2010 szeptember - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk! (beszélgetés)
Én jól vagyok köszi most múlt el a vérzés jövőhéttől újra indul a baba gyártás:)
Szedem a folsavat is hátha csodát tesz mint tavaly előtt:)
Szia:9örülök, hogy jelentkeztél:))))))
Amúgy jól vagy?étvágy van?
De jó nemsokára babázhatsz már:)Gondolom a szoba már kész:)
jaj aranyos vagy:)))
Remélem mihamarabb jó hirekkel tudok beszámolni:)Jucuskával sem tudom mi van:(
Szia:)Igen jól vagyok most múlt el a menszi jövőhéttől újra próbálkozunk:)))
Jó lenne már ha sikerülne:)Szedem szorgosan a folsavat:)
Sziasztok!Toltottem fel nehany fotot a kis Nandikankrol.Igaz,hogy ezek mar legalabb 3 hete keszultek,de majd csinalunk ujakat is,ha lesz idonk:) Nandika jol van,szerdan volt 7hetes,csak neha hasfajos szegenykem,de ez amiatt van,mert szoptatom is es tapszert is kap(nem eleg a tejem sajnos).Elkezdett mar gogicselni,es ha beszelunk hozza,mar mosolyog is rank tudatosan.Nap kozben alig alszik negyed orakat,allandoan olben lenne,nagyon igenyli mar,hogy szorakoztassuk:) Az ejszakakat 2 hetes kora ota atalussza,csak 5-6 ora korul ebred fel reggelizni:)Nagyon szerencsesek vagyunk vele ezen a teren,ha nem faj a pocakja,akkor nagyon aranyos,jokedvu baba:)
Nekem 2 hete be volt gyulladva a jobb mellem(2 napig lazas is voltam emiatt),mert a Picurka nem szivta ki rendesen a tejcsit...nagyon ellustult,miota tapszert is kap(a cumisuvegbol konnyebben jon az elemozsia),igy muszaj vagyok mindig fejni is az etetesek utan.Rengeteg ido elmegy igy,alig jut mas dolgokra idom.Remelem mindenki jol van,es szepen haladtok a babaprojekttel.Mindenkinek sok sikert kivanok erre a honapra,remelem osszejon vegre azoknak is,akik meg nem babasak.Ja,es meg egy jo tanacs:akinek mostanaban fog szuletni babaja,annak azt javaslom,ne adja fel a szoptatast.Az elso 2-3 esetleg 4 napban biztosan ehes lesz a baba,amig nincs eleg tejcsi,de utana megjon az rendesen.Nem szabad neki potolni tapszerrel,mert par nap alatt beall annyi tejcsi,amennyi a picinek kell.Nekunk sajnos muszaj volt tapszert adni Nandikanak a masodik heten,mert en 2 napra bekerultem a korhazba(bent maradt egy kis darab a placentabol,es fertozesem volt,antibiotikumot kaptam,es a korhaz utan meg szednem kellett masfel hetig),majdnem teljesen elapadt emiatt a tejem.Most szerencsere van meg valamennyi,de annyi mar nincs,mint az elejen.En viszont meg ennek is orulok ennyi megprobaltatas utan...
Mindenkinek kitartast es sok szerencset kivanok!Majd meg jelentkezek,hatha tudok meg jo tanacsokkal szolgalni nektek ;)
puszi
Nem épp úgy, mintha egy dinnye lenne a hasadra kötve, mivel a hónapok alatt lassan növekszik a súlya, és mondhatni hozzá szokik az ember a nehéz érzéshez. Inkább az a problémám már így a végére, hogy sok mindenben gátol. Nem tudok hajolni, ülni sem kényelmes, ha lepihenek a pici lányom neki kezd a rugdalózásnak, emellett ugye ott van Rebi meg Dorina, egyre virgoncabbak, nagyon várják már a kistesót, de ugye őket is fegyelmezni kell, játszani velük, sütni-főzni. Szóval nagyon gyorsan kifáradok, nem tudok egy jóízűt pihenni, szóval így az utolsó pár hét nehéz már. :)
Persze félre ne érts, egy kisbaba minden fáradtságot megér, de nem véletlen mondják hogy az utolsó egy hónapban érződik igazán a terhesség súlya és a hátrányai.
Remélem már nincs sok hátra. Gyakran keményeked, vannak jóslófájásaim is. Dokim szerint is 1,5-2 héten belül baba lesz.
Ú sajnálom pont ez nem hiányzott nektek:(
De a lényeg, hogy már jól vagytok:)Én is elvagyok várom a nemvártat de szerintem megjön 8.án mert semmi tünetem nincs:(
Gondolom a naptár módszerre gondolsz.
Nagyon szép nevek:)
Szia óriás pocakod van:DDD
Biztos rossz lehet azért gondolom huzza a súlya és ugy úgy kell ezt elképzelni mintha egy nagy dinnyét cipelnék?:)Mert ha igen jajjj a gondolattol is megemelni sem bírom nem hogy cipelni:(((((((
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 szeptemberi babák
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- 2012. júniustól babaproject - Beszélgessünk, amíg összejön!
- 2008 szeptemberében született babácskák anyukái beszélgessünk!