2010 Májusi babák (beszélgetés)
azt mondja mondta,h fontos a baba de viszont nem ugy látom
csak azt hajtogassa mindég,h ha anyumhoz elbirok menni autóval akkor megbirok főzni is meg a házimunkát is megcsinálhatom
akkor jó neked az én férjem nem csinál semmit igy kénytelen vagyok én csinálni itt fekszik az ágyon és játsza a nagyon beteget én meg szétrobbanok de nem érdekel ha ezekután elmegy a baba akkor csakis az ő számlájára fogom irni megyek és mosogatok meg felnyalom a konyhát annak ellenére is,h szur az ölem
azt hiszem előbb utóbb csalódni fogok a férjemben
Szia naiv!
Aspirin plus C
Sziasztok!
Aranyosak vagytok, köszi a kérdést, már jobban vannak a fiúk! Párom suliba i elment ma reggel, úgyhogy a húgom jött segíteni. n sajna megint vérzek, remélem, hogy nem lesz baj. Pedig tényleg nem kelek fel, csak a mosdó/fürdő használatához.
Sziasztok Kismamik!
Rozali remelem jobban van mar a csalad, es veled minden oks.
Zsu pihizzel sokat, es ne aggodj, minden rendben lesz meglatod.
Newgirl gratula a babohoz, orulok, hogy alakulnak szepen a dolgok!
Mi ma toltottuk be a 15 hetet :))) Beleptunk a 16-ba, hihetetlen, hogy telik az ido :)))). Boldog vagyok, orulok, hogy a babaval minden rendben...mi mar csak dec. 4-en megyunk UH-ra, mar nagyon varom :)))
sziasztok csajok!
köszi mindenkinek... probálok pozitívan gondolni a dolgokra...és bevonzani a kislányt is...:) és nem lehet gond, elvégre a 2 fiamnak otthon kellek, mégha most kicsit többet fogok is pihenni....
Sziasztok!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok!
Csend volt az este itt nagyon, s lehet most is az lesz!
Hogy vagytok?
Képzeljétek a csütörtöki nagy rosszullétem óta, nem szedtem be egy szem gyógyszert sem, és azóta elmultak a rosszúlléteim, lehet a szervezetemnek már nem volt szüksége a hormonpótlásra, és igy reagáltam le?
Vagy 3 hét alatt kikészitette a gyomromat a sok gyógyszer?
nem tudom
jó reggelt mindenkinek!
kivételesen nem volt nagy pörgés itt:)
hogy vagytok ma?
Rozali: remélem jobban vannak, és nem kaptad el!
Zso, én örülök h visszanézel!!!!
És ne add fel!!!Tudod, már biztos írtam, nekem is volt egy hasonló terhességem, és a műtét után 6 (!) héttel fogant meg Gergő nagyfiam!!!! :-)
Bizony nőnek a babák és mi lesz még ezután!
Jobbulást kívánok a családodnak és vigyázz magadra, el ne kapd a betegséget!
Kedves Newgirl!
Gratulálok! Micsoda paraméterek, úgy látom, eddig a te kisbabád a legnagyobb! Mi 60 mm-esek vagyunk. Azt mondták a teljes hosszunk kb. 10 cm.