2010 októberi babák (beszélgetés)
Kukkantsatok be a naplómba, feltettem a csiguszt, na és egy kb két hete készített poci fotót.
Nem mondtam még dokinak, de hétfőn megemlítem neki. Amúgy a bőröm fáj, meg talán alatta az izmom, tehát nem ott belül mélyen, legalábbis így érzem. Lehet, hogy meghúzódott az izmom, ahogy húz lefele a pocim. Vagy a fene se tudja, mi lehet ez, de most már elég idegesítő. Ha rosszul hajolok, úgy be tud nyilallni ott egy pontban, hogy úgy maradok... :-S
Az a baj, hogy nem találom a telóm kábelét, ígymár el vagyok maradva egy rakat pocifotóval is. De mindjárt megkeresem a fényképezőt, és lefényképezem a csiguszt.
Még semmivel, mert jövő héten lesz csak kifestve, de majd gyurmaragasztóval fogom.
Ezt a pocifájós dolgot mondtad már dokinak??? A bőröd fáj, vagy belül a pocid.
A lábad gondolom azért zsibbad, mert a gerkőc nyom egy ideget.
És mivel tetted fel a falra?
Szerencsére a görcsökkel már nincs bajom, jót tesz a napi 3-szori magnézium, viszont a zsibbadás ellen nem tudok mit tenni. Eddig ugye gondolom attól jött elő, hogy egész nap ültem. De ma reggel is már elkezdte a lábam a zsibbadást a kocsiban... :-S
És bármit teszek, bárhogy mozgatom, fekszem, pihenek, nem segít. Az egész combom zsibbad ilyenkor, nagyon utálom.
A másik meg a hasam teteje, egy foltban fáj már hetek óta és ahelyett hogy múlna, egyre jobban fáj, már attól is, ha a ruha érintkezik a bőrömmel, vagyis mindig... :(
De mindjárt átküldöm Reni leírását, na meg a naplójában is megtudod nézni, ott egy gombával tök jól szemlélteti, hogy kell csinálni.
Csinálsz egy feket alapot, amin a teljes alak van. Aztán az egyes részeket kivágod a színekből, és ráragasztod a feketére. byReni
Hú, az gáz. Nekem reggel 8-kor majdnem megfogta a görcs a lábam, de még időben hírtelen visszafeszítettem a lábfejem, lüktetett párat, és megúsztam. Eddig csak egyszer nem ébredtem fel rá, hogy mindjárt begörcsöl. Remélem ezután is felfogok. Pedig sok mg-t eszek.
De ha van egy sablonod, azt nem értem, hogy csinálod színesre a dekorgumiból, mármint több réteg dekorgumiból áll egy állat, nem?
Eddig én se jártam ki éjjel pisilni, de ma éjjel 3-szor is kint voltam. Meg zsibbadnak a lábaim és attól nagyon tudok szenvedni.
Nem. Csak sablont kell csinálni, és nekem nincs itthon nyomtatóm, úgyhogy kézzel rajzolom, úgyhogy így tovább tart. De rajzokat végül úgy sajnálo.m szétvágni, mert tök jók lettek. Na mindegy:) De nem nehéz.
Miért?? Én pisilni is csak reggel 6 körül megyek ki, már hetek óta.
Annyian kreatívkodtok már, hogy lassan én is nekiállok :)
Nehéz?
:DDDD
Én még ma is korán keltem az uh miatt, hétfőn meg majd a doki miatt, de aztán utána már én se fogom erőltetni a koránkelést :)
Bár a ma éjjelem nem volt valami jó, néha már utálok aludni...
Tegnap megrajzoltam Vukot, Micimacit, nyuszit, gombóc artúrt, és egy csigát. A csigát meg is csináltam dekorgumiból. Egész jó lett:)
Gondolom te még ma is időre ébredtél:) Én még minden reggel felébredek a szokásos kelési időben, aztán rávigyorgok apára, hogy neki tényleg mennie kell, és alszok tovább. Gané vagyok?
Hát szijjja Manó!!!!!!!!!!
Nagyon jól tetted hogy benéztél:))))))
Na most meg nincs senki? :(
Sziasztok :)
Itt vagyok anyunál és gondoltam felnézek, mizujs itt :)
Voltam reggel uh-n és minden a legnagyobb rendben velünk és kb 2 kilós már az én kis sózsákom! :)))))
Ó,szegény!A magnéziumról már le kellett állnod?Én egy héttel előtted szülök,de nekem már nem szabad szednem...
További ajánlott fórumok: