2010 Májusi babák (beszélgetés)
sziasztok! megjártuk a gyerekorvost...:(
Bálitnak akkorák a mandulái, h alig férnek el a fejében, Dominiknak kezdődő tüdőgyulladása van.
Kaptunk csomó gyógyszert, én meg vettem magamnak homós bogyókat, h a picikének ne legyen miattam baja:(
ismerős a téma anyósom már fix,h tudatta mindenkivel legalábbis csak a munkatársaival meg a sógornőivel akkor pedig már mindenki tudja
képzeljétek jöttem ki a péktöl és megállit egy nő azt mondta őszinte részvétem nézek rá kérdezem mért kim halt meg??Nem anyósom miatt kivánt részvétet mert azt mondta,h még az ellensége se lenne nem hogy a menye
Gondoltam magam lehet,h igaza van!!
:) Ismerős! Én a lelkére kötöttem anyuéknak, hogy senkinek nem mondhatják el, amíg én nem teszem meg. Rendesek voltak és kibírták.
Nyugi, én sem tudom észben tartani, ki hol jár..
amikor mérték normális volt, de van amikor leesik, és akkor majd összeesek...:S
pedig kiskoromban végig magas volt, még gyógyszert is szedtem rá, mondjuk elég túlsúlyos voltam, aztán leadtam jó pár kilót és normalizálódott...
Leesik a vérnyomásod? Vagy magas?
Nekem néha úgy lemegy, hogy eldőlök tőle. Még jó, hogy mos alapól fekszek! ;)
Amúgy én ma nagyon vacakul vagyok. Még éjjel is hányni rohangáltam, szinte semmit nem aludtam, de az émelygés miatt most sem tudok pihizni. :( Jobb híján előszedtem a kismamarucikat, amiket tesóm küldött nemrég (kettőnk 3 terhessége alatt annyi összegyűlt, hogy egy darabot sem fogok venni) és azokat nézegetem. Már nyomnak pocakban a nacik, úgyhogy muszáj keresni valamit, ami nem esik le rólam, de már kismamáknak készült fazon! ;) Van egy szupi nacim, amibe tetettünk pocakbetétet, szerintem abban megyek a dokihoz. S-es, úgyhogy biztos jó lesz! :)
sziasztok!
én sem tudok róla semmit, lehet hogy tényleg pihizett, vagy lehet hogy ő is bekapott valami kis vírust?! remélem nem!!!
ti hogy vagytok?
én egész jól, bár a vérnyomásom kicsit rakoncátlankodik:(
Sziasztok!
Én sem tudok Newgirlről semmit, de remélem, nincs baj! Mikor utoljára írt azt mondta, elmúltak a rosszullétek, ahogy abbahagyta a bogyikat. Biztos csak pihizett hétvégén! :)
Többiek? Hogy vagytok?
Szétröhögtem magam ezen a cikken:-)))))))))))
Az írója egészen biztosan nem olvasott a természeti népekről, és az szülés, a várandóság természetességéről, az anya és apa terhesség alatti szeretkezéséről.....őrület. Mióta világ a világ a nők nyögnek (vagy ki éppen mit) szülés közben, vajúdás alatt állati hangokat hallatva. Vagy nem hallott az ösztönökről? Vajon milyen kisbaba lesz egy babából, akit magzat kora óta csendben és mozdulatlanságban tartottak? Szerintem egy kis mimóza, aki sokkal nehezebben fog alkalmazkodni a külvilághoz, mint egy olyan akit az anyukája ringatott a hasában, és esetleg hangosan énekelt is neki:-)
teljes mértékben igazat adok neked/nektek!
egyáltalán nem vagyok híve ennek, nehogy félreértsétek, én sem tudom ezeket elképzelni! eszerint minden kismamának burokban kéne lennie...
Kedves baba!
Én is hallottam már erről. Kíváncsi lennék, hogyan lehet úgy végigcsinálni egy terhességet (férjjel, esetleg már 1-2 gyerekkel) hogy az ember csak tátog, mint a hal. Mert ugye eszereint folyton csendben kéne lenni, hiszen a babát folyton érik negatív hatások... ja és nemcsak a kismama legyen csendben, hanem a környezete is. A szülésről már nem is beszélve. Nemhiába néz úgy ki szegény Katie, a Tom Cruise felesége...