2010 Májusi babák (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
Nekem ma teljesen jó napom volt! Láttam a picurkámat aki 65,4mm-es crl-el van megáldva és 11,6mm-es talppal ennyit jegyeztem meg. 3 hetes vagyok. Aztán a dokit megkérdeztem a kombinált tesztről/ Szeged- hátha vkinek még jól jön/ és levette vért is teljesen ingyen. Olyan hirtelen jött, hoyg paráztam, hogy nincs is nálam annyi pénz kb30-40e számítottam. Mikor kiderült, hogy ingyenes gyorsan adtam is a dokimnak 5e-t, bár igazán szólhatott volna erről,de legalább megcsinálta. Az uh-on meg volt 1 védőnő tanuló és mivel nem a saját dokim nézett szépen bemutatkozott és jó sokáig magyarázott a csajszinak én meg gyönyörködtem. Még integetett is a picurka és az ujjait is megszámoltuk. Szóval jó napom volt.:) A h1n1-ről nem is kérdeztem, de most már kezdek félni. Vhonann be kellene szereni vmi jó oltóanyagot nem a magyarral kísérletezni.
Remélm mindenki jól van egyébként.:)
Az en dokiim is ugyan azt mondtak, sot kerulni kell a nagy tomeget, mindig kezet mosni!
Naiv jobban van a parod?
Szia!
Igen, majd szerdán! Már nem mérgelődöm, csak ott voltam nagyon dühös. :P
Kismamáknak itthon sem kell fizetni!
Naiv, a szegedi kismama nem volt beoltva.
Sziasztok!
Hogy vagytok? minden rendben?
Rozali, akkor lathatod a babadat szerdan :). Az jo hir! Ne is mergelodj az egeszsegugy miatt, az csak art ugy is, es nem nagyon tudsz rajta valtoztatni...
Otthon fizetni kell az oltasert? Ez uj hir!!! Itt nem...
En jol vagyok elkezdtuk a 16 hetet, orulok neki nagyon. Picurka is jol erzni magat remelem. :)))
Ficergo idv koztunk, es gratula a babokahoz...
elnézést közben vacsit csináltam nem tudom pontossan melyik országban de arra emlékszek,h be volt oltva
a kismama is be volt oltva??
Először is köszönöm az üdvözlést mindenkinek!!!
Krasznai Zoárd az orvosom, holnap ezért a Klinikára megyek a 12hetesre. Azt hiszem, örülhetek, ha délre végzek... Nem egyszerű a munkával összeegyeztetni...
Megjöttem.
Ficergő, üdv közöttünk! Én is debreceni vagyok! Gratulálok a babához! Ki a dokid?
Newgirl! Örülök, hogy nincs gond! :)
A mai napról:
14:20-ra volt időpontom. Bejelentkezésnél közölték, hogy még mindig szabin van a dokim, de Makai dr-nő megnéz. Kerek egy óra várakozás, másik asszisztens nő behívott, hogy mire várok, mert ha csak uh-ra, akkor ad időpontot a hétre vmikorra. Mondtam, hogy mi a helyzet, azt mondta, akkor várjak, majd behív a doki. Vártunk-vártunk, letelt a rendelési idő, megkezdődött a terhesgondozás. Visszamentem az előző nőhöz megkérdezni, hogy mi lesz, de mivel a doki nem hívott minket, még órákat kellett volna várni. Közben a férjemet ezerszer hívták a munkahelyről, hogy mikor ér már oda. Végül úgy jöttünk el, hogy nem is találkoztam orvossal, az asszisztens adott egy beutalót szerdára a 12 hetes uh-ra. Ennyit a magyar egészségügyről...
Zsu
hogy vagy?
Szia!
Üvözöllek köztünk!
Én is debreceni vagyok!
Sziasztok!
Remélem, nem késő még és csatlakozhatok hozzátok!
Nemrég telt le az a bizonyos első 12 hét, tegnap hoztuk nyilvánosságra a jó hírt, még a legszűkebb család is csak most értesült róla, bár sokan sejtették, mi készülődik. :)
Ennek ellenére szépen csendben eddig is olvastalak Titeket! :)
Május 22-re vagyok kiírva, ha minden jól alakul, akkor a debreceni Klinikán fogok szülni, holnap megyek a 12 hetes UH-ra. Első babánk, úgyhogy félelmek vannak, de nagyon bízunk a gondviselésben!
Sziasztok!
Köszönöm, hogy gondoltatok rám is! Aranyosak vagytok!
Jól vagyunk! a gyógyszereket a csütörtöki rosszullétem után, én hagytam abba, este már nem birtam bevenni egy szemet sem, és azóta sem szedem, és jobban vagyok sokkal.
Néha van egy kis savas érzésem, de összességében sokkal jobban vagyok.
Nagyon zsúfolt volt a hétvégém, azért nem volt időm ide jönni.
Remélem mindenki jól van.
Rozali, majd irj, mi volt az UH-on épp most vagy ott, ha jól emlkészem!
Oltás H1N1, a kismama aki az intenziven van, borzalmas események történtek.
Én ma reggel voltam a vérvételen, tényleg 7 kémcső vért vettek le töllem, remélem elég lesz nekiki egy darabig.
:-)
2 kismamán is volt szájmaszk.
aggódik mindenki, tanácstalan mindenki!