2010 októberi babák (beszélgetés)
szia Mano!
te most honnan netezel (még nem olvastam vissza) remélem nem a munkahelyeden vagy! :)
azt mondta azt a táblázatot vezessem ami a kiskönyv hátuljában van, és minden helyre hogy hányszor.
pl reggeli után 3X
ebéd után 5X...
stb.
Pont tegnap néztem, hogy ki volt függesztve a rendelőjében, hogy: Védőnő nem választható szabadon!!
Szerinted miért?? :))
Egy kérdés múltkor hogy is mondtátok,h.mikortól kell inni a málnalevél teát,kezdett v.betöltött 34.héttől.
Mi ma kezdtük a 34.hetet.És mennyit kell inni belőle?
Én meg ha sokáig ülök akkor a derekam fáj,de más nyügünk egyenlőre nincs.Az allergiám is kezd elmúlni talán, kipp-kopp.
Na most már tényleg nekiállok takarítani.
Panini ne is foglalkozzál a védőnőddel.A lényeg,h.minden okés.
Mintha csak azt mondta volna, hogy süt kint a nap.
Aztán mikor elsírtam magam mondta, hogy nyugi volt már kismamája akinek ki is hagyott és mégsem lett gond. Kösz.
Hát csak 11-én töltöm a 36-ot, elvileg onnantól kell, te kaptál korábbra kicsit. :) Mondjuk én így is kértem, hogy szept 11 után.
Az enyém meg vasárnap és a hétfője szabad, ezért azt mondta a kedd és a csütörtök a legjobb neki, de a nő már eleve így is keresett időpontot.
Nekem Bercel elég mozgós volt. Nem hozta rám a frászt sosem. Most egyszer már én is megijedtem, mert nem tudtam felébreszteni, pedig már rég nem éreztem. De ő most más, inkább este és éjjel mozog sokat.
Egy idő után normális, h. keveset mozognak, mert tényleg szűkös lesz a helyük. És a front! Az elmúlt napokban többen is írták,h. kevesebbet mozog a babájuk.
Kicsit hosszabb ideig noszogasd, egyél vagy igyál valami édeset.
Most írtam le a naplómba.
A védőnő küldött, mert nem tetszett neki a szívhang.