2010 Májusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerencsésen túl vagyok az UH-on, minden rendben van a babával, és végre kaphattunk képet is róla! :) A férjem sajnos ma üzleti út miatt nem lehetett ott velem a Klinikán, de azóta már megkapta a képet a telefonjára! :)
Egy apróság van, ami nem teljesen okés, nálam is a méhlepénnyel van egy kis gond. Ugyan a mellső falon tapad, de eléri a méhszájat... A doki azt mondta, ez még változni fog, de addig is kímélni kell magam. Szednem kell Rutascorbint és MagneB6-ot, de ennyi... Reméljük, nem lesz gond!!!
Szia!
Akkor nem sokkal jársz előrébb, mint én. :) Bár még ezek az időpontok úgyis változhatnak...
Hát sajna nálam nem mert nyilatkozni a doki a nemét illetően. Bár össze vissza forgott nem is láttuk. Azt mondta ilyenkor még a csikló is olyan hosszú, mint a kuki így nagy lehet a tévedési százalék. Talán legközelebb!
Tőlem nem kérték a kiskönyvet.
Köszi Majmocska, fel is hívtam akihez tartozom, bejelentkeztem.
Gratulálok a babákhoz, mindíg öröm látni UH-on őket. Fantasztikus...
S már lehet látni 12 hetesen, hogy kisfiú e vagy kislány? Hiába a technika...
Major nagyon aranyos volt! Angéla is nagyon kedves! december elsején megyek legközelebb!!
Te mikor? ÉS a vérvételre?
Üdv Ficergő!
Én is a Klinikán fogok szülni, május 13-ra várjuk a picit.
Sziasztok Lányok!
Azt hittem elmúlóban már a h..inger, de sajna nem, de legalább ilyenkor szinte biztos, h jól vannak a babyk.
Lányok , mikor kell menni védőnőhöz? 11+1 napon vagyok. A 12. heti vizsgálatra igaz, hogy kiskönyvvel kell menni, vagy nem?
Gratulálok!
Milyen volt a doki?
Múlt hét csütörtökön voltam a 12 hetes uh-on! Azóta nem voltam internet-közelben!!!
Minden rendben szerencsére! Egyfolytában csak vigyorogtam utána (azóta is). Ja, és 80%, hogy kislány!!!!
Sziasztok!
Anikó irigykedek!;) Szép méretes picike! :)
Töpi, jól tetted, hogy feltetted a maszkot!Én is fel fogom, az tuti! A kutyát nem érdekli, hogy mit gondolnak mások!
én is ezt fogom tenni amikor megyek
nekem olyan felháboritó amikor direkt az emberre köhögnek meg a képembe fujják szinte az orrukat!!
szia!
a saját ( és persze a baba) egészséges fontosabb, mint az ,h ki mit gondol...
Jó reggelt!
Sziasztok!
Voltam a kórházban,először nem raktam fel a szájmaszkot,de egy pici helyiségben zsúfoltak össze minket a vérvételnél,és elég sokan köhögtek meg fújták az orrukat,úgyhogy feltettem,aztán volt nézés,de nem érdekelt.
Aniko nagyon nagy gratula nektek! :))))
Tokeletes babod van! Orulok, hogy ilyen sokaig nezegethetted, isteni erzes lehetett!
Topi szeritnem se massal foglalkozz. Ha neked ugy esik jol az a megnyugtato, akkor tedd csak fel a maszkot nyugodtan...
Szep almokat lanyok!
rozali, sajnálom a mai napodat! de legalább szerdán láthatod!
na megyek feküdni, puszi mindenkinek és jó éjt!!!!
sziasztok!
bocs h du. úgy eltűntem, csak elment a net(mostanában szokása:S)
nincs baj, csak a hányingerek, a mai napon is semmi bajom nem volt, most meg majd leesek a székről olyan hányingerem van, meg fáj a gyomrom:S
töpi, sztem ne azzal foglalkozz, hogy mennyire néznek rád furán!!!
ezek után én szerdán megyek a védőnőhöz megkérdem mit gondol az oltásról, hát kíváncsi vagyok mit mond...
Szia Newgirl!
Engem is el akarnak küldeni Debrecenbe genetikai Uh-ra.Milyen vizsgálatok lesznek ott,te tudod?
Sziasztok,én holnap megyek be a kórházba,a Szolnokiba,tudjátok,ahol már történt egy sajnálatos eset.H1N1.
Szerintetek mehetek maszkba,nem fognak furán nézni rám?
Egyébként vérvétel és UH lesz.