2010 Májusi babák (beszélgetés)
Ma voltam végre Uh-on, elöször láttam az én csöppségemet :)) Sirtam örömömben és vigyorogtam végig a buszon hazafelé - azt hiszem bolondnak néztek :)) Nagyon aktiv volt a picurka, rugdosódott, hadonászott, tornászott szopta az ujjacskáját az uh-osnö alig tudta megmérni! Ülömagassága 6cm, gyönyörü profilja van! Még párom is elérzékenyült. Most ö is boldog, azt hiszem Ö is ideges volt, hogy minden rendben van e a picurral, de most felengedett , megnyugodott velem eggyütt. Igy elmondtuk a csajoknak is, akik eszméletlenül örültek a kistesó jöttének!!! Már elkezdtek beszélni hozzá, meg küldik le a sok édességet, mondván, hogy itt az ideje arra gondolni, hogy biztos a kisbaba is szereti az édességet, és hogy ezért nekem is ennem kell, hogy kapjon ö is... Úgy örülök!!!
Eljött a várva várt nap, ma töltöttem a 12 hetet, erre reggel fél 6 kor már öleltem a wc csészét..................sav.
ma délután már 2 szer hánytam, és érzem, hogy még nem ürült ki a gyomrom, ez borzalmas..pedig sokat vártam ettől a mai naptól, de egyre rosszabb.
Nekem holnap reggel 8-ra kell menni UH-ra, ez tart " életben"
Rozali, ne aggódj, csak türelem, talán nem hat azonnal a gyógyszer, pihenj, ha lehet ne is kellj fel, csak ha tényleg muszály!! Nem tudjátok felhivni a kórházat, hogy ilyenkor mi lenne a teendö?
És nem irtak fel semmilyen gyógyszert?
Hormonpótlásra nem lenne szükséged vajon?
igen emlékszem boccs olvastam
Á, nem, megnéztek uh-on mindent, van egy bevérzés a méhlepény alatt, tegnap leírtam pontosan.
akkor hasonló orvosnál lehettél mint az enyém reménykedjünk,h minden ok
meg ugyis mondták volna már ha gond van
igen tegnap 2-nél is. De arról nem beszélt egyik sem, mi lesz, h marad a vérzés.
az jó ha még érzed,voltál dokinál??
Sziasztok!
Na, hogy ne legyen olyan vidám a topic, gondoltam írok én is. :( Sajna még mindig vérzek és mellé görcsölök is :(
Viszont! háton fekve, ha kinyújtom a lábam, néha érzem a picit!!! Kis pillangócskámat! :)
Hát,némelyik kismama kiváltsága. ;-)
van,aki izgulósabb,van,aki nem.Persze,valamennyire mindenki izgul. :-)
Most ötre megyek az uh-ra! Éjszaka már nem bírtam aludni. Ma már 2x ment a hasam! Jó lenne már néhány órával öregebbnek lenni!!!!
A mi anyáink is ilyen idegesek voltak kilenc hónapon át? Vagy ez a mai kismamák "kiváltsága"?
Ja!Bocsi,köszönni meg elfelejtettem. :-(
Sziasztok!
Hát,ha volna még legalább egy hét,lenne ötletem.A családtagok fényképével díszített kispárna,vagy bögre szerintem olyan ajándék,aminek biztos örülnének.
Mi most édesapám 60. szülinapjára csináltatunk az unokák képével kispárnát. :-)
segitséget kérnék!!Ma van anyumék házassági évfordulója és valamivel megszeretném üket ajándékozni annak ellenére is,h anyum mondta,h ne vegyünk nekik semmit!!De mit tudnék venni ami nem nagy de azért ajándék!!??
Uh alatt épp azt kellett hallgatnom, h a doki, meg az asszisztens egy másik dokit beszél ki (pont akinél szültem Bálintot). Hát már majdnem beszóltam nekik, h ezt későbbre hagyhatnák...
Sziasztok! Jó, hogy ma mindenki rendben van, babák növögetnek. Sajnos az egészségügy is tele van olyan emerekkel, akik abszolút nem oda valók. De talán majd mire a babócáinknak lesznek hasonló gondjai megoldódik a helyzet. Vagy nagyon optimista vagyok? Lehet. :(
Szia!
Köszi. 2. baba, már van egy 4,5 éves "nagyfiam". :)
Na ez szép mondhatom!
Papírból jósol?
ránézett a multheti papiromra és rávágta,h 9hetes vagyok gondoltam magamba még egy doki látna az biztos még másik eredményt mondana
Akkor miből állapítottam meg, hogy a 9. hétben vagy?
nem nézett uh-n csak egy pár szót beszéltünk és ennyi ja és képzeljétek kedves volt velem
Jövök is és szétkürtölöm, hogy milyen boldogságos vagyok!
Már annyira várom csak a párpm valahogy nem lelkesedik!:((
Azt mondja, hogy azért mert még nem voltunk dokinál és akkor fog megnyugodni ha mindent rendben találtak!
Remélem is, mert aki kettőnk közül jobban szeretett volna harmadik babát az ő!:)))
Én kicsit be vagyok szarva ettől az egésztől!
Hihetetlen, hogy ilyenek az orvosok.
Egyszerűen nem értem, hogy hogy viselkedhetnek így? Ezek életünk legszebb pillanatai és ők tönkre vágják.
EZ A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY. SZÉGYEN
Jaj de jó, hogy már holnap mehetsz! Várjuk majd holnap a beszámolót!
További ajánlott fórumok: