóval..
Állítólag az elevit csodákra képes, és nagyban segít abban, hogy összejöjjön a baba..:))
Nekem bejött:)))
Szerintem Neked is segíteni fog!
Sziasztok!
Remélem, mindenki jól van! Én egész nap főzőcskéztem a céges bulira. És annak ellenére, hogy nekem most megjött, mégis mindig azon gondolkodok, milyen lesz, ha a hasamban lesz egy pici. Amikor egy nő eljut odáig, hogy Anya szeretne lenni, és egy pasi, apuka, akkor mindig ezen jár az agyuk. Az én párom minden gyomorrontásra, fáradtságra azt kérdezte, hogy lehet-e hogy összejött a baba. Szóval nem lehet nem görcsölni ezen.
Kedves Tinácska és Évike! Üdv nektek!
Tinácska! Mi még az első babát próbáljuk összehozni, ezért nincs olyan nagy tapasztalatom. De hallottam már olyat, hogy akinek már volt kisbabájuk, azok egyből megérzik, még a teszt előtt, hogy megfogant. Neked akkor lehet erre esélyed. Még 1-2 hét, és kiderül.
Én nagyon szorítok nektek!
Sziasztok!
Én is csatlakoznék, ha lehet.
Szisztok Lányok!
Még új vagyok itt, és a véleményeteket szeretném kérni!
Mi is pont erre a hónapra terveztük, hogy összehozunk egy kis hugicát az 1 éves kisfiúnk mellé:)
Elvileg 13 körül volt a peteérésem, mi 12-én is és 15-16án is együtt voltunk. .
Szerintetek létezik, hogy máris úgy érzem, hogy megfogant a pici?
Alul a hasamban olyan érzésem van, mintha "tele lenne" (persze nem étel miatt:), a derekam is fáj és szédelgek néha. . .
Köszönöm a válaszaitokat!!
Én is próbálok nem rágörcsölni a dologra, de reggel illetve délelőtt akaratlanul is figyeltem magam, és éreztem dolgokat, délután, estefelé szerencsére már elterelődik a figyelmem.
De azért igazából állandóan ekörül járnak a gondolataim... :-S
reméljük így történt :)
én msot nem figyeltem, nem emlékszem éreztem e ilyesmit, ebben a ciklusban hosszú idő óta először nem számoltam a napokat és nem figyeltem semmire, ez ment is sokéig, de már most így a finishben elég nehezen megy a nem odafigyelés :S
pár hónapja volt nekem ez a (szerintem)beágyazódásos szúrkálás,előtte sosem éreztem ilyeneket. Akkor késett 1 hetet (sosem szokott),de végül görcsök között megjött.:(
valószínű nem tudott rendesen beágyazódni,vagy vmi miatt elment.