2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)
Nem csodálom, hogy várod. :) Én is nagyon várnám. :) Majd tegyél fel róla képeket. ;)
Semmi különös. Hamarosan költözünk, ómegtaláltuk a nekünk való lakást, ügyvédi papírok... Utána vár ránk egy hosszadalmas felújítás és majd utána térünk vissza a babás dologra. Teljesen átkell alakítsuk a lakást, hogy kapjunk plusz egy fél szobát. :) Párod is izgatott már mi?
Nem nagyon jutok géphez, de igyekszem jönni. :)
Húúúúú szeptember? :D Az még két hónapocska. Akkor kezdtek neki megint a próbálkozásnak?
Szia,láttam a képeket megnéztem ma délelőtt.Te nem csak csinos de nagyon szép is vagy.8 nap????Te jó ég én már most nagyon félek nem h akkor mikor annyi lesz hátra.
Velünk minden rendben van hála égnek,egy kis puffadás néha néha,de amugy minden oké.
Annyira várom hogy megszülj és mesélj,nagyon szurkolok h minden rendben legyen Nálatok.
Puszi és nagyon vigyázz magatokra:)
Szia!
Mi jol vagyunk,koszi.A legnagyobb problemam most a labdagadas,meg hogy mar nagyon konnyen elfaradok,barmit is csinalok.Mar csak 8 napom van hatra,9 nap mulva pedig kiutaznak hozzank a szuleim 3 hetre.Mar nagyon varom,de meg takaritgatnom is kellene,meg vasarolgatni is egy-ket dolgot,hivatalos ugyeket intezni,de mar nincs erom egyedul kimozdulni itthonrol.Mindig attol felek,hogy pl a TESCO kellos kozepen folyik majd el a magzatviz:) Igy tehat csak ha a ferjem epp nem dolgozik,akkor megyunk ide-oda.
Es te egyebkent jol erzed magad?Remelem nincs semmi gond?A sulygyarapodasra vigyazz,mert a vegen meg tobbet fogsz felszedni,es gyorsabban,bar igy visszagondolva en is a 20. het utan kezdtem inkabb hizni.Egyebkent csinos kismama vagy,szepen gombolyodik a pocakod:) Tegnap vagy tegnapelott en is tettem fel par fotot:)
Nem voltunk még uh-on,azt mondják h 28-29 hetesen éri meg menni mert akkor már több minden látszik.
A baba súlyáról csak annyit tok amennyit a netről olvastam,kb fél kg lehet,de olyanokat tud rúgni......
Nem nagyon vettünk még semmit,pár kis rugit és felsőt,nagyon sok mindent kaptunk már kolléganőktől,sógornőmtől.
Azt mondják h ahhoz képest hogy tegnap töltöttem a 24.hetet elég nagy hasam van,hát nem tudom,én nem értek hozzá:)
Szia,ma voltam vissza másodjára a rendes dokihoz,ő most mindent rendben talált,a kicsi rugdosott rendesen:)Meghallgatta a szívét,olyan jó volt.Ma egy hete óta látszik a hasamon ahogy rugdos,teljesen hullámzik a hasam,olyan furi.Na és veled mi a helyzet hogy vagy?
Szerdán mennem kell terheléses cukorra.
Sziasztok. :)
Teljesen elvagyok maradva, de tényleg olyan ritkán kerülök géphez...
Lyzzi, ez már nagyon a vége... :) Hamarosan a kezedben tarthatod a kisbabád. :)
Niki, miújság?
Szia!Koszonom szepen:)
Szerintem nincs osszefugges az edessegeves es hizas kozott terhesseg alatt,legalabbis nalam nem.En majdhogynem teljesen leszoktam az edessegekrol,nem kivanja a szervezetem.Inkabb a sos dolgokat szeretem mostanaban.En most nem is torodok a sulyommal,mert most lettem normal sulyu.Sok gyumolcsot-zoldseget eszek,naponta legalabb negyszer kisebb adagokban etkezek.Tehat azert probalok odafigyelni arra,hogy mit,mikor es mennyit,szerintem ez a lenyeg.Allitolag 18 kg hizas meg megengedett terhesseg alatt,persze ez fugg a kismama alkatatol is.En most vagyok 174 cm es 72 kg,igy viszonylag egyenletesen oszlottak el a plusz kilok.Mar csak attol felek,hogy a baba nehogy tul nagy legyen,bar ha most 3,5 kg korul van a sulya,akkor az meg belefer:) Valoszinuleg azert hizik az ember,mert a szervezet ilyenkor elraktaroz anyagokat a baba fejlodesehez(amig a pocakban van),es a szoptatashoz.Ne aggodj ilyesmik miatt,csak figyel oda arra,hogy mit eszel,es nem lesz nagy gond:)
Na most mar en is utanaolvastam az EDA-nak:) Van elonye es hatranya is,mar magam sem tudom,mi legyen..Ha csaszarmetszesre kerulne sor,tenyleg jo dolog a vajudas alatt beultetett kis cso,mert igy nem kell altatashoz folyamodni.Tenyleg nem tudom.Remelem minden rendben lesz..Majd leirom a tapasztalataimat,hatha segitek ezzel valakinek.
Kepzeld,a Baba ma nagyon nyugtalan,folyamatosan rugdos,a sulyom meg csak no(vizvisszatartas).Mar 72 kg vagyok(terhesseg kezdete:56kg),de amugy jol erzem magam.Tegnap kerteszkedtem,ma pedig mosni es takaritani fogok:) azt hiszem ez a feszekrako oszton:)
A probalkozashoz elore is sok sikert es kitartast kivanok nektek,de addig meg ugyis beszelunk itt:)
puszi
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2012. júniustól babaproject - Beszélgessünk, amíg összejön!
- 2008 szeptemberében született babácskák anyukái beszélgessünk!