2010 Májusi babák (beszélgetés)
Nem akarok beleszólni, csak épp tegnap voltam a Klinikán UH-on...
Szóval ott van a Nőgyógyászaton a Terhesambulancia és az UH egy helyen, azt ott csinálják meg. Utána én felhívtam a dokimat és megbeszéltük, hogy hogyan tudnánk találkozni, aztán megvártam, hogy megnézze, kiértékelje az eredményt. Persze az UH napját előre (1-2 nappal előtte) le kellett vele egyeztetni, hogy nagyjából mikor fog ráérni. Persze az 5 órás várakozás nem volt betervezve... :)
Nekem a vérvétel december 2-3. Azért megyek dec. elsején uh-ra hozzá, mert nekem legutóbb akkor volt problémám, úgyhogy én külön kértem!
És a Klinikán Ő fogja csinálni a 18 hetes uh-t? Ott is időpont alapján?
Mármint a többiektől!:)))
Neked meg nagy gratula és semmi idegeskedés!:))
Most olvasok vissza és pont ez volt a téma, bocsika!:)))
Akkor sztornó!:))
Látszik, hogy mostanában ritkán jövök, nem vagyok képben a témákban!:(((
Lányok, akiknek már volt 12. heti uh., legtöbbször hüvelyit csinálnak vagy már hasit?
Azért kérdezem, mert a dokim a kórházba küldött uh.-ra és nem szívesen mutogatom magam akárkinek, de ha esetleg mindenképp hüvelyi, akkor lelkiekben felészülök!:((
Jobban be vagyok sózva, mint tegnap ilyenkor, már nagyon várom a mai UH-eredményeket!!!
Írjatok lányok!!! :)
Sziasztok Jó reggelt mindenkinek!
Megyek ma megint a dokihoz :( Remélem jo hirekkel fog zolgálni elküldtek tegnap vizelettenyésztésre. Azt mondta tegnap hogyha lesz valami benne akkor bennt kell h maradjak. NEM AKAROK!!!! :(((
Tényleg nagyon kedvesek vagytok, még egyszer köszi Neked is!!!
Nekem már hasi volt, szerencsére láttak is azzal mindent rendesen!
Jajj, de figyelmetlen vagyok... Én is gratulálok ám! A méretei teljesen tökéletesek, ne aggódj miatta!
A 12 hetes uh már hasi?
Köszi Neked is! Valahogy egy kicsit úgy érzem, magamat győzködöm és próbálok megnyugodni... :)))
Köszönöm a sok bíztatást!!!
Azt hiszem, mára kidőltem! Ennyi izgalom... és még hol van a vége... :)))
most mar en is az a lenyeg, hanem hogy minden rendben a baboval, es veled is :)
olyan szepen novekedik mindenkinek a babaja, annyira orulok.
Köszönöm Mindenkinek! Nagyon aranyosak vagytok!
Nem kicsit izgultam, de szerencsére megnyugtattak ezek az értékek és persze az orvos is. Az mondjuk a kevésbé kellemes része volt a mai történetnek, hogy bár az UH-on hamar túl voltam, de a dokira több mint 5 órát kellett várnom...
CRL: 54 mm; NT:1,1mm; BPD: 19mm; Thorax AP: 17 mm x 19 mm; Femur: 6 mm.
Ez alapján azt írták a leletre, hogy 12+0-nak felel meg, de ez szerintem teljesen rendben van.(menstruáció alapján 12+3) A combja kicsit rövidebb, mint a referenciaérték, de ez is teljesen normális (egyikünk sem magas :)) és még természetesen változhat sok minden...
Majd Te is megírhatod az eredményeidet, kíváncsi vagyok! És ügyesek legyetek holnap!!! :)
Hű, mennyire nőnek a baák! Gratulálok mindenkinek!
Ficergő, persze hogy nem lesz gond. Csak vigyázz magadra.
Sziasztok kismamik!
Naiv, te nem veszélyeztetett vagy? Mert akkor a fekvés mellé a szextilalom is jár sajnos.:( Vérezgetés után legalábbis nem szokták javasolni az orgazmust (tökmindegy kézi vagy hüvelyi) a 12-14. hétig, mert méhösszehúzódással jár, ami vetélést is okozhat annál, akinek volt már problémája. Sajnos nálam is előírták az önmegtartóztatást. :(